88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BaalKain
    Csak EU/NA l2 halott mindenütt máshol virágzik.
    Elég megnézni az oroszokat: http://l2on.ru/
    Ha vki tud működő angol átiratot az postolja ha lehet :)
  • Sorbon
    Ott a pont!
  • DeathlyHallows
    Te mit szívtál?
  • Paradoxon
    Vipi, kellenek a siratóasszonyok is :D Meg a nyugdijasok, akik a régi szép időkről karattyolnak egész nap. Hogy, "bezzeg az én időmben még..., de ez a mai már..."

Van aki a világvégét várja, van aki az ufók eljövetelében reménykedik és van, aki már hosszú ideje nyekereg arról, hogy L2Dead. Aztán majd egyszer csak igaza lesz a nagy számok törvénye alapján... :D

• DeathlyHallows
    így van!
  • ErrOrHUN
    itt 99%-ban mindenki szereti L2-t(ezért játszott évekig vele), ettől még L2 halott.
  • Sámán
    És csak jönnek, csak jönnek a "halott L2" papagájok, akiket állítólag egyáltalán nem érdekel ez az egész...

(én többnyire nem szoktam nézegetni azokat a game-ket (vagy a topikjaikat...) amiket utálok, szerintem egy nagy rakás ***ok, és soha többé nem fogok játszani velük...)

De ha egyszer egy szerencsétlen elkezdi a "halott L2" nótát -azonnal jön a többi birka... (akik nem tudom honnan keveredtek ide, hisz az ellenségeiknek sem kívánnák L2-t... -biztos túl olvashatatlan a topik címe...)
  • solyomb
    Mikor lehetünk szemtanui annak, hogy te néptelenedsz el? Nagyon örülünk neki, hogy te jót játszol, de tényleg... Csak nem vagyunk rá kiváncsiak.
  • DeathlyHallows
    ne vitassuk már kérem.. :D ez annyira egyértelmű, nem kell hozzá megunni hogy lássuk az l2 szar úton járt és szar útra érkezett, azoknak jó játék még akik megélték az úgymond 'régi szép időket' és van miből táplálkozniuk.. vagy éppen nekik szar mert nem bírják nézni mi folyik itt :D (pl. én:p)
    mindig jönnek új arcok? húú az jó, biztos ők fogják feltámasztani a játékot akiknek fogalmuk sincs mi történt ezelőtt a gameben.. az utolsó kliens ami nyomot hagyott bennem az a C4 volt.. utána már csak baszkódás
  • BaalKain
    Engem az érdekel csak hogy mikor lesz tört bot epilóghoz :)
  • Midas
    Flash mar a sokadik generacio l2-ben van aki mar c2-nel lealt mert eleg volt neki, en is ha olyanom van eloveszem ideig oraig.
    De mikor megjelent messze jobb volt mint a tobbi mmo, szoval lehet te mar bele untal de attol fuggetlen mindig jonnek uj arcok en tudom mar csak ha vissza gondolok mikor meg flash is kezdo volt :)
  • Sorbon
    "Az a lényeg vagyunk még itt akik jót játszanak még a Lineage 2-vel. Nélkületek meg mégjobbat. Ennyi."

Erre meg inkább no comment, mert nem akarlak megbántani.
  • Sorbon
    Ámen, látom vannak emberek akik értik hogy miről beszélek.
  • Thomx
    Majd ha jönnek az új updatel az SEk akik felveszik bishop/ee skilleket még jobb lesz a játék. Esetleg még egy lv 90 majd bejön később :D Szóval ne csak azt hidd, hogy a playerek fogynak, az L2 minősége/játszhatósága is romlik. Másik meg, csoda, hogy nem lézerpisztolyal lövöldözik az arbalester... stb.
  • pharao
    NEEEEEEEEEE! Húz már innen a picsába ! Én azt hittem, hogy a te állatfajtád már rég kihalt... Én nem nagyon akarok ebbe a témába belemenni, de ha az ember belép L2-be offon, érezheti a nyomott hangulatokat, amik uralkodnak. Pillanatnyilag az EU/NA szerverek nincsenek a csúcson és bár az új update talán majd ad neki egy kis lendületet, csak egy ideig, óráig fog tartani. Ehhez nem kell létszámokat olvasni, vagy statisztikán nézni ez egyszerűen már szinte törvényszerű dolog. Aion-ról meg annyit, hogy egy jól bevált friss MMO nem fog 1-2 hónap elteltével lejárni. Nyilvánvalóan nem jött be mindenkinek, mert sokaknak más az igényük, de amíg a fejlesztők veszik a fáradságot és fejlesztik, addig nem hiszem, hogy bármitől is tartani kellene.

U.I.: " annak is szemtanúja voltam miként néptelenedett el az AION Kínában" akkor miért nem Kínai fórumokra irkálsz inkább?
  • Gordis2k
    NEm tudom mire mondjátok, hogy L2nek vége. Egyszerüen fele anyian játszák mind eddig majd Merg lesz megint. De szeritem egyáltalán nincs vége...amit mi sem bizonyit jobban mint a havi több 10 milliárdos Adena eladás:). Nem a régi, de nem halott:) Ha már csak 2 szerver lesz egy euro és egy Usa és azon darabonként 6k ember akkr is jobb lesz mint a ma futo MMO-k 90% a:). Még ha én Aionra is cseréltem:)
  • FickDeineStory
    Én nem kábítom magam semmivel. Látom én is, hogy mi van itt EU/NA régióban. De annak is szemtanúja voltam miként néptelenedett el az AION Kínában májusban még tele volt szinte az összes szerver agusztusban, már éppen, hogy csak láttal valakit fent lenni kínai időben. Ráadásul amennyire hallom, hogy mennyire sokan mondták vagy tervezik lemondani az aion előfizetésüket európában, az sem lesz itt valami sokáig olyan népszerű pláne, hogy tele van bottal az egész.

