88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    Elég, ha a subclassos felhúzod 76-ra és avval csinálsz sajtos questet. Sztem full buffban igenis könnyű a quest, de ha a végén mikor az utolsó adag tejet viszed vissza és rád agrózik egy mob, akkor bebukod és kezdheted előröl... Nekem is csak másodszorra sikerült de én tezza nyakláncot kaptam randomra és nem tudtam választani :( Valami ötlet, hogy ez miért volt?
  • Lullaby
    Jah, mert igazából a sajtos quest igen is könnyű csak ők szenvedtek vele (:
  • proway
    mér? szivatnak??
  • molnarpe80
    szegény csávó

de genyók vagytok :)
  • Gordis2k
    A sjatos Quest nehéz, de szent és sérthetetlen!

Üdv. Gordi
  • DeathlyHallows
    nem, ha elérted a 76-os szintet akkor nem a 3rd kasztváltót hanem a cheese-questet kell megcsinálnod, így tudod überelni a peteket, de ha ezt megcsinálod azon a karakteren már nem lehetsz 3. kasztos! u így van ha már a 3. kasztot megcsináltad nem tudod felvenni a sajtos-questet, max ha a felhúzol 1 retailt 76-ra és azon megcsinálod, amúgy nemtom hol lehet felvenni mert én még nem csináltam meg sose, mert bazinehéz, ezer számra kell buffalokat hentelni + tejet szállítani hot springs guild house-ba.
    kápíse?
  • proway
    azokat a quest-eket a pet manager-nél kell kérni?
  • Sámán
    Izé... a sajtos quest-et mindig elfelejtem... Igen.... mintha extra petlevel rewardja is lenne, csak én a végén, beváltásnál mindig dynasty fegyókat kérek inkább...
  • triG
    Azt előtte azért nem árt tudni, hogy tehen, vagy tehén.
  • Chear
    Ne halgass rájuk! Tovább is tudod növeszteni a bocidat, csak a sajtos quest-et kell teljesítened. (Erről bővebb információval Gordi tud szolgálni.) Képzeld a végén még tejet is fog adni, de csak ha megtanulod fejő skill-t!
  • Sámán
    Lvl 86 evolved boci nem "bazi nagy" ...?!
    Tényleg borzasztó hogy van még olyan dolog a játékban amit ki lehet maxra botozni, úgy hogy a tulajának ez fel sem tűnik és akkor (egyenlőre...) nincs tovább... Meg hogy a healer pet nem változik át vérszomjas überpowerhyperkiller döggé... (gondolom 86 szint alatt nem derült ki hogy ez csak healel meg buffol -nem gyilkol...) á, dobd ki... így már nem is jó...
  • triG
    Á nem (vagy)vicces, biztos benéztem. A max pet szint NYÓCCSILLIÓ. Meg egyébként is; csak az számít, hogy qrva nagy legyen (nagyobb mint Valakas).
    A Gordon transform nagy, az megint nem kérdés mit tud, hogy múködik.
    Tényleg bocs, nem értek hozzá.
  • Ragzor
    Végig shot nélkül teszteltem, nem akartam, hogy még az is bekavarjon.
  • oppenheimer
    mivel shottal ütsz ezért 140-el kell szorozni szerintem
  • Ragzor
    lenne 2 kérdésem:

-A chant of combatot leszedi illetve felülírja a block shield? Azt olvastam h nem, de azt hallotam h igen. WTF?

-A figtherek skill sebzéseknek mi a kiszámítási módja?

(p attack + skill power) *70 / p def?

Csak azért, mert akárhogy számolgattam, nem jöttek ki az értékek a sebzés szerint a gladimnál. Jó igaz ott bekavar a sonic is, aszerint növekszik a sebzés. Gondoltam a force mastereknél máshogy kell kiszámítani, így a következőket agyaltam ki:

(p attack + skill power + sonic érték átszámítva) * 70 / p def vagy

(p attack + skill power * sonic érték átszámítva) * 70 / p def

Az egyenlet megoldása után az előbbinél a sonicra minusz érték jött ki, utóbbinál 1nél kisebb szám (1es sonic-kal teszteltem a sebzéseket) Logikailag az útolsó jöhet csak szóba, de nem tudom h jók-e az értékek, ugyanis további tesztelésekkel ezek jöttek ki: 1es sonic 0,75xös, 8as 3,48xos szorzó sebzés szempontjából, létezik?
  • proway
    melyik pet-et lehet nagyra kinöveszteni akkor?
  • proway
    mér vices? vicceset mondtam?... igen már volt 1szer fejlesztve de nem monddjad már hogy ennyi a max. hát a farkasok is megnőne bazi nagyra! et a bigyó meg nem fog??
  • voloume
    nem feltétlen.. bloodon volt 1 macrom ami csinalta a rotaciot es pl xt hard modeba a sziven 10k+ dps-t csinaltam vele

na de mostmár elég az offbol :D
  • TruBy
    Luciferusis: Where is Doka! Where he is ??? Come on tell me! WTH Is doka?
  • Sorbon
    Amennyiben majdnem 1k dps beverése a cél, akkor igazad van XD
  • voloume
    mert te prő vagy
  • solyomb
    4-5-6-9-10 -s skillbarokat használom egy olympiai meccs alatt l2be:(
  • Sámán
    Nem akarlak elkeseríteni de a foltos boci az már evolved pet...
    Majd talán valami Graci überfinalextraplus kiegben tovább is lehet növeszteni -most még nem...
  • triG
    Jó vicc , 86 a max lvl.
    Pet manager ?
  • proway
    megvan a boci, 85.ös szinten van. de még kicsi de nem a legkisebb szal már fehér-fekete foltos, de hol lehet evolve-elni feljebb mert ahol szereztem ott nem engedi...:S
  • Gordis2k
    A kutyus questje gludioban a pet managernel talalhato a kokabura glidinban a tigrincs(coguar) dionban es giran a boci aszem lehet kevertem a utso 3 at de mind a petmanagernel indul.
  • daemonervosa
    btw , ebbe a topikba akkor fikazzuk a wowot amikor csak akarjuk.

