Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trolling is a art.
Valaki le tudná nekem írni, hogy hogyan tudom használni a Destroyer-nél a Frenzy-t, Guts-t és a Zealot-t skilleket, mert én nem tudok nagyon angolul.
Van egy kétkezes fegyom a Dragon Slayer és kész, lehet, hogy még kellene más, vagy másik fegyoval tudom használni...., én sajnos még nem jöttem rá.
A segítséget megköszönném.....
"Tis:
- are you usually suck in pvp?
yyyyyyyyyyyy!
"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
És WTB: Great Codran 50db Franz!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
elore is koszi
végre sikerült vennem egyet 200m ért... örültem mint majom a fakának, erre most ezzel szopok...
Nekem van egy majestic kesztyu,cipo es egy sisak heavy masterwork mar csak egy plate armor kell ,en is azzal sz...k h nenm tudom osszerakni h megadja a set bonust😞
ha van vkinek majestic heavy armor plate irjon pls
Ki van képben a fundation itemekkel, mert én msot kicsit kibuktam...
azt hittem végre sikerült összeraknom a dc robe szetemet, de nem
minden set part varnished, unsealed... és nincs szet bónusz.
Peticiózás után beséltem egy gm el is. Végeredmény:
a kesztyüm rare dc gloves (robe use) az összes többi meg masterwork (robe use) és ezért szopom a szetbónuszt. hát ez sucks a javából. próbálkoztam ujrasealelni stb , és megint csak rare dc gloves lehet. Az erdekesseg, ha lightba szeretném, akkor az meg cska masterwork... Vkinek valami ötlet? Megöl az ideg, mert kb 2 hónapi munkám van benne, és azt hittem végre révbe érek 😞

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Én alvás helyett botterkedem, a többi idõ az életre megy el.
Zeros: 2007. aug utáni accoknál számít. Ha eu regionos az accod akkor csak eu, ha us regionos akkor csak us timecardot használhatsz hozzá.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Bocs, ezt nem hagyhattam ki. 😊
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
USA 15-30-60 110-175-285
EU 15-30-60 110-185-310
De ez kb naponta változik...
u.i.: valaki nem tudja mikor ölték Golkondát @ Franz? <#sniffles>#sniffles>
u.i.: duplapost
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Amúgy mennyiségtõl is függ az ár szal pm akinek kell <#hehe>#hehe>
BaalKain: ingyen adod, hogy nem irtal arakat? 😊