Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Mert tegnap voltunk elõször és arra rájöttünk, hogy túl korán nem jó elnyomni az itemeket mert visszaregenerálódik a hpja.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
kb buta vagy, vagy buta vagy?
kb tobb mint kb 5 fps.
azzal mar kb tobb mint kb mar 5 mar fpsel mar kb fog mar videozni mar.
=DDD buta.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Neme: lány
Rofl. A faszt visszavonom, de a többi igaz. Jah és bugike, a videó nem került nyílvánosságra, csak eximius leaderek látták, és csak kickelték a gyereket. BTW azért én írok, mert tesómnak beszart 2 napja a gépe, és kb ma hoznak egy új konfigot, amivel már nem 5 fps-el fog már videózni <#eplus2>#eplus2>
De legalább +1 emberrõl le lehet vonni következtetéseket. GZ
mar ertem miert vagy leg0t
gyanitom megprobaltad elinditani a c64eseden a walkort, aztan kiirta, hogy pajtas ez nem fog menni, majd emorage es inditottad a keresztes hadjaratot a botterek ellen 😄
btw gratz @ reporting ur own clanmate, u "chosed" the right path 😊
csak kár h leszedtem.
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Mini Army Commander
The Life is a Game. Yust play it!
nowai
WTS Adena @ Franz 15 Ft/m (250m erejéig, mert reaktiválnom kell egy accom)
XD
Egyébként te mennyiért adod az Adenát? 😄
BaalKain: Csak nem Ferrari? <#crazya>#crazya> Na ok, viccet félretéve, tényleg nagyon tetszik a game 😄
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Party:
Sagi - 80
GS - 79
MS - 78
ST - 79
DC - 80
ES - 77
Card - 78
SwM - 79
SD - 78
Csak a Cardi rogyott földre, õ is csak egyszer. 😊
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Amúgy hol a rákba vagy mostanság? Depi sem tudta mi van veled.
Többiek: Lehetne szimplán figyelmen kívül hagyni szegényt, és mennyivel kevesebb gondja lenne itt mindenkinek..
valaki tudja hogy kell divine-hoz vmi hálózati visszacsatolást állítani? nekem nagyon nem jön össze, van benne automata lehetõség, de annak se megy.
Ahelyett meg hogy itt forumon is nyomatod a sok faszságodat nyiss egy word padot és jegyzetelj magadnak mert sztem kurvára mindenki telibeszarja hogy éppen silkroadba hány bot van , meg hogy mikorra kalkulálod be hogy l2 ingyenes lesz
gtfo!!!
de, van olyan helyzet amikor magasról szarokrá, hogy az illetõ, magyar vagy sem Balee-nak már egyszer leírtam õ is azt mondta, hogy ezekbe az esetekbe megérti. Szóval nekem bot az bot nincs nálam különbség magyar és kínai bot között és nem is lesz. amúgy már azt hittem elvesztél😄
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Köszi: rálesek hogy mi lehet.
Mini Army Commander
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Mini Army Commander
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Mi ujság van felétek? Érdemes befizetni egy körre,van kivel játszani?
Mini Army Commander
3 ha vagy olyan paraszt hogy magyarokat reportolgass meg is érdemelnéd az ingyen lájnédzsod!
psychobilly?
Jaroslav nekem a második nap sikerült farmoló botokkal összefutni pont azt a quest-et csinálták amit én. Amúgy konkrétan nem érdekel más játékba mi van, de egyik sem tisztább az l2-nél.