88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    ...és azon a szarkupac freen is kibannolhatnak akármikor... :D
  • daemonervosa
    Itt az a lényeg, hogy egy szerkupac freen is többen játszanak , mint a rohadt retailen ...
  • Endaer

• MeoH #80985
    De ez nem 1x rate, ebben nincs kihivas. Ki akar szinte nonstop pvpni, fullos cuccokban...
  • voloume

fura ilyet látni amikor offos szerok panganak, vagy sem ?
  • Kanqukac
    En is beallnek moged az ongyilkosok soraba :)
  • solyomb
    Köszi hogy válaszoltál nekem is, de ettől fügetlenül nagyon szivesen kivégezetném magam még mindig a 3db legit 65-70-s kari által
  • ErrOrHUN
    azok akikkel lowlvlen "csapatoltam" Magyarhon legjobb pvpseinek tartok, de seholsem irtam, hogy akkor szar volt a kari. egyszerűen a lvl70 megvolt 1,5 hónap alatt, nem volt időm túl sok lowbie pvpre
  • kelempac
    Üdv,

Skynet85: újabb pozitív csalódás:))

Ray: Sosem mondtam, hogy különb vagyok mint a botterek:) csak annyit, hogy túl nagy az arc amellett, hogy csalással szereznek/tek előnyt.

epszilon: egyedül(1v3 ról volt szó) , hogyan nyom el egy cyclone-t?

Errorhun: örülök, hogy kipróbáltad. annak kevésbé, hogy lowlvl szinten nem gondoltad másnak magad csak golyófogónak, lehet rossz bandával próbáltál csapatolni(nem tudták kihasználni, hogy mit tud az íjász), vagy az ijászra tényleg igaz, hogy lowlvl szinten nem ér semmit(sosem volt íjászom)

Pukkka: :))
  • Endaer
    én szóltam... :)
  • Ray2
    Hát, tbh, működik, működik, de nem a legjobb. Eléggé kezdetleges, és nem a legjobban kezelhető. Remélem jobb lesz majd. ^^
  • Skynet85
    A vége csak poén. valóban nem kell 200-as iq egy bot progi kezeléshez, de ha írsz egy rendszert amihez 1 hétig se kell hozzá nyulni, akkor az ha másba nem de egy kis időbe telleni fog.
    Néhány tapasztalat pl farmer hely váltásnál modjuk azért mert megütték a botot és bsoezik és megy másik helyre vért izadsz a koordinátákkal a trader kari mozgatásával a vársdoban szintén és össze hagolni azt hogy ,,megbezsélt" időben és helyen a farmer szépen át pakolja a cucait a piacos karinak az sem 2 perc valamint a lehetséges helyzetek le kezelése, hogy ne esen kétségbe bármi is történik vele, kivétel ha bant kap és ez csak hab a tortán. :D

Ergo start gombot bárki tud nyomni ez tény, de a botozás az szerintem nem itt kezdődik:).

Valamint nem istenítem a csalást mindenki azzal tölti az idejét amivel akarja, viszont az állszentséget és a képmutatást rühellem nem is fejtem ki mire gondolok mindenki érzi miről van szó...

• Ray2
    Szerintem ez a kelempac csak egy figyelem hiányos csávó, és igen, még a suliban is verték(tudom lejárt szöveg), akire a szülei egyszerűen nem szánnak sok időt, ezért itt próbálja kiélni magát. Ezzel az egész flamelni vágyhatnékjával, és a stílusával. Ezzel a stílussal semmivel se különb, mint egy botter. Sőt...

Endaer, most hogy így mondtad, mindjárt le is szedem, megnézem mire képes ez a copy paste dolog.
  • Endaer
    failed to be cool
  • Epszilon
    Először arra gondoltam írok neked egy hosszú levelet hogy mennyire nem vagy képbe, de aztán rájöttem hogy sokkal jobb ha ebben a szellemi gettóba maradsz, mert ez olyan vicces ;>
    Neked nem tűnik fel hogy az utóbbi időben nincs annyi destro? (kivétel a farmerek)
    Láttam én már bison zealot +++buff-ba rohangáló Helstadcur-t plusz a pajtásai aztán jött egy cyclon és zsüszlát, pedig ő nem egy low newbe.
  • TruBy
    Háj Nigga
  • MadnessX
    "3 játszani tudó normális 65-70 legit kivégez bármely kasztos s gradet.
    Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy bármelyik s grade kimaxolt vacak ellen lehet találni olyan 3 65-70es karikból álló csapatot amik kivégzik úgy, hogy esélye nincs."

