88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    True, Train incoming!
  • Lullaby
    vagy a menekülők után HB-n
  • Gordis2k
    Hát igen annak aki MENEKÜL!
  • Lullaby
    pr pr pr!
  • Gordis2k
    De tudja a clarytit, btb-t, wheight-et, mas resut és ami a legfontosabb Major heal.
  • triG
    mmm mihülyevagy?
  • BaalKain
    köszi akkor delvl :)
  • Gordis2k
    Nem!!
  • BaalKain
    SE fel tudja venni buffnak majd 76on a hastet vajon?
  • Dekron
    Teon...
  • TruBy
    Ha odaírtad volna, hogy pl melyik szerveren érdekelne a csere, lehet okosabbak lettünk volna.
  • Dekron
    Hali!
    LvL 81-es Soulhound karakteremet cserélném egy 80+os Mystic Muse karakterre.
    LvL83 skillek már megvannak, onnan enchant miatt esett vissza a kari.
    Remélem vkit érdekel.:)
  • molnarpe80
    Hali!

Azért, hogy ne legyen mati problémátok lenne még eladó accountom :)

1. 75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee 10k huf

2. 65 overlord + 78se/77titan/76th + 54 esummoner + orc destro 10k huf

mindegyik accon a subbal rendelkező karikon cucc is van a grade armorok (ékszer fegyó hol ilyen hol olyan)

A két account együtt mondjuk 14k huf , így már 7-7k forint ami kábé egy game card + timecard ára.

Üdv: Kecske
  • Sámán
    Hát nem mondom...
  • DeathlyHallows
    A Wolrd Map fullosan telve már
    Gracia FuckINAL téged vár
    Dion és Gludin, Isten véletek,
    Én arra amúgysem megyek.

Én csak GM-nek panaszkodom,
    Miért bannolt a legális botom?
    Fájó szívvel elmegyek tovább, tovább, tovább,
    Kedves NCSoft, tudod h mondtam már.

namégegyszer:
    Vége, vége, vége, vége már,
    A World Map fullosan telve már,
    Online Botok, Isten véletek,
    Én a GM-nek úgyis beköplek.

Én csak a CL-nek panaszkodom,
    Hol maradt 1,5 év után a Baiumom?
    Sajtosnokedli
  • Lullaby
    Giranban ritkán járok, de nekem onnan látszik, hogy haldoklik a szerver hogy az adventurer listán 9. vagyok a kemény 43 pontommal... Remélem az update visszavonz pár embert...
  • FickDeineStory
    Legalább művészien búcsúzol, engedd meg szerény búcsúztatómat:

DeathlyHallows Isten véled
    Remélem utad Adenbe többet nem téved
    Nem hiányolunk mivel sokan nem ismertünk,
    Aden földjén nélküled is megleszünk.

NCSoft köszöni az anyja jól van,
    Az anyagi helyzetük nélküled is meg van.
    Fizettél már eleget, búcsúzz hát
    No, és persze csókoltassuk a mamát.

Sziveskedjetek további kommentjeiteket rímekbe és sorokba szedve megírni:D
  • DeathlyHallows
    Gracia Final is lived már,
    Csordulásig telve a pohár.
    Clántársak, Isten véletek,
    Én már innen úgyis kilépek.

Senkinek én nem adakozom.
    Nem segít a donate a bánaton.
    Kedves NCsoft, jó kurv@ 4nyád!

ha gondoljátok fogok 1 gitárt és el is elbendzsózom, ahogyan Hajós András szokta^^
  • FickDeineStory
    Huppsz egy helyesírási hibám volt szóval most javítom:
    Szóval a botok onnan is felszívódtak ahol az A-s B-s recepteket és materialokat ki lehet farmolni.
  • BaalKain
    Hali!

Jól döntöttél, én nem brtam abbahagyni sajna. Ami augusztus óta folyik az egyszerűen szánalmas mindenféle mondvasinált indokkal bannolnak akit csak tudnak.
    Én aug 10 óta 39 karinál tartok :) Többsége 1-2 hónapig még aktív lett volna szóval faszkivan.
    Girani piacot meg sztem ne nézd meg egyik szerveren sem, maradjon meg úgy az emlékeidben ahogy volt
  • FickDeineStory
    Na igen a piac szerintem minden szerveren észrevehetően fokozatosan lecsökkent az utóbbi pár hónapban. Teon-on már láthatóan jóval kevesebb a farmer az adena árusok között, összefügg ez ugye azzal, hogy rengeteg botot kibann-oltak a catacombákból és a necropolisokból ha az ember éppen oda megy xp-zni általában most már talál helyet magának abba a cata/necro-ba ahol akar. Tapasztalatom szerint leginkább A-s és B-s material-okból van legkevesebb a piacon, ugye ezekből is főként azért mert a botok onnan is felszívódtak. Végülis egy dologgal szerintem nem nagyon számoltak NCSoft-nál. Tegyük fel ha mondjuk a játékos bázis vissza stabilizálódik mondjuk egy évvel ezelőtti formájára. Akkor itt a legnagyobb probléma sok játékosnak már nem az xp-vel fog lenni hanem azzal, hogy kifarmolja magának a felszerelésekhez szükséges material-okat (ez ugye majd az s80-nál lesz fő probléma) a receptek meg keymaterial-ok farmolása meg azoknak akik ugye top a-b felszerelésekat is beakarnak szerezni. Szóval feletébb érdekes időket fogunk ilyen szempontból megélni az elkövetkezendő hónapokban. Tehát nem árt felkészülni a spoiler party-kra:)
  • Thomx
    +5wit +4int -9men olyra, oly class basedben, oda nagyon kell a casting
    +4wit +4int -8men +4con -5str pvp-re
    +4wit +5int -9men farmolni

