88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    A válasz egyszerű és kézenfekvő! Íme!
  • ErrOrHUN
    nem véletlenül mondtam, hogy próbáld ki. van egy csomó highrate server, ahol 2 nap alatt csinálhatsz egy normális karit magadnak. aztán rájössz, hogy ez teljesen egyedi és ilyen más játékban nincs(kb CS vs összestöbbi)
  • Predtom0O
    Akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról
  • Camouflage
    Nem kotottem bele senkibe. Feltettem egy kerdest, nem tobb, nem kevesebb. Es nem, nem sertettel meg, egy sg.hu forum nem eleg fajsulyos, hogy barki is meg tudja serteni a masikat. A wow-ot nem en kevertem bele a temaba, es nem is szandekoztam.

Azt hiszem megertettem vegre: az l2 jo, a wow pedig szar, en meg seggfej vagyok, hogy eddig ezt nem lattam be. Megkerem a topic gazdajat, hogy torolje a postjaimat. Béke veletek.

• nagypite
    Ez mind igaz de a wow-ban csak kevesen botoznak a l2-ben meg szinte kötelező.
  • DeathlyHallows
    Camouflage, az MMO játékok többségében a legmagasabb szint és a lehető legjobb felszerelés elérése a cél. bizonyára azért, hogy a legerősebbnek titulált karakterünkkel felvegyük a harcot más játékosok ellen, most persze nem fogok kisbeszámolót tartani a pvp-ről, de tegyük fel mondjuk a 80-as számot max level ként. egy 60 lvl-es karakter, a magához illő cuccokkal nem fogja tudni leverni a 80-as karit, ezért minden esetben az endgame a cél, szerintem ez elég kézenfekvő :d másrészt, a lineage nem azt a korszakát éli, hogy 20-30, vagy 50-60 lvl-es karikkal és élvezd a játékot, mert volt ilyen, de neked sikerült egy legalább 4 éve officialon játszó társaságba (kivéve engem.) belekötnöd, akik finoman fogalmazva sz@rnak arra ,hogy neked tetszik-e vagy sem ez a játék, mert sosem fogod megérteni ennek a játéknak a lényeget, ahoz túl későn kezdtél el olvasgatni :d aki évek óta játszik annak bizonyára csak az endgame a cél, és l2-ben már régóta csak "rohanás" van, felhúzzák a karikat és élvezik amit még lehet, vagy pénz lesz belőle. egy biztos, az l2 nem a fénykorát éli, ezért lehet semmi extrát nem találsz majd benne a többi sz@rral szemben, pedig rengeteg minden van benne.
    Más, a wow egyrészt azért pisis mert a legnehezebb rateval szemben is, gép előtt ülve 1 hét alatt full lvl-es karaktert lehet csinálni, ezek után jön a cuccok megszerzése x idő alatt és kész. Rengeteg láma játszik vele, pont ezért, mert egyszerű felhúzni és egy srác aki pl. 8 éves, van egy 11 éves testvére már 2-en simán felkockulnak egy karit maxra, emiatt rengeteg láma van, míg lineage-ben egy 11 éves gyerek agykapacitása nem terjed ki arra, hogy sikerüljön egy karit (offon) olympiad szintre kockulni, ha vannak is fiatalok, azok low lvl-en kihullanak, akik meg felhúzzák, részben megértik a "rendet" és nem sok vizet zavarnak.
    és még van 100 meg 100 ok amiért a wow szar az l2 pedig jó, de ennek nem itt van a helye, sőt sehol sincs helye, az l2 nem vár new generation playereket, akinek nem tetszik, el lehet menni .d sry ha kicsit nyersen fogalmaztam
  • nagypite
    Huha ebből meg lehet élni
  • Gordis2k
    3 opcio ami eszembe jut.

1. Bot felhuzza a karit majd endgame ahogy mondod klasz pvp olymia siege rendszer kiválló kikapcsolódás.
    2. Egy kis 9 fős csapattal is állati jol lehet bossolni funolni.

3. 2 acc havi dijja 5600ft 2 bot havi dija 3000 ft egy 2 fős csapat napi 30-40 millat felkezzel kiszed. az kb 1milliard adena/ho 1milla adena szervertöl fügően 15-35 forint. 6 kliens röhögve elfut egy gépen. Matek alapfok hajrá.
  • Camouflage
    En elhiszem, hogy az end-game content tokjo. Sot, azt is, hogy a pvp-nek nincs parja. De en az egyikotok postjara reagaltam es ha ugy gondoljatok, hogy nincs igazam, vagy baromsagokat beszelek, akkor cafoljatok meg es mondjatok, hogy hulye vagyok. Ne pedig azt, hogy probaljam ki - nincs idom meg egy "silkroad elmenyre". Tiz perce olvastam itt a forumon, hogy mirol szol ez a jatek es eleg jol "lejott" a lenyeg. A kerdes az, hogy ti miert jatszotok vele, nem pedig az, hogy en miert nem. Koszonom.
  • ErrOrHUN
    talán előtte próbáld ki, utána alkoss véleményt
  • Camouflage
    Miert pisis?
  • oppenheimer
    lehet azért mert a másik lehetőség a pisis wow.
  • Camouflage

Ne haragudjatok, de ez a L2 kb. ilyen Silkroad online kategoria. Valaki arulja mar el, hogy mi a jo abban, hogy egy gep jatszik helyetted, egy szintre egy honapot varsz es ennek fejebe meg barmikor bannolhatnak is? Egyszeruen nem fer a fejembe.