LF Confirm.
  • ErrOrHUN
    10-12? 8-t letudtam én is 2 hónap alatt teonon, akkor jó vagyok? meg úgy 25-30at bartzon és 35-40 sieghardton. az első siegem 59-60 körül volt boppal meg doom lightban, de valóban én sosem voltam low karival siegen.(mint már mondtam lvl7től warokkal rendelkező klánokban voltam csak, ezért nem jó embert próbálsz baszogatni :D )
    ha gondolod keresek neked a grades karik elleni pvpt, kicsit "dvp feeling"-je lesz

78 vagy 80tól a karik evasionje rohamosan növekszik (asszem +4 szintenként), ezért kb esélytelen, hogy eltaláld egy 70es karival akinek van 100-120 accuracyja.
  • irenicus
    már megtette csak titkolja
  • cece
    De félő komolyan gondolja.
  • Endaer
    Azt a copy-paste progit kiprobaltam, mukodik, de eleg szar szerintem. Nameg, a Cydia se orvosol minden problemat (esetemben a stereo bt).
  • BaalKain
    Most miért bántod annyit dolgozott vele :)
  • Pukkka
    Remélem azért apádat nem lövöd fejbe a nagy legotkodásodban, mikor a 30 as táblánál 40-el "száguld" veled a felzárkoztatóba.
  • Sorbon
    Remélem ezt a sok f@szságot nem gondoltad komolyan.....
  • solyomb
    Nagyon szivesen megnézném ezt a 3 bátor jelentkezőt ahogy kivégeznek engem, remélem teonon játszotok és össze tudunk hozni egy ilyen kis happeninget, tényleg nagyon kiváncsi lennék erre a dologra.
  • Ray2
    Cydia-ban már most is láttam egy beta copy/paste patchet Safarihoz, bár nem próbáltam, nem tudom, működik-e.

Kelempac, te meg azt nem érted meg, hogy azok a kemény 68as karik soha az életben nem fogják normálisan eltalálni a 80+os karit. Megnézném, ahogy a low lvl szutyok stunoddal, ami még enchantolva sincs, bestunnolsz egy Majorban lévő varit, Resist Shock, Zaken ne adj isten Antharast nem is említem... És arról nem is beszélve, hogy egy a grades tank, egy normálisan buffot varitól 4k-t is simán kap, ne is említsük, ha véletlen a Crusher mcritel.

Ideje lenne ide egy Wall of Shame-t csinálni, Gather benne vagy?:)
  • kelempac

Az a gond, hogy a csalást sztárolod.
    "A világ egyik legszebb és legnehezebb tudományát tanulom, a pro boterekedést"
    Nehéz ám a nagy büdös....
    Nincs új a nap alatt, attól mert 3d a grafika ugyanolyan az egész mint egy MUD ami már van vagy 15-20 éve. Mindent amit itt csinálsz már megcsináltak mások. Az automatizált játék plusz ellene a harc már 15-16 éve megjelent. Az, hogy milyen köntös van rajta rohadtul nem változtat a lényegen.
    Lehet, hogy a walkerről nem tudok semmit, de egy rohadt kliensprogit használni nem kell észkombánjnak lenni - sose kellett. Sok ezren csinálják nap mint nap. Jól nyilván kevesebben, de ettől nem leszel egy értékesebb ember.

Kíváncsiság (majdnem teljesen offtopic): Tintin/tf/wintin(+ egy windowsos kliens nem jut eszembe) mond valakinek vmit az öregebbek közzül?:)
  • kelempac
    Üdv,

10-12.
    Többnyire throne roomban volt igazi esélyem varit ölni, meg imádkozó klanvezér védése jó még, ott nem 900as rangeről indul a buli.
    Nyilván nem éltem túl a vár felé rohanást 10ből 8szor de inkább 9x se

pl tiszta jó volt 2 6x fighter kari plusz egy s grade vari védtük az imádkozót aki ellen jött egy s lovag + egy draco archer(x-es tag bigtiger vagy mi a neve), és ha nem vagyunk ott egy lovag+archer kombó simán elviszi a varit.
    Így viszont bár én behaltam(nem 1-2 lövésből) végül bevédtük.
    Nevezheted ezt golyófogásnak, de konrétan várat ért a dolog, amit lehet hogy megérez egy egész klán. Ugye Demolution?:)

Error
    "lvl 70es kari jóformán meg sem tud ütni egy 80 felettit..."
    mert 80 felett a varik hirtelen már csak legalább 78 as destrók által sebezhetők csak? Hirtelen tankok lesznek vagy mi van?
    egy 1,8k pattackkal(tudom csak tápabb értékek vannak destroknak de varik ellen hidd el ezis lehet időnként elég) elnyomott crush of doom -ot megérez akármelyik s grade vari - egybe nyilván nem hal bele - de volt, hogy bejött stun is pl(mondjuk rohadt ritkán)?

De te alacsony szintű karival nem jársz ostromra, csak az "1 lövés bárki" kariddal, úgyhogy nicns reális képed erről azt hiszem.
    Mennyi hpja van a nyominger varazslónak meg mennyi pdefe, a destrónak meg mennyi pattackja lehet beszélni zöldségeket, de próbáld ki.
    Vagy ha ostromnál egy pumás tyrant ha előtted áll és nem sps vagy hányszor szakítja be a varázslásod?
    Egy lovagocska ha udben lerántogatja ostrom közben a targetedet?

3 játszani tudó normális 65-70 legit kivégez bármely kasztos s gradet.
    Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy bármelyik s grade kimaxolt vacak ellen lehet találni olyan 3 65-70es karikból álló csapatot amik kivégzik úgy, hogy esélye nincs.

De ez nyilván nem menő, mert ha nem hiszed azt, hogy a karaktered annyira erős, hogy egyedül tudna várat foglalni, akkor még nem vagy kész. Lehetsz bármennyi szintű maxos akármi lesznek olyan körülmények/ellenfelek( vagy akár lehet, hogy annyira erőss vagy hogy a kettő együtt szükséges), ami(k) ellen esélyed sincs.

De aki akar tud hasznos lenni 6x es karival is(sebzővarival nyilván aláírom, hogy a szintkülönbség hatványozottabban rossz mint egy harcosnál aki csak varikat targetel). Aki meg idióta annak lehet kevesebb hasznát veszik s gradéban 80ason.

Legalábbis tök vicces volt, hogy a 150 fős ostromló sereg vezetője(FR Stimorol), velem pmezett Dion siege közben, nem pedig a 3 s grade karival a klánomból akik ott voltak velem egy partyban, és velem közölte a taktikát nem velük és én adtam tovább a partynak.
    Utánna a command channelen már csak kevés infó ment a megbeszéltekre építve.

Nem a grade teszi az orkot:)
  • Skynet85
    Erre szokásom azt mondani, hogy Te biztos annyira kobunkó, vagy hogy miután megprobáltál botozni és szerencsétlen kari felmászott az elso fára almáért, egybol jött a perban. Majd nem maradt más, mint a legit élet mód, és ha már Te nem tehetsz elonyre szert bot által, mert sík vagy hozzá, hát veszettul hírdeted az igét:D

Ha nem így van, akkor meg csak szimplán véres száju kis vérpistike vagy, közülük és az idióta oldaról :D Aszem már ezelot 1 évvel, az azok elott valóban, és nem fashion legitek is bevalloták, l2-n bot nélkül már nincs élet, modták az olyan karik akik legelso körökben szereztek hero státuszt...

