88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#81914 es most mi a szart kezdjek vele? nem accot kertem .... -
#81913 Ezt a képet mindenki kedvenc MucMucjának, az egy élő és igaz ISTENnek küldik a rajongók. Üzenet: "A mi világunkban akkor is valaki leszel, ha egyébként csak átlagos vagy! (a csokor virágot beküldettük Rayyel, ugye megkaptad?)"
(HGM Spam) -
Kanqukac #81912 Acc: FickDeineStory
Pass: Lineage2játékos
-
#81911 mennyi az ara most az adenanak Teonon, es esetleg van aki arul mostanaban? (bar vegulis csak fizu utan erdekelne a dolog :)) egy maja szet amugy mennyibol jon ki? illetve a kamael berserkernek az a legjob armor vagy inkabb DC a jo?
thx -
Kanqukac #81910 Hi - kb 100, Magyarországon bár vannak nehanyan Írországbol is....
ám Franz... -
Ragnar360 #81909 Hi - kb mennyi magyar tolja a gémet, hol vannak a legtöbben ? -
tompikaster #81908 Én freen játszom (lassan 3 éve) és nem botozok. (gondolom akkor itt én vok az überxar)
BTW, kb. 1 éve olvasom a fórumot (néha látni itt jó infókat) nem szóltam hozzá még sosem, bár néha volt ingerem. Igazából változás nincs, csak a két banda köpköd egymásra, ami eleinte még szórakoztató, később inkább unalmas. Elég ovis szint. Nem értettem sosem, miért nem lehet megférni egymás mellett. Van ennek vmi konkrét oka? Nekem vhogy sosem volt bajom a botterekkel, igaz nem is sirattam meg öket, ha mentek a levesbe. Sztem ez mindenki magánügye. Vagy csak ennyire nincs történés a játékban, h személyeskedéssel, acsarkodással kell életben tartani a fórumot? No offense, csak kérdem. Persze jöhet a flame, bírom. :) -
#81907 Zeros*, nem Zaiko, sry. :D -
var #81906 Azt hittem téged is banoltak. -
#81905 Valamikor játszani is kell. -
#81904 Ahogy látom van baj bőven:D
Csak tudnám, hogy a sok leg0t, miért csak akkor jön ki a barlangból mikor kárörvendhet. -
Dom7745 #81903 hopsz... siettem..
szóval
**Aki ismer olyan lehetőséget ahol adenáért vehetnék game-time cardot az kérem jelezze!***
köszi -
Dom7745 #81902 sziasztok aki ismer lehetoséget ahol deanáért vehetnék time cardot az kérem jelezze -
#81901 MucMuc a kiralyno, en a kiraly.^^Bocs.
QQMore, nagyon nem erdekel az anyagi helyzetet, a szuleid se, sot te sem. A telefont csak ajanlani tudom, megeri megvenni.
Zaiko: sry dude, I am still breathing, de ha megint kibannolnak, rohoghettek, hogy a balfaszt most bannoltk ki masodszorra.
-
#81900 kicsit maceras lenne, de visszajonne:D es en mar quitteltem. -
#81899 Ez már majdnem olyan, mint a Józsi Barát ^^ -
#81898 Nem értem pontosan hogy ennek a postnak mi köze az enyémhez, de fogadd őszinte gratulációmat! Fektess bele még egy kis pénzt a karim megvételével:) Úgyis visszajön, bármilyen hihetetlen... -
ciento #81897 legitboyok, azzal, hogy itt teszitek a megjegyzéseiteket(persze semmi káromkodás, meg ilyenek, nehogy felróják), sorok közt azzal a "szar botter" mondanivalóval, azzal csak magatokat égetitek, hogy még mindig itt jártok ennél a témánál, ezzel a gyerekes kárörvendéssel. botozott és? szomorú csak lehet nem? (hajrá mucmuc az uborkaszeletelő) -
#81896 btw barmilyen hihetetlen de nekem kb. ingyen volt a jatek, mert amit anno befizettem most szepen visszajon... -
Zeros #81895 Jah kevesebben vannak a szervereken végre elemntek az olyan gyökerek mint pl te is a picsába, végre kevesebb fasszal kell egy szerveren játszani és képzeld én ettől jobban érzem magam.