En is "jatszottam" anno a Silkroaddal. Megvettem a botot, megvettem a ticketet, megvettem a zseborat a petnek, hogy szedje a penzt, amig en iskolaban vagyok es a gep hentel helyettem .. de eleg volt belole egy eletre. Meg a koreai MMORPG modellbol is - akar ingyenes, akar fizetos. Ertem en, hogy botolni kell: talan szandekosan nincsenek questek a jatekban, es horribilis exp kell a szintekhez, de nem vilagos, hogy miert fektettek idot es energiat egy ilyen szar-szutyok-fos jatekba.

Akkor most johet a flame.
  • Minorafn
    Hello! Sayhan még mindig eladó SWMlv77/Titan 79lv/60lv+HK
    Ha érdekel valakit [email protected]
  • Chryst64
    persze nem 24 oraban, csak ahogy raer az ember lol
  • Chryst64
    lol
  • MeoH #82917
    Kocsog botos...
  • Chryst64
    ez azert meg igy is durva. Kb ennek 1.5-2xese lenne idealis legit modban.
  • Gordis2k
    :) nagyon nem:) 0-75ot 13nap alatt behuztam 75-76 24ora 76-77 41 ora 77-78 70ora volt namost ehez képest.. 78 után nincs normális szpot ami van az = ban... de 78-79 azért 5 nap 79-80 már! 18nap 80-81 ujabb 18 nap 81-82 20nap 82-83 hat nem tudom mert ott már nem tudok spotot:( de elméletben 30nap és még 2 hónap 85 olyan drasztikusan nő az xp igény és annyira nincs XP szpot... hogy az már fáj... és ez kerek 24orás manapság igen kockázatos botozás..
  • ErrOrHUN
    próbáld meg :D
  • Chryst64
    nem kotozkodesnek, de botbol nem mindegy mekkora az a vicc???
  • DancZer
    vagy 75+ WC vennék Teon-on.
  • DancZer
    76+ PP vennék Teon-on.
  • Minorafn
    Hello.
    Sayhan van eladó acc :77lvswm/79lvTitan/60+lvHK
    az accon 60 as spoiler is talalható.
    Ha érdekel valakit írjon : [email protected] :)
  • daemonervosa
    ezzl csak 4 évet késtek el ncfostnál.
    /mármint a botozás részhez, a többi hülyeség/
  • DancZer
    ezzel egyetértek, de ha nem botozna senki akkor az aki 70 szintű és az is aki 40 és, egyszerre lesz 81, mert ott már olyan sok exp kell hogy csak százalékban lesz különbség, és így sokkal élvezhetőbb a PVP mert mindenki azonos szintű és nem azon fog múlni hogy 5 szinttel magasabb tőled, és azért nyer. Épp ezért mondom hogy a botozás rontja el az egészet és nem az, hogy sok exp kell a 80+ szintekhez.
  • Lullaby
    Épp ez a baj, hogy Kis Jani felbotozza magát 85-re, fingja sincs a kasztról de a sok szintkülönbség miatt elveri azt aki tud is játszani. Minél nagyobb a különbség annál több crit. dmg, stb....
  • solyomb
    új transform hb-n Még használni is lehetne ha nem egy óra lenne a reuse...
    VIDEO
  • Thomx
    Azért az Enlightment, Vampiric Mist, Blessing of Eva, Party Touch of Life és stb... elég imba skillek.
  • Gordis2k
    Valoban?:) mégis melyik az az imba 81+os skill ami erre enged következtetni? azonkívül lvl 80at/s80at egy vicc elérni de 85...
  • Thomx
    Annyira nem durva az S80... :)
  • DancZer
    Szerintem nem ölte meg egyáltalán, mert ha figyelembe veszed hogy mit kapsz az egyes szinteken, milyen skilleket akkor érthető hogy miért kell annyi exp hozzá. Egy S80 egyedül letol PVP ben egy s-es partyt.
  • Sylar5
    Hali!
    Csak annyit szeretnék megtudni hogy az overlord steal essence skillje ugye non-attribute vagyis ha dark stoneokat rakok fegyóba akkor nem sebez többet, viszont a skillt lehet e enchantolni fire attackra(és fire stonet rakva a fegyoba) nő e úgy a sebzése?
  • ErrOrHUN
    ennek semmi köze a botokhoz, ncfos a lvl85 grind more ötletével totálisan megölte az egészet. a köv a lvl90 lenne...
  • Lehuzlak
    Eladó accok Teonon:
    2* lvl 75 destro aktiv: szept 6,8
    1* lvl 75 bd inaktiv, igény szerint 30 day tc vel :)
    1* lvl 75 ee inaktiv, igény szerint 30 day tc vel :)

commonba vannak felszerelve!

ajánlatokat pm ben!
  • DancZer
    Én úgy gondolom a csak a botozók miatt.
  • TruBy
    LF free common maja vagy phonix jewels Sayhan!
  • Lehuzlak
    Eladó accok Franzon:
    1.
    75 SE 112m SP vel
    aktiv: szept 4.
    --------------------
    2.
    75 Spoilos 72m sp
    76 EE 49m sp
    aktiv : szeptember 11.
    cucc nélkül ofc.

ajánlatokat pm ben pls !
  • voloume
    hajaj.. kéne egy kis segítség.. l2net guidet ha irna valaki privatba azt megköszönném! nezegettem elitepvpersen de egy ponton elvesztem a fonalat, köszi
  • Thomx
    Veszel egyet NC Store-ba és a kapott kódot felhasználod... =)