A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ket oldalt is lehetett volna irni, es akkor is lehetett volna vmit kiegesziteni, szoval valoban nem volt 100%ig pontos osszefoglalo, de azert a lenyeg szerintem benne volt. :)
A Nova most is ugyanolyan szar mint volt, csak mar nincs olyan ellenfeluk, mint a Catalyst/Enmity, ezert ilyen fantasztikusak, semmi masert. A pofajuk is nagy, mint mindig, egymast is csak a legbelso mag becsuli, ami kb. 5-8 ember, a tobbivel elobb-utobb ok maguk basznak ki, aztan rafognak mindenfele szart hogy ezert meg azert kocsog es milyen jo hogy kirugtak. Meg lehet nezni, Hotkitty-ert is odaig voltak, most meg kirakott Chowder&TKJ egy mp3-at amiben fikazzak hogy nem egyforma meretuek a mellei, stb... a Novanal nagyobb boardwarrior es bullshitter banda az osszes MMOban egyutt sincs, legalabbis szerintem... mas kerdes, hogy ettol meg van koztuk olyan ismerosom akit tovabbra is kedvelek, de maig nem ertem, miert nem hagyta meg ott oket (pl. Haldir).
Jol tetted, hogy megfogadtad a tanacsomat anno, es atmentel a Catalysthoz, mert bar az a csapat feloszlott, de azok legalabb tenyleg tudtak jatszani, es tenyleg egyutt is jatszottak, nem emlekszem olyanra, hogy valaha is ugy egymas ellen fordultak volna, mint a Nova teszi rendszeresen a tagjaival.