Mucmucnak meg grat a második bannjához tényleg példátlan teljesitmény fél éven belül :D -
#81894 áhahahaha! Sírjatok csak népek! -
Kanqukac #81893 kibaszott
picsába
faszságokat
francba
iPhone
szaros
gyoker
worthless shit
szarok
-
#81892 WTS adena, AM-ek, s80 ekszerek, s-es, a-s(+6) robeset franzon, pm
83-as AL is elado:) -
kelempac #81891 Ray a kérdés most mit tud felmutatni?:)
Adjam el a a 6x -es karimat neki?:), hátha kis segítség. Úgy hallottam neki pont addig nehéz eljutni önerőből.
Nézzük Ray (már bizonyított) srác elért eredményeit. A hozzászólásaid kivonatolva:
kibaszott
picsába
faszságokat
francba
iPhone
szaros
gyoker
worthless shit
szarok
Összegzés: Büszke lehet magára elért valamit ez lerí róla, szülei büszkék rá mert tud kommunikálni, van stílusa(bár a szar szó kicsit sűrűn szerepel - talán lelki defektus), eszes vitapartner.
Ezenfelül tehetős is hiszen 1 egész iphonéra is telik neki,amire nekem 11,5 évesnek nincs esélyem, mert nagyon meg kéne indokolnom anyuéknak, hogy 2 évet spóroljanak csak azért, hogy nekem legyen ilyenem.
Most kezdjem el mentegetni magam miszerint nem volt 8 hónap nem 60as kari nem full kommon, nem segített egy egész klán sőtt senki?
Igaz egyszer kaptam kb 500k értékű KE-t mikor 40 körül voltam - de éppen szüksége volt rá egy 60as klántársnak és odaadtam:) bár akkor összesen volt 1 milla kpm.
Neked(lsd. fent miért) magyarázni tök felesleges, nem fog változni a véleményed, mucmuc a király, te a királynő, és a többiek lejjebb vannak a ranglétrán, legalul a legitek mint jobbágyok.:)
-
Chear #81890 Bocsánat! Az "intelligens" valóban erős volt, vissza is vonom. -
#81889 -
#81888 -
Chear #81887 Én személy szerint nem ítélek el senkit azért, mert botozik. Tegye, az Ő dolga. Azonban ne várja el, hogy tiszteljem is érte. Nem érzem azt, hogy ez olyan nagy eredmény lenne.
Félreértés ne essék, azt sem gondolom eredménynek, hogy "legit" módon játszik valaki. Kezeljük talán a helyén a dolgot. Ez egy játék, nem az élet.
Bár meg kell vallanom, hajlamos vagyok a fórumozókról olyan képet kialakítani magaban, mint ahogy a virtuális térben viselkednek, kommunikálnak. -
#81886 Be lehet fejezni a személyeskedést/egymás hergelését. -
Chear #81885 Huuuuuha!
400 pont olimpián egy olimpiára kihegyezett karakterrel? (Nem sok olyan meccset láttam, ahol elverték a summoner-t mostanság, persze ettől még tévedhetek.)
lv 83-as karakter epic cuccokban botozva?
Ez már eredmény.
LOL
Kérlek minősíts még! A "gyökér" olyan, olyan kevés. A "szar" már valami, de nem érzed kicsit erőlködősnek? Még kérlek még! Imádom a stílusod, Te kis intelligens. -
#81884 "Mielott Muc-t szidjatok, nezzetek magatokba, mekkora szarok vagytok, es ezutan irjatok." meg ez a hihetetlen "400 pont olin" egy oly powerclassal a kezeben, csupa handycappelt playerrel a Nova tavozasa utan egy halott szerveren...
