88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#80908 Szia kelempac, rég láttalak, mi a helyzet, meg van már a b grades fegyód? -
#80907 Sajtos for president! -
#80906 "helyesirási" -> helyesírási -
#80905 ez az előadásmód azért már kicsit túlzás :))) -
Kanqukac #80904 Skizo ftw!
Ki fogad arra hogy DMX másik énje?(legit énje?)
Vagy ntr... :] -
SajtosHurka #80903 Sírtok itt mint a fürdős kurvák, közbe meg csak és kizárólag magatoknak köszönhetitek ,hogy bant kaptatok. Ha valaki kirabol egy bankot és nem kapják el, te is megprobálod mert az kurvára meggazdagodott belőle viszont téged elkapnak, akkor is ujjal mutogatsz rá hogy bassza meg a kurva anyját három jachtot vett belőle ő is innen lopta és emelett még te leszel dühös a rendszerre, hogy miért nem lehet békén hagyni a bankrablókat?
Azt meg teljesen normális dolognak találjátok , hogy voltak(tok) olyan pofátlanok, hogy ketrába/varkába 1 szabad spot nem volt a soldier spotokon is 3 fullos party rohangált kill steallel a respawnolo mobokra. Aki nem csak farmolni akar hanem questelni az mit csináljon szopja le magát?
Kecske te meg inkább köss követ a lábadra és ugorj a dunába karöltve az olyan faszlámákkal akiknek 1 kari 1-2 supporttal nem elég hanem fullos bot grouppal lopja más elől a helyet.
Páran felnyalták a földet és nem kapnak normális választ az NCsofttol , hogy miért is kaptak bannt, pereld be őket ha te olyan baszottul ártatlan vagy, biztos nincs bizonyitékuk rá, simán nyerheted a bulit. Jah de hogy azért volt egy két stiklid, csak forumon jó osztani az észt mekkora egy gecik ezek a GMek.
Ha nem élvezel egy játékot akkor minek játszol vele? Csak azért ,hogy megmutasd majd 2 év botozás után te mekkora király vagy, van egy 85 ös karid amire rázhatod a répád? Inkább menjél áss egy gödröt feküdj bele és kérj meg valakti hogy temessen be, sokkal nagyobb hasznot huzna belőle az emberiség....
LEHET FLAMELNI!!! Már aliv várom , hogy röhögjek a további sirásaitokon. légyszi gyüjtsétekki ki a helyesirási hibákat is!!! kizárt dolog hogy 11 éves fejjel 10 dioptriás szemüveggel megtudjak irni egy ilyen hossu szöveget bárminemű hiba nélkül
Ja igen és én üvegbe hugyozok igy megtakaritok naponta 10-15 percet amialatt tudok kézzel xp zni!!! -
voloume #80902 ja ez kb úgy egy éve volt :D ha nem régebben -
BaalKain #80901 Franzon tegnap dusk nyert, lehet te is ezt mondod, de olyan mintha valami nagyon régi történetre utalnál :) -
#80900 szerintem minek leszűkíteni a kört arra, hogy botter vagy leg0t. Rohadjon meg mind! valaki majd csak kiválogatja az övéit.. -
voloume #80899 legjobb :D emléxem, hogy duskhoz regeltünk és torony magasan a dawn vezetett még ilyen 5 percel előtte.. és a végén mégis a dusk nyert... istenem milyen jó volt ránézni bot mapra cataba, hogy csak a mi pár kék pöttyünk van ott :D -
NewMoon #80898 Zárójelbe: Flammable 79 es tegnap lépet ki klánbol mert megy expzni:D
Kempec neked meg üzenem azt hogy legitkedd ki magad x idő alatt mondjuk 79/75 re legyen egy S-s szeted és egy netán 1-2 S-s fegyvered full elementbe, na ezután vagy közbe bekerülsz egy nagy klánba elmész masspvpre és elsírod magad hogy kb szart se érsz mivel nincs rajtad epic nincs rajtad +6 os set nincs 30 as skilled csak 10es és minden kurva debuffot beszopsz ,nem tudsz szart se csinálni csak várni a rezt, ja és rájössz hogy a fire és a water element = sh1t(persze ez kasztfüggő is).
Szerintem előbb mutass valamit hogy te mekkora pr0 leg0t vagy és azután jártasd itt a szád mert ez igy elég harmatos!