Az a lényeg vagyunk még itt akik jót játszanak még a Lineage 2-vel. Nélkületek meg mégjobbat. Ennyi.
  • Sorbon
    L2-nek vége, bedughatod a fejed a homokba, probálhatod kábítani magad mindenféle fake statisztikával de az a lényegen nem változtat....
  • Midas
    neked lehet de attol meg mashol vigan jatszanak vele.
  • MeoH #83234
    Attol meg L2isdeath... Nezd csak meg a online letszamokat az eu/na szervereken.
  • FickDeineStory
    a 3,5 milla aion előfizető számot 1-2 aion fansite-on láttam. A bevételek eloszlását meg NCSoft bevételi jelentéseiből. Illetve néztem még ezek mellé a koreai top listákat is. Én nem állítom, hogy megnőtt a Lineage játékok előfizetési és eladási száma (mondjuk a bevételi jelentések és toplisták azt mutatják, hogy igen).

Csak azzal kapcsolatban írtam ide, hogy láttam 1-2 emberke írogatta az "l2isdead" szöveget ami ha úgy nézzük erre a régióra részben igaz is, de globálisan nem (igaz attól nekünk itt se jobb se rosszabb nem lesz, hogy Ázsiába milyen eredményeket ér el a Lineage 2 v az AION).
  • MeoH #83232
    Megnott az L2 es L1 elofizetok szama, ofc... honnet veszed ezeket, es minek irkalod ide?
  • FickDeineStory
    Elméletileg Ázsiába elég komolyat durrant ez a kiegészítő meg a Gracia Final is. Felteszek 1 kérdést Gordi megválaszolja és kiderül:)
    Szóval ennek az évnek az elmúlt részében a Lineage 2 és Lineage 1 előfizetők száma nőt meg nagyon magas értékben vagy az AION csúszott vissza hirtelen nagyon? NCSoft közleményei szerint eddig ebben az évben főleg az első felében kb egyenlő pénz összegeket termelt nekik az L2 és az AION nem túl sokkal de valamivel kevesebbet a Lineage 1. Közben 2009 májusában kijött egy olyan hír szerűség, hogy az AION-nak 3,5 millió előfizetője van. Ugye mivel már 2008 végétől (ha csak Koreában is de ment a játék). Szóval ha a két játék megegyező pénzt termel akkor nyilván az előfizetők száma is hasonló, illetve ugye AION-nak arra fele is szórták a collector edition-jeit ami azért 3-4szer annyiba kerül mint 1 Lineage 2 acc (a Lineage 1-es acc-ról meg nem is beszéljünk).
    Aki otthon van aion-ban is (én már vissza is mondtam az előfizetésem -16k huf :(), az is tudhatja esetleg a választ.
  • Gordis2k
    november 25.
  • BaalKain
    Nincs vkinek infója róla hogy mikor lesz live az új kieg?
  • Gordis2k
    Brutál jo FoG is akkora nuker XP.... és az a filing hogy szolozok dino szigeten baromi nagy:) millio mob van:)
  • pharao
    Megcsináltam az Epic Questet és tényleg elég zsír! Főleg mikor anakim VS Lilith meccs van nekem meg körülöttük kell futkároznom és Anakim PM-ezget, hogy haladjak, ne tököljek! 83-on kb 17,5 %, 1,5 millió AA és egy Bracelet, ami 5K weightet ad pluszba.

A helyek tényleg faszák lettek. Különösen örülök annak, hogy GC-t ismét életre keltik :) Iszonyat PVP-k voltak ott anno. :D

• Gordis2k
    a skilleket megnyitva simán enchantolhatsz nem kerül xpbe csak 1 giant book és a rendszer valami frenetikus!
  • BaalKain
    Milyen enchant?
  • Gordis2k
    Megjegyemém, hogy bár én aionozok ATM a ptsel játszottam 2 orát... és eszméletlen fun a dolog:) a bérelhető pet buffer az uj szpotok és enchant mega questek nekem bejön!
  • DeathlyHallows
    igen.. az 'L2isDead' még idő előtt életbe lépett.. valami hihetetlen retard lehet az l2 fejlesztője..
  • Thomx
    tenyleg, volt pts is)
  • BaalKain
    A faszt az már rég live
  • Thomx
    Ez után a "cronika" után eljön az L2isDead "cronika".
  • csokicsiga #83219
    üdv! ez a cronika után milyen cronika jön ? ,ha jön?
  • MadnessX
    Gracia Plus PATCH NOTES

75-ig newbie buff? omg
  • Lullaby
    Jah miértre nincs pontos válaszom, állítólag sok cuccot tett pénzé.
  • Lullaby
    Sky leadert magát, Adent most el is bukták a hétvégén, hozzánk csak bohóckodni jöttek. Pár napja egy party repült DO-ból. Előtte ITT-ből top partyk tűntek el (pár hero is), egymást petíciózzák össze-vissza.

Én mint kis jelentéktelen kari jókat nevetek ezen :D
  • solyomb
    O.o mesélj mizu teonon?:D Melyik kariját és miért?
  • Lullaby
    Kibannolták (: