88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Lullaby
    WTS 100kk adena @ Teon (2800 HUF)
  • Kekszakall
    Tán abban, hogy működik? :)
  • Tüskés
    Elég csekélyszámú olyan accountot ismerek, amelyik sosem partizott bot-programot használó karakterekkel, és tudtommal már az is büntetendő NcSoft szabályait sarkosan véve. Wipe-olni lehetne egész offot, de akkor miben különbözne egy free szervertől az egész?
  • Chear
    "Értem én hogy csúnya botok írtsuk őket igen ám, csak aki a spam éra előtt felbotozta a 80+-os x subos kariját és most estleg legitkedik, pofán röhögi a newbekat, hogy talán majd 5 év mulva olyan szinten lesznek mint ő, vagy tényleg jön az üvegbe hugyozás ahogy mondod."

Amennyiben tényleg rendet akarnának tenni, akkor nem kérdeznének csak bannolnák az összes ilyen karaktert, mivel fizikai képtelenség elérni szabályosan. Nem teszik, csak némi kirakat bannolásokat, tehát álszent banda.
  • Chear
    Amennyire megismertelek én ezt vártam volna Tőled azonnal. :D
  • Demila
    sziasztok , nem vagyok Lineages ,de nézegettem videókat és nagyon klasszak , próbáltam őket sorban nézni/letölteni , de vannak hézagok (nem gameplay videokról beszélek :P ) , van valami összekovácsolt rövidfilm ezekből vagy valami ?
  • Jungle
    az yotsuba..
  • FickDeineStory
    és ahogy látom pont a törpe lány mellett:D
  • voloume
    befigyel az emopedobear a jobb felső sarokba :D
  • darkmenx
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Digital_Millennium_Copyright_Act

a lineage2paradise pl. a weblap miatt lett FOKENT lekapcsolva mivel hasznaltak az NC(c) -s kepeket + ugye server emu + modositott kliens fajlok.
    ha valaki irna pl. egy levelet nightfallrol lehet chellonak is menne DMCA/EUCD mivel kliensben megtalalhato kepeket/motivumokat hasznalnak amik eredetileg ugye encodeolva vannak bizonyos fileokba. es a DMCA magyar leirasanak ertelmezese utan gondolom meg a Lineage2jatekos (FickUrvaAnyad) is felfogja, hogy miert.
  • BaalKain
    Ez közelít az íróasztalomhoz :)
  • daemonervosa
    hova rakjam a 7. monitort? igy nem látom egyszerre az egész partyt...:=(
  • Skynet85
    Olvasgattam a hívatalaos pdf-et, de hát őőő én ehhez a jogi inglsihez noob vagyok valamit kapisgálok, de a technikai lényegét nem igazán, ha 1 mondatban összefoglanlád mire alapozzá technikailag a törvényt, azt megköszönném magyarul mire hivatkozva shutdown-ol az isp.
  • darkmenx
    Lineage2Paradise != www.l2-paradise.com

es amugy nem nincs cucc. de ha erdekel kapsz olcsobb arat.
  • Kanqukac
    L2Paradise?!
    "igen ez egy _L2J_ szerver volt." és nem is kicsi

mellesleg az osszes GM *****************************************************************************************
    Előbb kellett volna gondolkozni...

Latom arulod a karidat. oszt cuccot adsz e hozza?
  • darkmenx
    ja es mivel latom mar, hogy holnap ide fogsz hanyni megint egy feloldalnyi baromsagot, hogy neked mennyire igazad van...

NCSoft DMCA

igen ez egy _L2J_ szerver volt.
  • Endaer
    részvétem
  • darkmenx
    nyilvan azert megy minden szaros kulfoldi ispnek mail DMCAval kapcs mert annyira legalis. :D

kurva anyadert vagy ostoba es fosod ide a szart
  • daemonervosa
    ;>
  • Suoske Sagara
    Akár! Szóval?
  • Csenky
    Látom mind a három helyesírási hibámat, mielőtt még erre flémelne rá valaki. (volt már rá példa itt:))
  • Csenky
    Pedig ez sosem fog változni. Akinek több pénze van, annak mindig is jobb cucca lesz L2-ben, jobb lesz Aionban is, wowban is, minden játékban. Több mindent szerez meg az interneten, többet az életben, jobb kurvája lesz, nagyobb háza, jobb kocsija, és soha a büdés életbe nem fogja úgy élvezni a csúcsot, mint egy csóró azt a keveset, amit nagy nehezen elért. Úgyhogy ezen kár bánkódni. :) Csak mint mondtam, engem az borít ki, amikor az ilyen még leáll szájalni is. Az ilyen nyugodtan lepk-zós majd csendben továbbállós kategória akár szét van donételve, akár nem, sokkal többre becsülhető, mint bármelyik nagyarcú, ez is donate-től független.
  • FickDeineStory
    teljesen igazad van. Akinek nem tetszik v nem tud ne játszon vele. Nyilván azért is legális l2j mert tudta az NCSoft, hogy úgy is lesz olyan akinek nem lesz arra ideje és(vagy) türelme, hogy napi több órába a hét szinte minden napján Lineage 2-t játszon. Én nem szeretem az olyan játékokat ahol pár hónap v hét múlva top lvl vagy mint mondjuk a wow vagy az aion (ahogy hallom az aion meg már túlságosan is le lett butítva még a wownál is könnyebb). NCSoft politikán nem lehet elmenni zavaros marketing egyszer nem foglalkoznak a botokkal máskor kiírtják őket nem teljesen érthető. De nem felejdük azért el, hogy több ncsoft alkalmazottat is elküldtek az EU/NA-s irodákból mert nem végezték rendesen a munkájukat szóval lehet, hogy ebből lettek részbe a gondok, mert mivel ázsiai szerókra nem tudunk menni, hogy ott is alaposan szétnézzünk ezért nem hiszem, hogy az NCSoft-ot globálisan meg kellene vádolni. Nekem is van/volt több ismerősöm akik sajnos csal amikor közülük kap vki bann-t sajnálom, hogy egy baráttal kevesebb, de örülök, hogy egy bot-al kevesebb. Ebayer-ek se sokkal jobbak azért azt is tegyük hozzá, hogy nem csak a botokat kell bántani. Közülük van ilyen is meg olyan is az még sokkal utálatosabb szerintem akik össze ebay-zi magát 100 ezrekért és utána a legit játékosokkal szembe feszül, elsősorba én ezeket vágnám ki.
  • TruBy
    O.o'
    Not bad! De te meg sosem mondtad, hogy ilyenben utazol csicsi
    Nyuszitanc FTW!
  • darkmenx
  • Csenky
    Csak tudnám mi a görcs hajt benneteket L2-re. Csak azért játszani, hogy utána lehessen sírni egy fórumon több mint röhej. Ha valakinek tetszik a játék, játszon. Ha valaki kipróbálta és szarnak találta, az szidja, és ne fizessen elő. De hogy többtízezer kimenjen egy rakás accra, és közbe az ócsárolás folyamatosan... Szánalmas. :)
  • Skynet85
    Hehe, tudod anno amikor még hittem az offban megprobáltam(legit), kb 20 perc volt mire rájöttem max golyó fogó leszek és nem vagyok megalomán, de azt se szeretem, ha vmi amibe időt teszek csak kel fekszik, és elmodhatom mien qrva jól ölöm a x+y. mobot mert ennyire való a kari, aki ezt szereti hajrá igazi kikapcsolódás amikor 40.re pknak le( aki pedig ezt a játék ,,kihívásnak" ,,szépségének" tartja leleke rajta.

Azért játék, hogy szorakozzak, eleget szivat az élet nap mint nap, nem azért ülök le, hogy még gamban is rajtam röhögjön a fél világ, illetve azért sem, hogy munka után még vagy 4 órában ,,melozzak"---> hent.

NCSOFT politikája ugy szar ahogy van, és ehhez még csak gazdasági elemzőnek se kell lenni, Spam barátunk más mmo szerokon max crybaby lehetne nem GM tudod még kutya se harpa annak a kezébe akitől kaját kap.

Értem én hogy csúnya botok írtsuk őket igen ám, csak aki a spam éra előtt felbotozta a 80+-os x subos kariját és most estleg legitkedik, pofán röhögi a newbekat, hogy talán majd 5 év mulva olyan szinten lesznek mint ő, vagy tényleg jön az üvegbe hugyozás ahogy mondod.

Továbbá amikor a qrvára legit eléri az 52-t és lesz kemény 5 millája a b-s nem common set meg lesz 100 milla, akkor lehet többet elfelejt elő fizetni a gamra, mivel nem lesz köcsög botter aki esteleg felruházza ill amit tapsztalatam a legit klának se lesz bot supportja akik segítnek neki ingyért csak mert klán tag, van ilyen is...