hallottam már dex dyeról is con helyett, de az nem éri meg...
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, hogy két varázslónál SH és sps-nél hogy érdemes dye-olni, illetve milyen ruha éri meg jobban pvp-re és olimpiára?
    Gondolok itt arra, hogy pl. SH-nál Inkább cast speedet adó ruhát viseljek, vagy inkább Matk-ot adó majort, és dye is inkább matkot adjon, vagy inkább csak cast speedes cuccokat érdemes adni, mert amúgy is nagy a matkja? Sps-nél dettó, hogy csak arra menjek, hogy mind1 a sebzés, de csak cast speedes cuccokkal tömjem tele? Hangsúlyozom, pvp-re és Olimpiára kellene. Előre is köszönöm. C.
  • Mydgard
    Hi!

Néhány közhely dolgot hozzáfűzök! Az L2 official tényleg jó volt, mert minden működött, pár dolgot kellett volna korrigálni:
    - magasabb rate-ek
    - ebből következően botmentesítés

Mivel sokan megfogadtuk, hogy ha bannolnak vissza nem megyünk, én tartom magamat hozzá! Inkorrekt emberek ezreit segédprogramra szoktatni, majd többtucatjával bannolni őket, ez volt az NCSoft faszsága! Puszta véletlen döntött, hogy ki marad és ki nem! Én most egy lag/bugmentes tört szerveren játszok napi 1-2 órát nosztalgiából, teljesen jól elvagyok! Annyi a hiba, hogy nem működik minden amikhez hozzászoktam (party search, horgászat, common craft), de annyita nem is életbevágóan fontos! Akik offin tolják mindenkinek jó játékot kívánok, de látható hogy hamarosan tényleg lehal a játék ha kevés játékos! Csökken a piac, omlik be a szerver gazdasága... nem vagyok ott de kíváncsi lennék a girani piacra például Franzon?! Kinek lesz kedve majd matit, recit keresgélni, amikor rájön hogy már nem talál motyót a piacon?! A girani piac szerintem a legjobb mérője, mennyire működik egy szerver vagy sem.

