A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szal most nem fogok rinyálni, de ennyit az NCfos-ról.
Mi az, hogy nem ad meg infót arról, hogy mi alapján döntött a ban mellett? Asszem, mint fizetős ügyfélnek ennyi joga azért lenne az embernek, hogy pontos választ kapjon a kérdéseire.
Szankciók esetén pedig bizonyítékot is fel tudjanak mutatni.
Ennyi erővel nostromoból is futhatok úgy hogy közben meg filmet nézek.
Nostromo nem tiltott amíg a gép közelében vagy.
Ennyi erővel bármikor bármiért bannolhat aztán azt mondja sorry sokat mérlegeltünk és így döntöttünk, ráadásul ne is rinyálj tovább, mert válaszolni sem leszünk hajlandóak. Ez az egész banda annyira pofátlan, hogy már nem is érdekel különösebb képpen mit szenvednek.
A legdühítőbb tényleg az, hogy nem következetesek. Most jött ez a nagy hullám, már light minden szerver. Biztos merge-re készülnek :)
Akkor joggal elvárnám, hogy visszamenőleg is banoljanak minden rohadt kis csicska görög meg orosz nyomorékot.
Flammable-t utálom a legjobban az egész szerón.
Egy kibaszott kis nyomi. Ott feszít 83-84-en aztán teszi az arcát.
Ezeket akkor miért nem lehet a rákba kisöpörni? Aztán akkor maradjon flashxp meg kelempac és bandája a szerón oszt csókolom és hf.
Tökmindegy már az egész l2 értelmét vesztette.
Hétvégén találsz benne csak némi örömöt amikor siege van.
Akkor is ott van vagy 3 klán oszt pá.
Na mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy ofc a teljes enemy party 85-ös 20-as oe skillekkel meg +6 dynastyvel full epiccel :(
Gf :)
Hétközben csak botok mindenhol. Én is botolok persze, de hát mellette azért ott a manuál minden este majdnem.
Ezen idő alatt az időd 95%-a azzal megy el, hogy enemys botter spotokat keresel. De semmi :(
Senki nem válaszol, senki nem üt vissza, senki nem fogadja el a war-t.
Lehet más szervereken jobb a helyzet, de Franz egyszerűen szánalmas.
Lassan time to quit. This could be the wisest decision at all :(
Ez nem rinya mégegyszer leszögezem, mert már eljutottam oda, hogy kurvára kiégtem és nem érdekel az egész. Azért egy picit sajnálom , mert alapvetően jó játék lenne.