88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#83821 Troyz legujabb frintezzas pvpjeben elobb mozdulatlanul all aztan meg csak fekszik szegeny a foldon... gondolom, szarra lagolja magat aztan ugy eleg eselytelen harcolni... :( Teon mass pvp lag > all
A helyeben akarkit nem tamogatnek az RM-ben, egyszeruen tobb kart okoz mint amennyi elonyt szerez vele. Anno IC-ben igyekeztem a magyarokat jol kepviselni, mikor Gordi bekerult a Nokiahoz es nem ert ra jatszani... meg atyai dicseretet is kaptam tole...! ^____^ aztan megis, tudjuk mi lett a vege... :) Szoval Madness, ne segits mindenkinek csak azert mert magyar! Segits azert, mert mar meggyozott arrol, hogy nem faragsz ra vele. (de az sok honapnyi ismerettseg utan is 50-50% :) )
Egyebkent meg, jol csinalta, hogy az RM-be ment, talan nem uraljak a szervert, es nem is fogjak, de vegre igazi L2ben van resze. Ez a lenyeg, ha mar jatszik az ember. -
FinalNaSa #83820 Mar latom mennyire fog ennek Madness örülni -
Kanqukac #83819 Teon az mi????
Ám PM >> ndrush vagy vmi ilyesmi totozd ki hagy oruljon ő lezsiroz neked mindent.(adenat, klant, herocimet, baratnőt...)
BB -
triG #83818 Nincs.
-
Flymi #83817 Teonon van magyar klán? Ha igen, és tgf is van, akkor kaphatnék egy nevet akire pmelhetek? -
triG #83816 Üdv!
Nem ezzel kellene megtörni ezt a szép csendet, de a szükség nagy úr.
Szóval egy nagy OFF: WTB TC for adena EU server, pm pls. ON:
sry
-
#83815 " Novanal nagyobb boardwarrior es bullshitter banda az osszes MMOban egyutt sincs, legalabbis szerintem..."
csatlakozom:) -
#83814 Ket oldalt is lehetett volna irni, es akkor is lehetett volna vmit kiegesziteni, szoval valoban nem volt 100%ig pontos osszefoglalo, de azert a lenyeg szerintem benne volt. :)
A Nova most is ugyanolyan szar mint volt, csak mar nincs olyan ellenfeluk, mint a Catalyst/Enmity, ezert ilyen fantasztikusak, semmi masert. A pofajuk is nagy, mint mindig, egymast is csak a legbelso mag becsuli, ami kb. 5-8 ember, a tobbivel elobb-utobb ok maguk basznak ki, aztan rafognak mindenfele szart hogy ezert meg azert kocsog es milyen jo hogy kirugtak. Meg lehet nezni, Hotkitty-ert is odaig voltak, most meg kirakott Chowder&TKJ egy mp3-at amiben fikazzak hogy nem egyforma meretuek a mellei, stb... a Novanal nagyobb boardwarrior es bullshitter banda az osszes MMOban egyutt sincs, legalabbis szerintem... mas kerdes, hogy ettol meg van koztuk olyan ismerosom akit tovabbra is kedvelek, de maig nem ertem, miert nem hagyta meg ott oket (pl. Haldir).
