Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
a mystic mindig is szar volt, minden szempontbol, de ha jobban belegondolunk, melyik L2j "admin csapat" (lol mar a megnevezes is nevetseges) nem kontar...? Attol hogy el tudnak inditani egy mysql-t meg vmi phps L2J admin felulet-sablont ala loknek, meg nem lesznek hozzaertok...

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

darkmenx
meg egy opensource programba se tudnak beleirni vedelmet pedig az osszes exploit elerheto bizonyos forumokon, so sad.

poen, hogy megfixelni egyszerubb a hibat, mint megtalalni LAPEX hibak kozul meg az osszes ismert.

solyomb
Én azt hittem valami papír iroszer bolt:/
Lapex meg valami hegymászó felszerelés lehet.

TruBy
Mysticworld L2:

Dávid : Am jó lenne ha lenne védelme a szerónak mert lapexel walkerrel simán be lehet jönni

Jeromos : Dávid: van vedelme. de nem a belepest akadalyozza meg, hanem szepen naplozza a bothasznalatot

Dávid : inkább fel se lehesen vele jönni de a lapexet is lehet használni

Jeromos : sajnos azt nem lehet megoldani. de megnyugtatlak. a sajat fejlesztesu botvadasz jelenleg fejlettebb mint az official rendszer

Ugyhogy vigyazzatok, legkozelebb magyar L2walker lesz 😛

A kép készülése elött pár nappal lett craftolva lol <#circling> már +3as Acuval 😊

The Life is a Game. Yust play it!

Gordis2k
+1?😊 LoLNED EWS hiány?😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Jah nem rossz, bár nallam csak 7mp <#fejvakaras>

The Life is a Game. Yust play it!

Vélemény? 8mp celestial! Szemét vagy sem?😊 (Titan-nak)

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

Tudom h jo a tank nekem is az van😛 es szeretek is vele jatszani. 😛

Gordis2k
Több HPt ad ha gyógyitanak.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

miután free server, ezért nem tárgyaljuk ki, csak úgy basztatás szintjén megy a dolog 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Ma kaptam ajandekba 1 Earring of orfen boss ekszert es mit jelent az hogy
Increased Amount of Heal?? olaszt tanultam szoval angol tudasom nem nagy😊
TruBy
Screen, vid, or nothing happened.

hát az egy olyan siege volt, ahol nem lehetett megölni minket 😄

mondjuk 4.5 éves acc és 1.5 év sincs fizetve, én is bannolnám 😄

Ha a lelkiismereted tiszta akkor a részünkrõl a lecsalózást vehetitek elismerésnek 😄
Gather neked meg utólag is fekete átlítában gazdag boldog szülinapot 😄
Epszilon
...megtaláltad a paint.exe-t

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

pharao
És az én temetésemen is 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

De ha már a Gather band ekkora király, akkor ti zenéltek az eskövõmön =)

TruBy
Valamiért nem enged be a game...Ezt a hibát vki meg tudja magyarázni? <#rinya>

FU NCsuck!

nlaci86
WTS adena 15ft franzon pm

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

GAthersw
100% confirmed :F

01110000 01110010 00110000

azért, mert õ a "Házigazda" 😛 írhatta volna azt is, hogy "Azok akikrõl nemgondoltukvolnahogylecsalóznak" 😄

solyomb
dmx használta elöször, ha én más nevet írok megzavarodik a sok pubi😊
LF confirm!

Mert Gather jóképû és deltás!

Miért pont Gather Band? Miért nem Gumbo vagy Requ Band? Miért pont az a szaros a névadó?

Nem volt tul jo siege.. tobb unalom, mint action. Es persze a vegen csak kiutottek a leaderunk, pedig kapta a healt rendesen 😊 Sebaj, legalabb orul a masik clan az allyban, mert igy naluk maradt a var.

Gordis2k
PSPOWNED!

Voyager5
Nem quest. Simán bemész Giran Luxoryba beszélsz egyik árussal aki pár cuccért cserébe adhat egyet. Emlékeim szerint 30% eséllyel kapsz agathiont ami vagy angel vagy devil. Ha nemjön össze akkor visszakapod a matik 1 részét.

Ezek kellenek hozzá:
5 Earth Egg
5 Nonliving Nucleus
4 Momento Mori
3 Dragon Heart
50 Great Codran
25 Big Red Nimble Fish
7.5M Adena
Epszilon
Az egyiket fortressben lehet venni 5M(feltéve ha van). A másikat Luxoryba lehet szerezni, ha jól emlékszem.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

hello

Szeretne megkerdezni mi annak a questnek a neve amivel ilyan kis angyalkat lehet szerezni arra gondolok amit nehagy ember mellett latam repulni.Ja igen es valami haszna is van vagy csak szep😊
DarkVen
Attól függ, ki ellen játszol, ha szerencsétlen tank nem használja a skilljeit, lehet hogy tényleg 0. De ha ismeri a karakterét, kevesen maradnak állva elõtte. Olimpián meg fõleg erõsek! Nézz majd meg egy DA/Paladin vs Gladi/Destro meccset olyanokkal akik ismerik is a karit 😄 Sztem meg fogsz lepõdni, ki fog nyerni és mennyivel!<#ijedt>

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Epszilon
Draco armor reci eladó olcsóbban mint a piaci ár, Orihalcum-ot beszámítok!

jenu
loool köszönjük a bíztatást <#vigyor2>

Ezaaaaz és kinek nagyobb a bréje...

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

solyomb
A régi siegeforceunkat - amiben az elõzõ kommentemben is utaltam - ugyse tudjátok überelni, hisz nem vagyok benne😊
TruBy
Azóta már átálltál, csak nem tudsz róla 😄

darkmenx
mert meg nem lattal bugit gerit meg engem 😞 de mar cska par level es kesz lesz a siegeforce.

Epszilon
Én Rvg-s vagyok teeeee!

Bocsanat h kozbe szolok:

Lehet h a Franzon maskepp mukodik😊mint mashol.
-se a Paladin se a Da nincs eselye pvp-ben a duellist ellen😊a cp--t nem birja leutni a gladirol😊lattam mar jo par pvp-t a franzon.
A destro meg fogja es feldugja a seggebe a macskajat.
solyomb
Köszi😊 De még sztem sokat hibázok, és nem használok mindent a legoptimálisabban, így bõven van még mit javulni.

Az hogy egyénileg ki a legjobb az szerintem nem sokat jelent, hisz igazából kb csak olyn tudod hasznát venni vagy kihaltabb szervereken/helyeken. Csapatba pedig szerintem kevesen képesek úgy pvpzni, mint a "Gather Band", vagy a mi régi groupunk.
az nice

darkmenx
bugi.

TruBy
Nah csak most sikerült odajutnom az olympia oszlophoz, megnezni a hero-kat, de igen csak meglepodtem <#banplz>

Meg hogy nehez Heronak lenni :S Es a jo szívemnek koszonhetoen en rajta sem vaok...elfeedeltem pontjaim XD

Sorbon még elég kok volt, doka márt nem az! <#vigyor2> gtfo fehérseggû!

Valakas in progress.....!

Gordis2k
+1

pharao
A leggyengébb láncszemek listája? JÉÉÉÉ akkor sorbon nem is olyan KOK!!!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

jol hangzik 😊

Excal1bur Leader of Sleepers

Epszilon
A híler a legPr0bb az bugi vagy gerike...már nem emlékszem<#fejvakaras>