A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Mydgard
    Hi!

Néhány közhely dolgot hozzáfűzök! Az L2 official tényleg jó volt, mert minden működött, pár dolgot kellett volna korrigálni:
    - magasabb rate-ek
    - ebből következően botmentesítés

Mivel sokan megfogadtuk, hogy ha bannolnak vissza nem megyünk, én tartom magamat hozzá! Inkorrekt emberek ezreit segédprogramra szoktatni, majd többtucatjával bannolni őket, ez volt az NCSoft faszsága! Puszta véletlen döntött, hogy ki marad és ki nem! Én most egy lag/bugmentes tört szerveren játszok napi 1-2 órát nosztalgiából, teljesen jól elvagyok! Annyi a hiba, hogy nem működik minden amikhez hozzászoktam (party search, horgászat, common craft), de annyita nem is életbevágóan fontos! Akik offin tolják mindenkinek jó játékot kívánok, de látható hogy hamarosan tényleg lehal a játék ha kevés játékos! Csökken a piac, omlik be a szerver gazdasága... nem vagyok ott de kíváncsi lennék a girani piacra például Franzon?! Kinek lesz kedve majd matit, recit keresgélni, amikor rájön hogy már nem talál motyót a piacon?! A girani piac szerintem a legjobb mérője, mennyire működik egy szerver vagy sem.

Üdv