A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    NEEEEEEEEEE! Húz már innen a picsába ! Én azt hittem, hogy a te állatfajtád már rég kihalt... Én nem nagyon akarok ebbe a témába belemenni, de ha az ember belép L2-be offon, érezheti a nyomott hangulatokat, amik uralkodnak. Pillanatnyilag az EU/NA szerverek nincsenek a csúcson és bár az új update talán majd ad neki egy kis lendületet, csak egy ideig, óráig fog tartani. Ehhez nem kell létszámokat olvasni, vagy statisztikán nézni ez egyszerűen már szinte törvényszerű dolog. Aion-ról meg annyit, hogy egy jól bevált friss MMO nem fog 1-2 hónap elteltével lejárni. Nyilvánvalóan nem jött be mindenkinek, mert sokaknak más az igényük, de amíg a fejlesztők veszik a fáradságot és fejlesztik, addig nem hiszem, hogy bármitől is tartani kellene.

U.I.: " annak is szemtanúja voltam miként néptelenedett el az AION Kínában" akkor miért nem Kínai fórumokra irkálsz inkább?