A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Skynet85
    Erre szokásom azt mondani, hogy Te biztos annyira kobunkó, vagy hogy miután megprobáltál botozni és szerencsétlen kari felmászott az elso fára almáért, egybol jött a perban. Majd nem maradt más, mint a legit élet mód, és ha már Te nem tehetsz elonyre szert bot által, mert sík vagy hozzá, hát veszettul hírdeted az igét:D

Ha nem így van, akkor meg csak szimplán véres száju kis vérpistike vagy, közülük és az idióta oldaról :D Aszem már ezelot 1 évvel, az azok elott valóban, és nem fashion legitek is bevalloták, l2-n bot nélkül már nincs élet, modták az olyan karik akik legelso körökben szereztek hero státuszt...

Abban a pillanatban hogy egy mmo-hoz kijön a bot, márpedig kijön, onnattól kezdve xp-ni csak is azzal fognak, még azok is akik persze váltig álítják, hogy sose(lásd flashXP) és mennyire útálják a botot, sot lehet a fo botter fog felnyomni a gm-nél :D

Egyik bekezdésre a válaszod, igen én valóban nem az élményért ,,játszok" hanem pénzért igaz nem offon, de ebbol a szempontból totál lényegtelen és jah, csurran cseppen belole pedig napi 10 percet foglakozok a gammal és qrvára élvezem azt a 10 percet mind:D

Végezetul:

Nincs herro státuszom, nem vagyok legit, és nem is leszek.
    A világ egyik legszebb és legnehezebb tudományát tanulom, a pro boterekedést, és rajtam kívül még több százan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: A qrva anyád.
    Néha az alkoholszintem megelozi a tudásszintem, és nem örülök, ha összekeverik a hülyeséget az érveléssel.
    Büszkén gondolok a Walkerre, az L2divinére és a Supermanre.
    Szeretem a pk-t, a lowbe killt. Itt élek a Goddard szívében. A l2-ben igenis mi vagyunk a császárok, és nálunk vannak a világ legszebb Delf vazsijai.
    L2, ÉN ÍGY SZERETLEK!