BTW pletykák szerint valamelyik nap accunt share miatt volt bann, erre pl te mit lépnél okostojás? -
BaalKain #80897 Ha egy serveren dusk nyer nekem azt jelenti hogy van élet :) legalábbis egy kicsi -
#80896 Teljesen igazad van ! Rohadjon meg az összes botter!!!! És menjetek cszni az való nektek !!! fúúújjjjj -
BaalKain #80895 Te hülye vagy :D:D
Amúgy CS-t azért hagytam ott mert hiába voltam nagyon jó (quakes múlt miatt), ott is megjelentek a csalók szép számmal.. :S meg se látott már headshot, ugyanez pl falon keresztül stb stb
Egyébként Flasht is bannolni kéne, mert volt botos korszaka és micsoda dolog ez :)
(btw én csak belepofáztam, a januári bannom óta nem botolok én sem) -
széjjelváglak #80894 A lentebb belinkelt e-mail váltás számomra nyilvánvaló vált, hogy mennyire szánalmas az ncsoft viselkedése. Az, hogy botoztam és ezért bannoltak, semmi gond. Ez van, erre lehet számítani.
A szánalmas viselkedésük abból adódik, hogy 2,5 éve fizetett account, amelynek kisebbik része volt bot (lényegtelen ki mit hisz), arra nem érdemesítik a usert, hogy megfelelő választ adjanak kérdésére.
TESSÉK, legitek ennyit értek ti is ncsoft szemében. Ha jogtalanul leszel esetleg bannolva, akkor sem tudod bizonyítani igazad, mert nagy ívben leszarnak. Se egy log reportot, se bot program verziót, semmit sem szolgáltatnak. Csak annyira képesek, hogy third party software used.
Csak emiatt a hozzáállás miatt döntök úgy, hogy ezt a játékot befejezem, holott van olyan accountom, amely nem bot. A hozzáálláson nem a bannolást értem, hanem az elégtelen válaszadást, a user leszarását, amikor kérdéseket tesz fel.
Egyébként Franz szerver a halál útjára lépett, user szám csökken. Ha a botok sem lesznek, kiváncsi leszek a legitekre. :) Főleg, amikor arcana maceből 3-ból 1 jön be. Majd mennek manuálban spojlizni :) -
#80893 Szal most nem fogok rinyálni, de ennyit az NCfos-ról.
Mi az, hogy nem ad meg infót arról, hogy mi alapján döntött a ban mellett? Asszem, mint fizetős ügyfélnek ennyi joga azért lenne az embernek, hogy pontos választ kapjon a kérdéseire.
Szankciók esetén pedig bizonyítékot is fel tudjanak mutatni.
Ennyi erővel nostromoból is futhatok úgy hogy közben meg filmet nézek.
Nostromo nem tiltott amíg a gép közelében vagy.
Ennyi erővel bármikor bármiért bannolhat aztán azt mondja sorry sokat mérlegeltünk és így döntöttünk, ráadásul ne is rinyálj tovább, mert válaszolni sem leszünk hajlandóak. Ez az egész banda annyira pofátlan, hogy már nem is érdekel különösebb képpen mit szenvednek.
A legdühítőbb tényleg az, hogy nem következetesek. Most jött ez a nagy hullám, már light minden szerver. Biztos merge-re készülnek :)
Akkor joggal elvárnám, hogy visszamenőleg is banoljanak minden rohadt kis csicska görög meg orosz nyomorékot.
Flammable-t utálom a legjobban az egész szerón.
Egy kibaszott kis nyomi. Ott feszít 83-84-en aztán teszi az arcát.
Ezeket akkor miért nem lehet a rákba kisöpörni? Aztán akkor maradjon flashxp meg kelempac és bandája a szerón oszt csókolom és hf.
Tökmindegy már az egész l2 értelmét vesztette.
Hétvégén találsz benne csak némi örömöt amikor siege van.
Akkor is ott van vagy 3 klán oszt pá.
Na mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy ofc a teljes enemy party 85-ös 20-as oe skillekkel meg +6 dynastyvel full epiccel :(
Gf :)
Hétközben csak botok mindenhol. Én is botolok persze, de hát mellette azért ott a manuál minden este majdnem.
Ezen idő alatt az időd 95%-a azzal megy el, hogy enemys botter spotokat keresel. De semmi :(
Senki nem válaszol, senki nem üt vissza, senki nem fogadja el a war-t.
Lehet más szervereken jobb a helyzet, de Franz egyszerűen szánalmas.
