Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Runtime error!
program:d:/.../system/l2.bin
this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.
nagy gondban vagyok.. már nagyon rég nem játszottam a lineage 2-vel, de most megnint belevágnék, csakhogy azóta történt windowsreinstall, és minden formázása...
a gondom anyi, hogy mikor rámegyek a start-ra, akkor kijön a RUNTIME ERROR---blablabla hibaüzenet..., kérlek segítsetek elhárítani ezen tényezõt, mely akadályoz a játszásomban! 😄
Ray, te is utalsz mozgo bkv buszon irni iPhoneon? 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
HB-t én öt nagy részre osztanám: Junior,Arcane,Chimera,Sivatag,Citadel- Spot!
Junior spot könnyü nem a legjobb xp de aránylag jó dropp, nincs heat dmg, arcane spot könnyü és kurva jó xp-dropp, nincs heat dmg, ezt általában a nagy klánok uralják eselytelen botozni) chimera spot nehéz viszonlag jó xp-dropp, van heat dmg, sivatag szar xp szar dropp, max wind kõ miatt éri meg, van heat dmg és még sandstorm is ami dobál), citadel: majd megkérjük Sorbont hogy nyilatkozzon én még ott nem jártam! )
mi 3 titán 1 dagger + full support warlock bd sws cardi ee dc csapattal ölünk!
quest item minden mobbol esik viszont nem tradelhetõ semmilyen formában érdemes fk partyt csinálni.
maga hellbound quest nem könnyû:
elsõ rész szinte semmiség utána a sivatagba kell mobolni skorpiókat stingerért meg caravanokat betrayal markért, a stinger jól esik a betrayal kurva szar, emellet heat dmg és sandstormok ja és ha nem figyelsz typhoon raid ledarál mert agro) ha ez megvan akkor vehetsz potit amivel megvéded magad heat dmg ellen ez persze nem tradelhetõ😄 ezután jön a szopás chimera spot 56 life force és 14 contained life force! life force sima chimerakból esik 10% hp alatt rá kell szívni a magic bottleval és akkor talán ad life forceot) ja és ha szivogatod a mobot akkor nem ad xp t se droppot. emellett még kapod az aoe poisont ami 1000 hpt éget/ sec + anchor. Contained life force: chimera spot ugyanugy csak egy mini raidet kell olni 500k hp aoe mana szívás anchor meg minden finomság. 2-4 óra között éled kettõ van belõle! ha ez megvan készvan a quested tudsz reciket és km-et váltani! a mobok ancient tome of demon- könyvet dobnak ezt ki kell nyitni a quest itemekhez!
összefoglalva megéri szenvedni, napi 2 milliárd érték esik és ebbe nincs benne az eladott recik és keymatik!
bocsi a szájbarágós leírásért remélem segítettem!
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
ErrOrHUN:mi van most azzal a constats pt-val amit szerveztél(tetek)
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
127.0.0.1 localhost
ennyi legyen benne semmi több
ha vistad van abban van meg valami hasonló nem emlékszem most fejbõl pontosan
::1 vagy valami ilyen xp-nél csak a fenti 127.....
akkor talán menni fog
De ettõl függetlenül én még mindig nem tudok LineAge2-zni.. :o)
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
az lehet gond hogy nem a C-re van telepítve hanem egy másik partícióra?
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Megint elakadtam 😄
Felpatcheltem a játékot, meg be is állítottam a hosts file-t. De mikor be akarok lépni, a bejelentkezés után jön egy szöveg, azt elfogadom, és utána bármit csinálok csak két realm látható. Azt hiszem az egyik valami brazer, de nem néztem meg annyira pontosan. A probléma az hogy egyikbe sem enged be, mert arra hivatkozik "hogy nem jó a protokolom". Gracia2-est használok és már törtszervereket is próbáltam és azokkal sem mûködik, a hiba ott is ugyanez...
Bocsánat, a lustaság... 😊
Telepítettem az L2-õt, de mikor patchelném a következõ hibaüzenetet kapom:
"The connection to the update server has been terminated." Ment a letöltés egy kis idõre, kb anyi ideig még kimentem WC-re. Mikor visszajöttem már megállt...
fuck mmo's..i.,