Szoval na... oke hogy jo kedvre deritessz itt engem az ilyen mondatokkal, de azert valahol szabjunk mar hatart... :)
A bot az alap, azert nem kene elitelni 2009ben senkit sem az L2 jatekosoknak. -
#81883 Teljesen igazad van ! /pacmanrol ne is beszéljünk!!/
Semmirekellő botterek. Bannolják ki mindet, éljen a leg0t gaming! -
#81882 Hogy mit mutatott fel? 400 pont olin, hero 83-as kari epicekkel, es jol jatszott vele.
Te mit mutattal fel? 8 honap alatt egy szaros 60-as kari common b es a-ban.
Gf
Chear te meg egy gyoker vagy, nem erdemelsz annyit, hogy irhak egY kisregen, iPhonerol ez is eleg mara. Azt se tudod mit beszelsz, csak benyogsz valamit. ScRRub.
Kelempac, ha ilyenekkel dobalozol, hogy en mutattam fel, hallgatlak, hasonlitsuk ossze magunkat, en vs te(lvl 60 worthless shit, 8 HONAP alatt)
Mielott Muc-t szidjatok, nezzetek magatokba, mekkora szarok vagytok, es ezutan irjatok.
Kelempac velem meg akkor dobalozz, ha mar legalabb annyit elertel amit en(nem sok, de a. Kozeleben sem jartal)
Btw zeloval nem is olyan nehez irni.
-
#81881 Epszilon kolléga elment boardozni addig más vitte a kariját és mire hazajött már nem volt meg, ennyi. Aki ismer tudja miért aki nem az így járt. PenisNinja inkább írj a saját nickeddel úgy viccesebb. -
Chear #81880 Mit is mutatott fel MucMuc? Tud írni scrip-et? Bénán botozik, ha már nem először banolják?
Világ életében képtelen volt felhúzni egy karaktert normálisan. Amíg el nem kezdett botozni lv 20 - 50 között az összes karatkterét feldta. Legalábbis a Teon-on biztos, volt valaha a klánunkban. Úgy emlékszem régebben kapta is az ívet a többiektől, miután más szerveren sem jutott a kritikus szint fölé. :D
Valóban meghajolok előtte, komoly tettek. OMG
Indulhat a FLAME. Kérek 2 habzószájú "parsztozóst", legalább 1 "noliferüvegbehugyozóst", 3 képes állapotfelmérést értelmi szintemről. :DDD -
kelempac #81879 Ray picikém még mindig szánalmasan fröcsögő a stílusod:)
Igen láttam, hogy csökkent a szerverlétszám, de nem annyira, hogy különösebb merge veszély lenne, értelmezni kéne azt amit olvasol drága ray, mielőtt ledorongolsz.
Mit mutat/mutatott fel mucmuc amugy?:) Van s grade karija egyáltalán ennyi év játék után, és ha igen akkor meddig?:)
Igazad van leborulok a teljesítménye előtt.
Igazán letehetnél te is valami nagyszerűt az asztalra ray ami miatt tömegek kezdenek csodálni téged is ne csak mucmucot. -
PenisNinja #81878 Epszilon kolléga azért ilyen néma,mert banoltak őt is kb.2 hónapja.Ideje sign-ot módosítania. -
ErrOrHUN #81877 egyszer már törölték :D -
#81876 Takarodjál innen vissza a kibaszott free szerveredre hülye gyerek...
Ha már elérni nem tudtál semmit, inkább itt játszod az agyad? Majd ha annyit felmutatsz, mint Muc, talán utána meghallgatunk, addig húzz a picsába.
Fogadok onnan is kigyűlöltek, mert egy SELEJT vagy.
Szerintem nézz meg egy 8-10 hónapnyi szerverlétszám adatot, és nézd meg most, és rájönnél, hogy megint faszságokat beszélsz.(Tudsz mást?o.O) Csak pl. Teon-t nézd meg, de még Sayhan is eléggé látszódik.
És egyvalamit kérek, NE ÍRJ VISSZA, menj innen el a francba, ahogy ezt egyszer mondtad, és SOHA ne gyere vissza.
Sanci: Délután 5 körül leszek, akkor MSN-en vagy Ventrin elmagyarázom.
-
revill #81875 Flash napi 8-10 órát hero riftezik, halad 80 fele