A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanko
    Csak egy-két gyors kérdést a visszatérő játékos, amelynek célja, hogy az SWS. Remélhetőleg néhány olyan vets tud segíteni itt:

1) tekintetében halászeszköz, hogyan paszományozott lennék, szintezés fel a közös elemeket a C osztály? Én jelenleg a D-fokozatú skálán 3 brigg és egy közös tünde longsword, és sikerült megmenteni néhány adena, de a C fokozatú fegyverrel árak nézd inkább megfélemlítő. 4 millió a kis-end fegyvereket. 5 - 5,5 millió a magasabb fegyverek (vagyis a szamuráj kard és berzerker). Tudom SWS DPs nem a legjobb, és azt szeretném, hogy ott az OE zerker fegyver kompenzálására, hogy (ki nem?), De nem hiszem, hogy ez megvalósítható, első alkalommal körülbelül nélkül párok hónapok gazdálkodási készpénzben. Úgyhogy csak azt, hogy biztosan nem leszek paszományozott ha bementem meghatározatlan fegyver .. Any thoughts? Vajon tényleg * * óriási foglalkozik menteni fel a megfelelő fegyver enchant és javítják meg?

2) Azt olvastam máshol, hogy a sietség / + ATK speed hatással lesz az éneklés sebességet, ez a helyes? Csak megerősítést akartam, hogy egy. Ha igen, én is jobban szolgálja, (feltételezve, hogy nem vásárol meghatározatlan halászeszköz, és enchant it), hogy a Focus fejlesztések (kombinálják Énekek Hunter néhány szép crits) vagy Haste? Vagy ott van a jobb hatás I'm missing?

3) Mennyire volt hasznos a szimfóniák a PvE és PvP? (kard / pszicho). A leírás, hogy nehéz megmondani, hogy lesz a kenyér és a vaj készség, vagy ha már használhatatlan, heh.

Köszönöm!