A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
tapasztalataim szerint Hero lehetsz ha:
-szetbotolod a karid (ebben az esetben vagy van botbol sajat supportod, vagy kaptal kolcson es azt hasznalod)
-osszeszedsz mindenfele overenchantolt felszerelest es epic ekszert (ehhez mar sanszos hogy kellett vasarolnod adenat is)
-tudsz is jatszani a karaktereddel
-a server top klanja all mogotted VAGY keves aktiv jatekos van a te kasztodbol (lasd summonerek) ES/VAGY kihalt serveren jatszol.
Az eddigi magyar herok kozul amennyire en lattam/latom, csak Ilu, Sanci es ugy tippelem Raziel erdemelte ki valoban a hero cimet (oket nem feedeltek es volt valamennyi emlitesre melto ellenfeluk is). Az osszes tobbi (koztuk en is) feedelt hero volt, vagy nem volt valamirevalo ellenfele. Ha ebbe belevesszuk azt is, hogy az elmult 3 evben nem volt az EU szerverekhez merheto jatekos letszam az amerikai szervereken, akkor pedig csak Sancira szukul le a valoban joggal kierdemelt magyar Herok listaja. Igaz, hogy meg ő sem volt EU szerveren hero, de a Teonon olyan kozel all hozza minden honapban, hogy gyakorlatilag en annak tekintem (es termeszetesen, Sayha-n mar megkapta parszor a megerdemelt hero glow-t).
A kerdeseidre a valasz:
-Nem volt legit magyar hero
-Nem volt single accountos magyar hero (nekem csak 1 accom volt DE kaptam kolcson egy SE-t egy ausztral sractol hogy tudjak fejlodni igy en se feleltem meg a kriteriumnak)
-A harmadik kerdes a masodik miatt okafogyottá vált.