Lassan time to quit. This could be the wisest decision at all :(
Ez nem rinya mégegyszer leszögezem, mert már eljutottam oda, hogy kurvára kiégtem és nem érdekel az egész. Azért egy picit sajnálom , mert alapvetően jó játék lenne. -
Morf #80892 Kelempac, játék élményben még mindig ők vezetnek. Nomeg legszebb öröm a káröröm, aláírom. Hidd el, nem mindenkinek apeh ellenőr az apukája. -
kelempac #80891 whoooos thee noooob:)))
Mekkora rohadt szemetek ezek az ncsoftnal, nem tamogathatsz kiskarit 300 millaval.
Hol elnek ezek, hat mindenki kommonban rohangaljon, mint a legitek????:)))
Hajra Flashxp:)
Nímandok vagytok, menjetejk el cs-zni ott nem kell farmolni, lehet kapasból pvpzni, hiszen úgyis csak aza lényeg. Jah ahhoz kéne ügyesség és nem tudtok csalni, előnyhöz jutni másokkal szemben? Mindenkinek legitnek kell lenni??
Szánalmas nyomingerek vagytok.
Mit értetek el nagyarcú sétálók? Mit tettetek le az asztalra?:) Le a kalappal. Csaló mocskos banda. IP bannt nekik, hogy mehessenek szegények moziba annélkül, hogy azon járni az okos kis fejük, bannolt e ma spam engem a mozi alatt?
/flam on:) -
BaalKain #80890 Kinek adtad a pénzt, melyik oldalnak? -
#80889 Response (GM Pommo) 02/28/2009 08:07 PM
Hi,
On 2/24/2009 you gave away 375 million to another person in game. Now that person is part of adena selling ring which we have been tracking. He does not deal with regular players and only accept adena from farming bots and others who sold adena to their website. And he logs in and out to stay in game just long enough to receive the adena and then deliver them to buyers.
1. There is no item buying/selling involved with this account
2. No debt repaying or giving adena to friends as the account was create for the sole purpose of laundering adena and is in game for only a few days
3. They do not communicate in game but setup time and location to receive the adena through ICQ or Live Support at their site.
So why and what reason that you would gave 375 million adena to that person?
Regards,
GM Pommo
Response (GM DrSabre) 03/02/2009 02:37 AM
Hello,
We have thoroughly reviewed your response in regards to the termination of your account. After careful consideration of the all information available to us, including that which was from you and from our support staff, we must inform you that our final decision in this matter is to permanently close this account.
Because of this termination, you are no longer permitted to access the Lineage II service on any account, as per the User Agreement. This decision has been made to keep the integrity of the Lineage II service secure, as well as being in the best interest of the player base in.
At this time we must also respectfully inform you that any further questions regarding the account termination may not be responded to, as we feel that this matter has been attended to and addressed appropriately to fully inform you of the situation.
Thank You,
GM DrSabre -
#80888 "We have reviewed your statements concerning your account closure."
LOL, képzelem, mennyire alapos és komoly folyamat lehet ez az "ellenőrzés"... :) Persze, oké, erre semmi szükség, hiszen még ha ártatlan is vki, én is leszarnám 1-2 ártatlan ember nyafogását ennyi botter között, de legalább nem írnék ilyeneket a usereknek.
Ebben az egészben az a legmókásabb számomra, hogy én még ban nélkül megúsztam, de aki nem lát a szemétől, és tovább kockáztat feleslegesen... az most nyílván megint nekem fog kurvaanyázni.^^ -
#80887 Hello xy,
This mail is to notify you that your account was found violating the User Agreement and/or Rules of Conduct by selling, buying, or advertising the selling or buying of in-game items, adena, services, and/or game accounts for real-world money.
As a result of this violation, your account has been permanently suspended from the Lineage II service. The above account(s) will no longer be accessible and can never be reactivated.
We believe it is in the best interest of the Lineage II service and for our remaining customers that you no longer access the service. The decision to terminate the account(s) is final and not up for review.
User Agreement
http://www.plaync.com/help/eula_lineage2.html
Rules of Conduct
http://www.plaync.com/help/roc_lineage2.html
Regards,
GM Mandy -
fr0z3n #80886 Persze ezután még riráltam nekik egy kicsit hogy hogy semmi ilysemiről nincs szó, és arra jött ez a két levél:
Hi ........,
We thank you for your inquiry. I am escalating your petition to a Senior Customer Support Representative to further assist you. Once they have reviewed your inquiry someone will be in contact with you as soon as possible.
Thank you,
GM Jack
Hello,
We have reviewed your statements concerning your account closure. We have double checked our information and remain confident that our decision is the correct one.
