A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DeathlyHallows
    Camouflage, az MMO játékok többségében a legmagasabb szint és a lehető legjobb felszerelés elérése a cél. bizonyára azért, hogy a legerősebbnek titulált karakterünkkel felvegyük a harcot más játékosok ellen, most persze nem fogok kisbeszámolót tartani a pvp-ről, de tegyük fel mondjuk a 80-as számot max level ként. egy 60 lvl-es karakter, a magához illő cuccokkal nem fogja tudni leverni a 80-as karit, ezért minden esetben az endgame a cél, szerintem ez elég kézenfekvő :d másrészt, a lineage nem azt a korszakát éli, hogy 20-30, vagy 50-60 lvl-es karikkal és élvezd a játékot, mert volt ilyen, de neked sikerült egy legalább 4 éve officialon játszó társaságba (kivéve engem.) belekötnöd, akik finoman fogalmazva sz@rnak arra ,hogy neked tetszik-e vagy sem ez a játék, mert sosem fogod megérteni ennek a játéknak a lényeget, ahoz túl későn kezdtél el olvasgatni :d aki évek óta játszik annak bizonyára csak az endgame a cél, és l2-ben már régóta csak "rohanás" van, felhúzzák a karikat és élvezik amit még lehet, vagy pénz lesz belőle. egy biztos, az l2 nem a fénykorát éli, ezért lehet semmi extrát nem találsz majd benne a többi sz@rral szemben, pedig rengeteg minden van benne.
    Más, a wow egyrészt azért pisis mert a legnehezebb rateval szemben is, gép előtt ülve 1 hét alatt full lvl-es karaktert lehet csinálni, ezek után jön a cuccok megszerzése x idő alatt és kész. Rengeteg láma játszik vele, pont ezért, mert egyszerű felhúzni és egy srác aki pl. 8 éves, van egy 11 éves testvére már 2-en simán felkockulnak egy karit maxra, emiatt rengeteg láma van, míg lineage-ben egy 11 éves gyerek agykapacitása nem terjed ki arra, hogy sikerüljön egy karit (offon) olympiad szintre kockulni, ha vannak is fiatalok, azok low lvl-en kihullanak, akik meg felhúzzák, részben megértik a "rendet" és nem sok vizet zavarnak.
    és még van 100 meg 100 ok amiért a wow szar az l2 pedig jó, de ennek nem itt van a helye, sőt sehol sincs helye, az l2 nem vár new generation playereket, akinek nem tetszik, el lehet menni .d sry ha kicsit nyersen fogalmaztam