Abban a pillanatban hogy egy mmo-hoz kijön a bot, márpedig kijön, onnattól kezdve xp-ni csak is azzal fognak, még azok is akik persze váltig álítják, hogy sose(lásd flashXP) és mennyire útálják a botot, sot lehet a fo botter fog felnyomni a gm-nél :D

Egyik bekezdésre a válaszod, igen én valóban nem az élményért ,,játszok" hanem pénzért igaz nem offon, de ebbol a szempontból totál lényegtelen és jah, csurran cseppen belole pedig napi 10 percet foglakozok a gammal és qrvára élvezem azt a 10 percet mind:D

Végezetul:

Nincs herro státuszom, nem vagyok legit, és nem is leszek.
    A világ egyik legszebb és legnehezebb tudományát tanulom, a pro boterekedést, és rajtam kívül még több százan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: A qrva anyád.
    Néha az alkoholszintem megelozi a tudásszintem, és nem örülök, ha összekeverik a hülyeséget az érveléssel.
    Büszkén gondolok a Walkerre, az L2divinére és a Supermanre.
    Szeretem a pk-t, a lowbe killt. Itt élek a Goddard szívében. A l2-ben igenis mi vagyunk a császárok, és nálunk vannak a világ legszebb Delf vazsijai.
    L2, ÉN ÍGY SZERETLEK!
  • Endaer
    Szóval te szívből megveted Tüskés-t (alias Idyll), amiért időnként tisztes legitkedésben megfáradt lábait leült kinyújtoztatni és közben egy botpartiban üldögélt?

Te megvetsz egy nőt?

Bár végülis, no offense, hiszen nem te vagy az egyetlen aki így érez iránta...
  • FickDeineStory
    talán ez a comment ennek a vitának pont is lehetne a végére szép lezárás volt. Hát igen sajnos vannak olyan legit játékosok akik ilyen módon xp-znek, ezek is elég megvetendő egyének.

Itt lenne már az ideje, hogy megmutassa az NCSoft új EU/NA marketing team-je, hogy ők jobbak mint az előző dolgozók voltak.
  • Endaer
    Ray, mint iPhone-user, inkább arról beszéljünk milyen király, hogy lesz végre A2DP meg copy&paste 3.0-tól, mer' ez itt vihar a biliben és még Madness se tudta feldobni, hiába
  • Ray2
    Good story, ebben csak az a gond, hogy az a 6-10 a grader common harcos előbb meghal, mint hogy összeszedjék magukat.
  • MadnessX
    The good old times
  • Voyager5
    Az a helyzet, hogy Gracia óta picit könnyebb fejlődni legitként, de nemkéne elfelejteni azt sem, hogy mi volt előtte.
    Nem volt sem vitality, sem kamaloka, sem a 3 pailaka quest. Eléggé sokan kezdtek még Gracia előtt. Gondolom NCSoft ezért !is! banolgat.
    Ez a legit vs. botter témakör meg örök vita tárgya lesz.
    Én mondjuk jókat röhögök azokon a "legiteken" akik előadják, hogy milyen nehéz volt legitként felhúzni a karit 70+ra, közben pedig a haver/klán botpartyjában ücsörgött pár lvlt :) Gondolom páran magukra ismernek.
    Amúgy szerintem mindenki úgy játszik ahogy neki jólesik, csak vállalja a következményeket és ne pofázzon álszent dolgokat.
  • Csenky
    :DDD Nem úgy értettem, hogy az összes karidat húzatod másokkal, hanem hogy nem csinálsz 5 karit, hanem húzod mások supportját. :D
  • FickDeineStory
    hát szivesen party-zok, úgy is. Ha nincs megfelelő party akkor a bufferemel megyek xp-zni, ha van party a spoilerem-nek is akkor megyek vele. Most a warsmith-el éppen nem tudok xp-zni mert nincs cucca majd összedobok vmit neki is.
  • Kanqukac
    Alap esetben 1...
    inkabb nem baszom fel az agyam a baromsagaikon.....
  • Csenky
    Már nem azért, de ha a nagy legitségre vered magad, akkor nem úgy kéne hozzáállni, hogy buffer, spoiler, és warsmith is külön-külön player lesz a partiban, és az xp-ért cserébe random spoil, meg féláras SS például? ... Legalább ne a tükörre köpködj. :)
  • Epszilon
    Ezek szerint te nem sok siege-n voltál... 10 leg0t 70es kari 10 lövés kb.