A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    Mondjuk én anno részben pont azért jöttem ide mert itt nem volt felszorozva az xp hanem normál mennyiséget kapott az ember. Sőt őszintén ha mondani kell valamit ami nem tetszik a Lineage 2-ben mint játék elem az a vitality rendszer. Annak személy szerint meg még kevésbé örülök, hogy most meg kb 5ször olyan tovább tart mint eddig. Ez a Quest sorozat jó ötlet nagyon, hogy kb 30%-kal kevesebbet kell xp-zni 80ig ha az ember nem herdáljal el ugye a megkapott xp-t. De az igaz, hogy ezt már akkor bekellett volna hozni mikor az lvl 85-öt beletették a játékba. Na meg ahoz képest szerintem nem lassú az xp, hogy koreai játékos társaink v a kínaiak 10-24 órát is xp-znek egyfajtában így nem nehéz elérni az end game szinteket. Csak ugye az európaiak és az amerikaiak basznak ennyit játszani egy nap ezért közelében sincsenek az end game szinteknek. Na meg ugye azért NCSoft nem is egyszer kiemeli/kiemelte mikor az L2-ről beszél/beszélt, hogy ezt a játékot azoknak a játékosoknak készítették akik hajlandóak rászánni legalább azt a napi 6-8 órát. Szóval csak azért mert a legtöbb európainál és amerikainál emiatt hosszabb távon nem vált nem őket kell okolni.
    Ide ezekre a szerverekre azt kellen bevezetni ami Kínában van az AION szervereken. Ugye 1 játékos ha 18 éven felüli kap 5 óra játék időt amikor 2 vagy 3szoros xp-vel játszhat. De ha az 5 óra letelik egy nap a játékosnál akkor ez ahogy ott nevezik "akkumlátor" kikapcsol és onantól kezdve nem dobnak a mobok xp-t, nem dobnak itemeket illetve a kraftolásaid nem sikerülnek.
    Ide is ez kellene behoznia az NCSoft-nak, akkor hogy nesztek ne sírjatok nyomassátok 3szoros xp-vel van rá 5 órátok egységesen így nem húz el egyik ember a másiktól. Aztán ha még játszani akar akkor mennyen pvp-zni.