A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• voloume
    pve = minden classnak 4-5 gombot kell használnia + cd-k
    pvp = minden classnak altalanosan 15-20 gombot kell hasznalnia egy arena meccs alatt

peldaul nekem: icy touch, plague strike, scourge strike, blood strike, death strike, death and decay , death grip, rune strike, chain of ice, summon gargolye , mind freeze, prestilence, trinket/racial , anti magic shell, icebone fortitude, lichborne, bone shield, anti magic zone, horn of winter , death coil, blood tap, death pact, strangulate, emelett meg van 2 skill, aminek pontosan nem jut eszembe a neve, mer perpill nem szoktam aktivan wowozni, + 2 fele pet stun macro, + 1 totem macro , + pet iranyitas

ennyi, ezek a skillek vannak kint skillbaromon és hidd el , hogy egy 5v5 arena meccsen ezeknek a 90%-at hasznalni fogom, es nem egyszer

a pve részéhez nem skill, hanem összpontosítás kell és tapasztalat.. például bc idején mi CSAK 2-3 hónapot wipeolgatunk murun, de nem ment le csak egy jóadag nerf utan...

mar egy ideje csak pvp-zgettem és ehez skill + komunikáció és összpontosítás kell

na most tedd a szivedre a kezed, és mond el, hogy pl egy ijasszal hany gombot nyomogat egy ember.. vagy 1 tőrössel ? vagy egy varival? vagy akarmi massal.. jo esetbe is csak töredékét ennek..

de leszögezem, hogy mind a 2 játék pvp részéhez kell skill, de wow-ba mégis nagyobb nyomást érzek egy ranked arena match alatt mint l2-be, mikor egy tőrössel shadowstep bluff, critical wound és jő esetbe 2-3-4 szurasba meghal az illeto ha minden jol megy

de abban teljesen igazad van, hogy pve perpill 0 wowban, mivel ahogy a casual pistik nehézségbe ütköznek jön a nerf és a legcasualabb guild is letudja nyomni.. ezért nem szeretek már pve-zni, mert wotlk óta ez a része a játéknak számomra meghalt

és leszögezném azt is, hogy: l2-be teljesen arra irányul a ki hal meg előbb dolog, hogy kinek milyen cuccai vannak.. na wow-ba 2.4k+ ratingen mindenki ugyanolyan imemlvl-ú cuccokban van.. és a fejlesztők ehez mérten probaljak balanceolni a kasztokat több kevesebb sikerrel

de elmondanám utolso szo javan, hogy a játékokba legjobb érzés eddig:
    l2 = siege rengeteg emberrel, szerintem leirhatatlan elmeny
    wow = bc főbossa realm first killünk, nerfelve, de akkor is a miénk volt :)