A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Skynet85
    A vége csak poén. valóban nem kell 200-as iq egy bot progi kezeléshez, de ha írsz egy rendszert amihez 1 hétig se kell hozzá nyulni, akkor az ha másba nem de egy kis időbe telleni fog.
    Néhány tapasztalat pl farmer hely váltásnál modjuk azért mert megütték a botot és bsoezik és megy másik helyre vért izadsz a koordinátákkal a trader kari mozgatásával a vársdoban szintén és össze hagolni azt hogy ,,megbezsélt" időben és helyen a farmer szépen át pakolja a cucait a piacos karinak az sem 2 perc valamint a lehetséges helyzetek le kezelése, hogy ne esen kétségbe bármi is történik vele, kivétel ha bant kap és ez csak hab a tortán. :D

Ergo start gombot bárki tud nyomni ez tény, de a botozás az szerintem nem itt kezdődik:).

Valamint nem istenítem a csalást mindenki azzal tölti az idejét amivel akarja, viszont az állszentséget és a képmutatást rühellem nem is fejtem ki mire gondolok mindenki érzi miről van szó...