It is at this time I must inform you that we will not be responding to further inquires concerning the account. The decision is final.
Regards,
GM Akahige -
fr0z3n #80885 Ha annyira érdekel tessék, nekem is van:
Hello .....,
This mail is to notify you that your account was found violating the User Agreement and/or Rules of Conduct by selling, buying, or advertising the selling or buying of in-game items, adena, services, and/or game accounts for real-world money.
As a result of this violation, your account has been permanently suspended from the Lineage II service. The above account(s) will no longer be accessible and can never be reactivated.
We believe it is in the best interest of the Lineage II service and for our remaining customers that you no longer access the service. The decision to terminate the account(s) is final and not up for review.
User Agreement
http://www.plaync.com/help/eula_lineage2.html
Rules of Conduct
http://www.plaync.com/help/roc_lineage2.html
Regards,
GM Azure -
#80884 Akkor lehet engem is bannolni Error miatt, omg oO -
széjjelváglak #80883 Akkor álljon itt pár sor válasz a múltkori bannolásról. Angolom nem túl fényes, de talán a lényeg lejön. Fontos, egyik e-mailben sem kértem az account visszaállítását, csakis a körülményekre voltam/vagyok kiváncsi.
Ez a bannolás Franz-on történt 03.12. este, jó pár haver accjai bánták, + az enyém:
Kérdés:
Customer (Entered by GM Azure) 03/15/2009 11:55 PM
Hi,
I did ask, can I become proof about the account termination. It is nice and great that you consulted with ncsoft staff, but this answer isnt enough for me. What software did I use? Do u have screenshot? Please show login report.... It's easy to say, you are banned, BUT I need proof!
Válasz:
Subject
banned account
Discussion Thread
Response (GM Azure) 03/15/2009 11:55 PM
Hello,
The decision to terminate the account is final and not up for review. NCsoft cannot allow use of third party software within the game for any reason or at any time. Our goal has always been to provide a safe, clean game for players to experience, and this is not conduct which is permissible in any regards.
We have thoroughly reviewed this incident and the actions that were taken in this particular case, and after doing so, we maintain absolute confidence in the conclusion that was reached. As a result, the account will remain permanently closed and is not eligible for reactivation.
At this time we must also respectfully inform you that any further questions regarding the account termination may be closed without response, as we feel that this matter has been attended to and addressed appropriately to fully inform you of the situation.
Regards,
GM Azure -
voloume #80882 sry4doublepost+off
egy kis cyberreality :) igaz fps jatekokkal, de erdekes
ezt sasold meg -
voloume #80881 ilyenről sem hallottam még... lassan eljön flashfxp ideje és majd hangos kacajjal röhög, hogy Ő MEGMONDTA! LEG0T FTW! -
#80880 Account Supportnal irtak, hogy azert bannoltak, mert 375(!!!) m-t tradeltem wgy olyan karira, aki egy adena elado halozat resze. Ha szeretned, amint hazaerek bemasolom, telorol nehezkes lenne. Irtam nekik, hogy egy haverom kerte, hogy adjam annak a karinak a lovet, akiben en termeszetesrn megbizom, ezert adtam annak karinak. Nem nagyon erdekelte oket. -
#80879 vigyazzmer a flashfxp lefilmez. -
#80878 lulz :>
Legitkirálynő, ilyen alapon téged is nyakon csapnának, jól^^ -
Sorbon #80877 Constans partyn belül rendszeresen van hogy 4-6k millákat tradelgetünk egymásra, ennyi erővel azért is bannolhatnak. Fasza. -
#80876 hol van az e-mail amit irtak? mert az, hogy te kitalalod, miert bannoltak ki meg nem biztos, hogy fedi is a valosagot. -
#80875 Próbálkoztam ezzel, de le se szarják tbh. -
BaalKain #80874 És bizonyították valamivel az igazukat? -
#80873 IG egy szót nem beszéltünk, msnen ment minden. :) -
#80872 CD key kéne előbb, nem saját cucc csak segítek, sajna nem értek ehhez (o: -
#80871 valahogy nekem soha nem sikerult ip bant kapnom mikor igy csereltem.
mondjuk csak a faszlamak targyaljak ki a reszleteket ingame. -
#80870 Sokkal egyszerűbb, és nagyon gyorsan ip bannt lehet érte kapni. :D -
#80869 nem egyszerubb megvenni adenabol a timecardot valami farmertol teonon, mint eladni es befizetni? (vagy rosszul latom a helyzetet es epp csak megszabadulsz az utolso fillerektol?)