A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Smitiz #82092 Nagyon kérem még gyakorló és már visszavonult kraftos törpe kollégáimat hogy szánjanak meg engem tudásuk morzsáival, esküszöm ki sem teszem a lában a Luna szerverről ^^
Egyszerűen nem bírom 677 alá vinni a D-Cry és 3120 alá vinni a C-Cry árakat!!! (A többit még nem próbáltam)
De kiidegel hogy 500ért árulják a a D-Cryt és 3050ért a C-t, ezek az árak még akkor voltak normálissak amikor még több CRY jött ki 1 itemből...
Az lehet hogy ezek csak a nem sikerült overenchantokból maradtakat árulják??? Vagy tényleg van valami rafinéria amire még nem jöttem rá? Törtön még C5 és Kamael alatt nagyon vágtam a dolgokat de itt most Offin nem bírok rájönni a megoldásra, már végignéztem majdnem minden common itemet, duált, stb

Szóval valaki segítsen, ha mást nem csak privátban mondjon valamit, nekem az is jó ha csak rávezet :D:D