jah és a wow szerintem is egy rakas szar.
  • DeathlyHallows
    ugye nem is volt nehéz?
  • DeathlyHallows
    http://lmgtfy.com/?q=Lineage2+get+a+pet
  • proway
    De hogy tudok venni állatot? :)
  • KisEmir
    off
    Túl bonyolítod az egészet, bc óta nincs értelme a pve-nek...
    on
    Mikor jön az újabb kieg?
  • DeathlyHallows
    l2 vs wow téma lezárva
  • voloume
    fu na inkabb erre nem irok semmit :D
  • Gordis2k
    Petet leulteted adsz neki enni te meg olsz ennyi:)
  • proway
    Hali. Pet-et nevelnék de nem tom hogy fogjak hozzá? van valahol vlmi leírás? segítenétek?
  • KisEmir
    DK-val legrosszabb esetben is 3 gomb PvE, 5 pedig pvp...
  • voloume
    pve = minden classnak 4-5 gombot kell használnia + cd-k
    pvp = minden classnak altalanosan 15-20 gombot kell hasznalnia egy arena meccs alatt

peldaul nekem: icy touch, plague strike, scourge strike, blood strike, death strike, death and decay , death grip, rune strike, chain of ice, summon gargolye , mind freeze, prestilence, trinket/racial , anti magic shell, icebone fortitude, lichborne, bone shield, anti magic zone, horn of winter , death coil, blood tap, death pact, strangulate, emelett meg van 2 skill, aminek pontosan nem jut eszembe a neve, mer perpill nem szoktam aktivan wowozni, + 2 fele pet stun macro, + 1 totem macro , + pet iranyitas

ennyi, ezek a skillek vannak kint skillbaromon és hidd el , hogy egy 5v5 arena meccsen ezeknek a 90%-at hasznalni fogom, es nem egyszer

a pve részéhez nem skill, hanem összpontosítás kell és tapasztalat.. például bc idején mi CSAK 2-3 hónapot wipeolgatunk murun, de nem ment le csak egy jóadag nerf utan...

mar egy ideje csak pvp-zgettem és ehez skill + komunikáció és összpontosítás kell

na most tedd a szivedre a kezed, és mond el, hogy pl egy ijasszal hany gombot nyomogat egy ember.. vagy 1 tőrössel ? vagy egy varival? vagy akarmi massal.. jo esetbe is csak töredékét ennek..

de leszögezem, hogy mind a 2 játék pvp részéhez kell skill, de wow-ba mégis nagyobb nyomást érzek egy ranked arena match alatt mint l2-be, mikor egy tőrössel shadowstep bluff, critical wound és jő esetbe 2-3-4 szurasba meghal az illeto ha minden jol megy

de abban teljesen igazad van, hogy pve perpill 0 wowban, mivel ahogy a casual pistik nehézségbe ütköznek jön a nerf és a legcasualabb guild is letudja nyomni.. ezért nem szeretek már pve-zni, mert wotlk óta ez a része a játéknak számomra meghalt

és leszögezném azt is, hogy: l2-be teljesen arra irányul a ki hal meg előbb dolog, hogy kinek milyen cuccai vannak.. na wow-ba 2.4k+ ratingen mindenki ugyanolyan imemlvl-ú cuccokban van.. és a fejlesztők ehez mérten probaljak balanceolni a kasztokat több kevesebb sikerrel

de elmondanám utolso szo javan, hogy a játékokba legjobb érzés eddig:
    l2 = siege rengeteg emberrel, szerintem leirhatatlan elmeny
    wow = bc főbossa realm first killünk, nerfelve, de akkor is a miénk volt :)
  • Gordis2k
    Ted a szivedre a kezed:)! A wow skilles? Nehéz játszani? Hát én nem játszom, de ugy alakult be kellet ugranom Maget játszani egy Naxxramas raiden nem mondom, hogy DPS-t nehéz játszani...de másodszol logoltam wowba 5 perc alat kiképeztek.. én nem szidom wowot, de azért nem épp egy skilles game.
  • MadnessX
    look angry wow kiddoz!
  • voloume
    mi lenne ha befognád a pofád, amikor semmit sem tudsz a wow endgamejéről?!
    sokkal nagyobb skill kell hozzá, mint azt te gondolnád, és egészen másról szól 2 játék pve és pvp endgame része is

szóval amíg nem teszel le valamit az asztalra azt ajánlanám, hogy stfu

személy szerint mind a 2 játékot ugyanugy birom, l2őt ezért , wowot azért.. de mindig felbasz az, ha valaki l2-sként elkezd prédikálni a pisis wowrol, mert azthiszi, hogy ezt csak 12 évesek játszák