Jol tetted, hogy megfogadtad a tanacsomat anno, es atmentel a Catalysthoz, mert bar az a csapat feloszlott, de azok legalabb tenyleg tudtak jatszani, es tenyleg egyutt is jatszottak, nem emlekszem olyanra, hogy valaha is ugy egymas ellen fordultak volna, mint a Nova teszi rendszeresen a tagjaival. -
kkbb #83813 Egy rövidebb leírás van,meg youtubos videok elérhetősége, tenyleg nem sok minden:) Egyébként nem akarok tőlük semmit -
ErrOrHUN #83812 itt nemsok mindent találsz, ez aion. szeretnél tőlük valamit? :P -
kkbb #83811 Kösz Endaer hogy összeszedted a gondolataidat:) Közben találtam weblapot is:) http://www.teamuprising.org/ -
ErrOrHUN #83810 Kis adalék: szerintem Enmity azért "rúgta" fel a megállapodást, amiért én átmentem Catalystba. Szervezetlen volt az egész, de a szájuk hatalmas. :P A war felrakása utána a Nova egy vagy két bosst tudott magáévá tenni, mert a krónika váltás miatt nem tudtunk allyskilleket használni. Miután átszervezésre került Enmity (4-6 party Catalystos át Enmitybe), igazából senki sem tudott megszorítani minket. TD kb 2 hét után visszabújt a barlangjába és kirúgták a belépett nooblehouse 80%-t. -
ErrOrHUN #83809 Hát az a januártól május végéig tartó időszak igencsak szép volt :) -
#83808 amennyire én tudom, a válasz kicsit hosszú még zanzásítva is:
Az Uprising egy alliance név, a main clan pedig az Enmity volt. Amikor még Orm vezette az Enmity-t és vele az allyt, akkor (kb. c2-tol kezdve) az Uprising folyamatosan teljes kontroll alatt tartotta Bartz-ot. A TheDamned küzdött ellenük a legkitartóbban, de sokra ők se vitték. Aztán Orm és vele a jelentősebb playerek megunták, hogy nincs kihívás számukra a játékban, és elmentek. Akkor TD végre megörökölte a legerősebb klán címet, nagyjából talán fél évvel a szerver transzfer opció megjelenése előtt... de a transferrel az Enmity megint talpraállt, és kb. 3-5 hónapig megint a szerver élére állt. (Ezt leginkább a sieghardtról hozzájuk költözött Catalystnak köszönhették.) A The Damned szinte senkit nem vett be a transzferelők első hullámakor, csak balfasz NobleHouse-osokat (szintén sieghardtról), akikkel egyáltalán nem erősítettek a helyzetükön. A Nova ally valahol a harmadik-negyedik sorban volt csak bartzon, a StripClub mögött, de az SC jegelte magát, a Nova pedig összeszedett egy csomó embert mindenféle szerverekről, ezzel kb. a TD szintjére jött fel. Közvetlenül a transzferek első 2-3 hetében még szövetségben is volt az Enmity és a Nova, de az Enmity (talán a név kötelez?) felrúgta a megállapodást és wart rakott rájuk.
Mikor a Catalystosok elmentek Warhammerezni, az Enmity megint szétesett, a TD feltört, közben a Nova ally leader klánvezért és 10+ másik karaktert bannoltak a klánból, így nem tudtak többet siegere regisztrálni, úgy döntöttek elmennek Sayhára tápolni, onnan meg át Phoenixre a legmagasabb NA szerverlétszám miatt orosz-ukrán-bolgár vegyes nyomikat ölni halomra.
Szvsz a szervertransfer utáni első 1 hónap volt az L2 reneszánsz időszaka, ahol az összes szerver top játékosai, top cuccokkal, partikkal együtt a nap minden szakában 4 oldalú warokat vívtak (Enmity vs TD vs Nova vs LEAD) aztán a LEAD java (DLM, es mas ex-FOB tagok) atmentek a Novaba, a masik resze a TDbe, aztan 2 heten belul a Nova is kiesett a mar emlitett bannolás miatt, és maradt az Enmity-TD harc, majd az is eldolt az Enmity unalmával... most meg mar semmi sincs, a TD botozik es kesz.
A sztoriban nem kerültek említésre olyan töltelék klánok, mint a Vestige, a Deadly Sins, a RedKnights, vagy az AmberEye, de nekik nem is volt sok szerepük. -
kkbb #83807 Főleg a régebbi játékosokhoz lenne 1 kérdésem! Uprising(nem tudom clan akart-e lenni vagy alliance) tényleg ennyire táp volt régen hogy Nova-t, Td-t verte? És hogy ezek a klánok tulajdonképpen azért is törhettek a csúcsra mert Ur felhagyott l2vel? Nyugodtan javítsatok ki ha már a kérdés is xar, csak érdekel a téma:) -
triG #83806 -
Lehuzlak #83805 ^^ Mester ! Taníts! :) -
triG #83804 Ez se lát ki a catán kívülre. -
ErrOrHUN #83803 megkértem, hogy shoutoljon hogy spitter craftert keresek, mire közölte, hogyha tudok recit akkor lecraftolja. mondtam neki hol van, és lecraftolta :P -
#83802 Star stone-ok(green,blue,red) kellenek a 300-as kövek kiváltásához is amit Kleftből lehet szerezni. -
#83801 ???? -
Lehuzlak #83800 Tudja valaki mire jó a blue star stone ?
