A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
kelempac #81891 Ray a kérdés most mit tud felmutatni?:)
Adjam el a a 6x -es karimat neki?:), hátha kis segítség. Úgy hallottam neki pont addig nehéz eljutni önerőből.
Nézzük Ray (már bizonyított) srác elért eredményeit. A hozzászólásaid kivonatolva:
kibaszott
picsába
faszságokat
francba
iPhone
szaros
gyoker
worthless shit
szarok
Összegzés: Büszke lehet magára elért valamit ez lerí róla, szülei büszkék rá mert tud kommunikálni, van stílusa(bár a szar szó kicsit sűrűn szerepel - talán lelki defektus), eszes vitapartner.
Ezenfelül tehetős is hiszen 1 egész iphonéra is telik neki,amire nekem 11,5 évesnek nincs esélyem, mert nagyon meg kéne indokolnom anyuéknak, hogy 2 évet spóroljanak csak azért, hogy nekem legyen ilyenem.
Most kezdjem el mentegetni magam miszerint nem volt 8 hónap nem 60as kari nem full kommon, nem segített egy egész klán sőtt senki?
Igaz egyszer kaptam kb 500k értékű KE-t mikor 40 körül voltam - de éppen szüksége volt rá egy 60as klántársnak és odaadtam:) bár akkor összesen volt 1 milla kpm.
Neked(lsd. fent miért) magyarázni tök felesleges, nem fog változni a véleményed, mucmuc a király, te a királynő, és a többiek lejjebb vannak a ranglétrán, legalul a legitek mint jobbágyok.:)