A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    teljesen igazad van. Akinek nem tetszik v nem tud ne játszon vele. Nyilván azért is legális l2j mert tudta az NCSoft, hogy úgy is lesz olyan akinek nem lesz arra ideje és(vagy) türelme, hogy napi több órába a hét szinte minden napján Lineage 2-t játszon. Én nem szeretem az olyan játékokat ahol pár hónap v hét múlva top lvl vagy mint mondjuk a wow vagy az aion (ahogy hallom az aion meg már túlságosan is le lett butítva még a wownál is könnyebb). NCSoft politikán nem lehet elmenni zavaros marketing egyszer nem foglalkoznak a botokkal máskor kiírtják őket nem teljesen érthető. De nem felejdük azért el, hogy több ncsoft alkalmazottat is elküldtek az EU/NA-s irodákból mert nem végezték rendesen a munkájukat szóval lehet, hogy ebből lettek részbe a gondok, mert mivel ázsiai szerókra nem tudunk menni, hogy ott is alaposan szétnézzünk ezért nem hiszem, hogy az NCSoft-ot globálisan meg kellene vádolni. Nekem is van/volt több ismerősöm akik sajnos csal amikor közülük kap vki bann-t sajnálom, hogy egy baráttal kevesebb, de örülök, hogy egy bot-al kevesebb. Ebayer-ek se sokkal jobbak azért azt is tegyük hozzá, hogy nem csak a botokat kell bántani. Közülük van ilyen is meg olyan is az még sokkal utálatosabb szerintem akik össze ebay-zi magát 100 ezrekért és utána a legit játékosokkal szembe feszül, elsősorba én ezeket vágnám ki.