Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
poen, hogy megfixelni egyszerubb a hibat, mint megtalalni LAPEX hibak kozul meg az osszes ismert.
Dávid : Am jó lenne ha lenne védelme a szerónak mert lapexel walkerrel simán be lehet jönni
Dávid : inkább fel se lehesen vele jönni de a lapexet is lehet használni
Ugyhogy vigyazzatok, legkozelebb magyar L2walker lesz 😛
The Life is a Game. Yust play it!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
The Life is a Game. Yust play it!
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Increased Amount of Heal?? olaszt tanultam szoval angol tudasom nem nagy😊
Gather neked meg utólag is fekete átlítában gazdag boldog szülinapot 😄
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FU NCsuck!
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Ezek kellenek hozzá:
5 Earth Egg
5 Nonliving Nucleus
4 Momento Mori
3 Dragon Heart
50 Great Codran
25 Big Red Nimble Fish
7.5M Adena
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Szeretne megkerdezni mi annak a questnek a neve amivel ilyan kis angyalkat lehet szerezni arra gondolok amit nehagy ember mellett latam repulni.Ja igen es valami haszna is van vagy csak szep😊
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Ezaaaaz és kinek nagyobb a bréje...
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
Lehet h a Franzon maskepp mukodik😊mint mashol.
-se a Paladin se a Da nincs eselye pvp-ben a duellist ellen😊a cp--t nem birja leutni a gladirol😊lattam mar jo par pvp-t a franzon.
A destro meg fogja es feldugja a seggebe a macskajat.
Az hogy egyénileg ki a legjobb az szerintem nem sokat jelent, hisz igazából kb csak olyn tudod hasznát venni vagy kihaltabb szervereken/helyeken. Csapatba pedig szerintem kevesen képesek úgy pvpzni, mint a "Gather Band", vagy a mi régi groupunk.
Meg hogy nehez Heronak lenni :S Es a jo szívemnek koszonhetoen en rajta sem vaok...elfeedeltem pontjaim XD
Valakas in progress.....!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Excal1bur Leader of Sleepers