(azon kivűl hogy craftolni lehet belőle dolgokat pl. stone of mana stb., mert az nem indokolja, hogy ezer számra buyolják.) -
triG #83799 grat
ps.: szobára kellett menned, hogy ennyiért craftolja ? -
#83798 +10 or no balls -
#83797 GZ -
ErrOrHUN #83796 Nyih
-
#83789 3k az acc 3k egy honap az acc tartalmaz egyben 30 np játékot is de ahoz hogy aktiváld kell egy bankártya vagy 30 nap ha valamit nem értesz Privát. -
#83788 működni müködik amikor működik de van olyan is hogy nem müködik de az elég ritkán van asszem
Lineage2.com itt minden kérdésedre választ találsz ha jó helyen keresed.
Örülök h segíthettem -
overx #83787 Hali
Hogy működik mostanság egy ilyen lineage 2 ? mennyi az eredeti játék és havonta mennyit kell fizetni érte ? -
Kanqukac #83786 PK foreva... -
#83785 Kisebbet szúr mint egy AW, de pl. a stunt jobban bírja a TH (itt nem az agyon enchantolt stunokra gondolok). Az én TH-m 81-es, van egy 83-as GH is amivel tudok funolni, nem egyszerű választani, de pl. olyn egyértelműen a GH a jobb. -
Pupuci #83784 Bocs, hogy ennyit kérdezek ;)
Szóval a TH sokkal-sokkal tobb conja ( és így HP/CP ) nem kompenzálja, hogy esetleg egy kicsivel gyengébb? -
#83783 Én is így voltam szal jah (: -
Pupuci #83782 Kössz a választ! ;)
Még annyi lenne, hogy azt tervezgetem, hogy +5 dex -5 str dyet teszek rá.Valamint A-s ruhát ha összejön akkor Maját tennék rá a +50% stun res miatt ( szerintem ez többet ér mint a DC +4/+4% ).Szerinted ez így jó ?
-
#83781 AW még mindig erős, kicsit jobb is mint a TH bár nekem utóbbi van. Annyi tuti hogy a tőrösök még mindig tápok viszont siegen nukerek és íjászok aratnak, nyilván mindig is a range karik lesznek ott jobbak. -
Pupuci #83780 Értem.Ezt mondjuk sohasem szerettem ezekben a játékokban.Gondolnak egyet és egy kariból istent vagy szardarabot csinálnak.
Mi a helyzet a másikkal?TH vs. AW ? -
ErrOrHUN #83779 hát nerfelték a béka segge alá az íjászokat, nem is nagyon erőltetik már a játékot vele -
Pupuci #83778 Üdv!Régen játszottam az l2-vel és most megint arra vetemedek, hogy előveszem ( aion nemtetszik,így marad az l2 ).
A létező leghülyébb kérdést tenném fel de hát muszáj megkérdeznem.
Szóval még mindig a TH a jobb tőrös?Az TH és az AW között vacillálok de mivel nem ismerem ezt a mostani részt ( gracia final vagy mi ) ezért bátorkodom megkérdezni.
@ #83765
Az íjászok kakik lettek ?Régen a HE volt a félisten a játékban.Legalább is minden negyedik ember HE volt.
Kössz! -
#83777 Sayhan konkrétan atom jo klan élet van ATM és SWSel a segged ki lenne nyalva:) baromi jo a hangulat ha kocka vagy fizesd be föleg mst mert 1 hétig 3xos rate van. -
#83776 Ezt jó látni,hogy újra készen állsz Kakucs,Euroringre :)
WTB : Tavasz!
(óvatosan a jobb ívről beszúró verseny palántákkal)
ps.: Jó ez a Teon szerver Franz után,"csöppet" élőbb.Nem bántam meg a transferelést.Annyi warunk van,hogy mindig találok valami enemyt akármerre is járok.