Üdv
  • MeoH #83269
  • BaalKain
    Most miért jó az neked hogy más szavakkal elmondod azt ami itt már 100szor elhangzott még a te szádból is és mindenkinek a könyökén jön ki?
    Követelem vissza azt a 3 percet az életemből amit elbasztam az elolvasására!
  • FickDeineStory
    Mondjuk én anno részben pont azért jöttem ide mert itt nem volt felszorozva az xp hanem normál mennyiséget kapott az ember. Sőt őszintén ha mondani kell valamit ami nem tetszik a Lineage 2-ben mint játék elem az a vitality rendszer. Annak személy szerint meg még kevésbé örülök, hogy most meg kb 5ször olyan tovább tart mint eddig. Ez a Quest sorozat jó ötlet nagyon, hogy kb 30%-kal kevesebbet kell xp-zni 80ig ha az ember nem herdáljal el ugye a megkapott xp-t. De az igaz, hogy ezt már akkor bekellett volna hozni mikor az lvl 85-öt beletették a játékba. Na meg ahoz képest szerintem nem lassú az xp, hogy koreai játékos társaink v a kínaiak 10-24 órát is xp-znek egyfajtában így nem nehéz elérni az end game szinteket. Csak ugye az európaiak és az amerikaiak basznak ennyit játszani egy nap ezért közelében sincsenek az end game szinteknek. Na meg ugye azért NCSoft nem is egyszer kiemeli/kiemelte mikor az L2-ről beszél/beszélt, hogy ezt a játékot azoknak a játékosoknak készítették akik hajlandóak rászánni legalább azt a napi 6-8 órát. Szóval csak azért mert a legtöbb európainál és amerikainál emiatt hosszabb távon nem vált nem őket kell okolni.
    Ide ezekre a szerverekre azt kellen bevezetni ami Kínában van az AION szervereken. Ugye 1 játékos ha 18 éven felüli kap 5 óra játék időt amikor 2 vagy 3szoros xp-vel játszhat. De ha az 5 óra letelik egy nap a játékosnál akkor ez ahogy ott nevezik "akkumlátor" kikapcsol és onantól kezdve nem dobnak a mobok xp-t, nem dobnak itemeket illetve a kraftolásaid nem sikerülnek.
    Ide is ez kellene behoznia az NCSoft-nak, akkor hogy nesztek ne sírjatok nyomassátok 3szoros xp-vel van rá 5 órátok egységesen így nem húz el egyik ember a másiktól. Aztán ha még játszani akar akkor mennyen pvp-zni.
  • Csenky
    Én erről semmit sem tudhassak, nem voltam 70 fölött offon, azt csak freen éltem meg. Ezért mondom, hogy L2 mindent visz, mert még úgy is a legjobbak közé sorolom, hogy igazából a felét se tudtam megtapasztalni.
    És triG-nek van igaza, elkéstek. Ha teszemazt Kamael idejében, vagy még az előtt behoztak volna rendes xp rate-et, valszeg ott tolnám most is. De "dolgozni" nem fogok egy mmo-ban, az nekem kikapcsolódni kell. :)
  • triG
    Ha minden igaz Epilog-ban az xp már "nem lesz akkora probléma". De ez már mind1, rég elkéstek ezzel.
  • solyomb
    Runebe teleportáláshoz és az átuszáshoz nem kell bot:)
  • Csenky
    Azt aláírom, hogy az L2 kb mindent visz (Aionnal még csak ismerkedem lv34 körül), de ettől függetlenül az xp-problémával (én problémának tekintem, hogy legitként aki start óta tolja, annak sincs halovány esélye se 85/80/80/80-ra) totálisan hazavágták. Ne legyen 2 hónap egy maxos kari, de azért kb 2 év alatt már illene legit játékkal elérhetővé tenni egy 85/80/7x/7x-et, hogy az ember tényleg részt tudjon venni az endgame-ben. Milyen lenne most a játék, ha nem lettek volna soha botok? Lenne valakinek Valakas nyakasa? Járt volna valaki dínó szigeten?
  • FickDeineStory
    hát igen ebbe a régióba az end game pvp már általában a 2-3 egymással rivalizáló legnagyobb alliance-ok egymás bejelentegetéséről szól. Aztán meg sírnak, hogy nincs enemy:D. Nem azzal van a gond egyébként, hogy miért játszanak hanem azzal, hogy hogyan játszanak
  • solyomb
    Valóban az end game pvpre kihegyezett játékban azokkal van a gond, akik end game pvpért játszák, ez egy igen komoly megfigyelés volt Watson...
  • FickDeineStory
    Nos igen end game pvp-t az utóbbi 1 évben legalább 75%-ban a botok játszottak. Na már most ezek egyrészét már kibann-olták a másik része ugye meg azért hagyta abba mint ahogy Sanci mondta, hogy ellenségeik és klántársaik egyrésze is abbahagyta. Mivel ugye általában a legit játék EU/NA-n általában nem játszik annyit mint 1 ázsiai ezért 1 idő után lemarad mint a borra való. Ugye erre bevágja a hisztit és abbahagyja v szünetelteti (amivel mégjobban lemarad) vagy arra hivatkozik, hogy sok a bot és abbahagyja. Már most a botok azért elég szépen kihultak az ilyen top klánokba lévő félig játékos félig bot emberkék meg folyamatosan azt lesik hol csal a másik, hogy írhassanak róla.
    Szóval nem a játékkal van itt baj, hanem azokkal a játékosokkal akik ilyen módon játszák itt játékot függetlenül attól, hogy legit v nem legit játékos.
  • Thomx
  • solyomb
    Vipi, ez nem papagájság kérdése - ha az lenne te már nevelnél egyet:D - De azoknak akik inkább az endgame PVP miatt játszottak ezzel a játékkal, azok számára, már szerintem kimult, mert a sok barát/klántárs abbahagyta, a sok ellenfél aki tudott játszani abbahagyta, vagy mert már a 200vs200 is csak akkor jön össze ha bombariadot rendelnek el a Dioni pilvaxban is:)
  • FickDeineStory
    úgy értettem, hogy ma(de már 28). Legalább most már akkor tudod, hogy a halál után is van élet:D. A végéről meg nem beszélt senki semminek.
  • Thomx
    Ettől kezdődött: #83219 tessék...

És miylen élet lett? Élőhalottas?) Amúgy is ha már valaminek a végéről beszélünk régen rossz nem?
  • FickDeineStory
    sobron nem régen mondogatta, hogy hagyjál már a statisztikáiddal:). Nos ez is 1 Lineage2.es által készített statisztika. Egyébként tökéletesen látom, hogy minden szerver light tehát 3k fölött biztos nincs egy szerveren sem a létszám. De akkor ezt a statisztikát se vegyük komolynak.

De egyébként milyen élet lett itt a fórumon ahogy láttam sokszor az utóbbi időbe több napos kihagyással volt 1-1 komment ez amit most leírok lesz a 26. komment.
  • BaalKain
    Összehasonlításul egy kis EU/NA off stat (18:45)

• Bartz 950
    • Devianne 929
    • Teon (EURO) 2123
    • Franz (EURO) 1505
    • Luna (EURO) 905
    • Sayha 827
    • Aria 978
    • Phoenix 1282