Szal a következetsség egy fikarcnyi megnyilvánulása sincs abban amint a látottak alapján NC művel mert akkor avgy az elejétől haláal botokra vagy akkor maradjon a havi 10-20 acc ban ahogy eddig is, és nem percenként a 10-20. Az pedig, hogy egy Spam szintű figura kommunikál a ppl-ek felé NC részéről hát az meg NC!!! Tisztára úgy jön le mitha azért fizetnél, hogy ez a köcsög megalázzon és kiröhögjön, uj slogen: NCSOF: WE WILL FUCK YOUR BRAINS OUT, PAY FOR IT!!!
  • solyomb
    Jelen esetben azért vagy hülye mert el nem tudod képzelni, hogy mióta engedi az ncsoft a botozást, függetlenül a szabályrendszerüktől, és kicsit késő már ilyenkor megprobálni rendet tenni, azaz inkább erőt demonstrálni, és ujabb szerver mergeeket elérni.
  • Lufee
    Kelempac! Nem fogok sokat flame-elni csak egy kicsit.;-)

Neked is csak azért van egy agytekervénnyel több mint egy tyúknak, hogy ne szarj az udvar közepére.

Elolvasva a post-odat te nem nímand vagy hanem looser.

És több időt nem is fecsérelnék rád, gondolom neked is inkább a gép előtt kellen ülnöd és nyomkodni 7/24-ben a gombokat hogy 4-5 hónapon belül használható és élvezhető karaktered legyen, akivel esetleg a moboláson kívül a játék lényegi részét is ki tudd próbálni!

Tetszik vagy nem ezt igenis az ncsoft alakította így és amíg így viselkednek nem is lesz ez másképp.
  • kelempac
    Üdv,

Az új postod részben kellemes csalódás:)
  • kelempac
    Üdv,

miért szidod az ncsoftot? Hülye voltál beszívtad:) Magadat szidd, vagy ha nem teszed majd megteszem én:

"Elmennek a kurva anyjukba.
    Innentől még azért is keményebb botolásba kezdek.
    Szopjanak le."

"Kurva NCSoft most már akkora rendszert csinál a bannból, hogy nem marad player. Mi a faszom felsőbb utasításra felszámoljuk L2-t, hogy aion-ra tereljük a népet? Nyomorékok."

A nyomorék te vagy, kezdjük azon, hogy az a cég(pénzért ofc) csinált egy csodás játékot, amivel nap mint nap szorakoztatod magad. Ehhez csináltak egy szabályrendszert, hogy lehet használni. Te csalsz,mert mások iiiis és különben lemaradoook, mert ideig óráig megúszhatod, nem buksz le, és így könnyebb.

Be vagy sértődve, hogy időnként lecsap a kaszás?

Sőt, keményebb botolásba kezdessz. Gondolom azért, hogy újra letehess valamit az asztalra, valami nagyot, valami tiszteletre méltót(amiről itt megy az észosztás állandóan). Elárulom nem fog menni. Egyik 85/80/80/80 ra botolt karinak se fog menni. Ez nem teljesítmény.

Egy nímand vagy, egy infantilis, nullagyú ösztönlény.

Lehet jönni az üvegbehugyozással, meg, hogy itt nem menő legitnek lenni, kommonban járni.

Nem lenne különösebb gondom a botozással(spotok leélése ellenére), mert nincsenek önértékelési gondjaim(ellentétben egyesekkel el tudom viselni ha valaki valamiben jobb nálam)- csak ne lenne akkora arcszerkezet hozzá.

Lehet szidni az ncsoftot és hülyeségekkel indokolni, hogy miért van szükség botokra, lehet utálni spamet, de mocskos kis csaló vagy, és bekasztliztak.

Kezd el újra húzni a maineket, röhögni fogok mikor azokat is bannolják.

A postom flamindító terápiás jellegű akció, elég sok botterre vonatkozik de nem mindre!
  • molnarpe80
    Normálisabbnak ismertelek meg :( My mistake sry :(

Amúgy meg nehogy azt gondold megadom ezt az örömet.
    Te tényleg úgy gondolod, hogy ez nekem álmatlan éjszakákat fog okozni? :)

Hahahaha

Amint megtudtam egyből postoltam és kb ezzel ki is adtam a mérgem.
    Nekem ez nem oszt nem szoroz. Sry ha ez fájna neked.

Meoh tiszta sor kurvának álltam megbasztak. Nem is sírtam ez miatt, egyszerűen dühös voltam kb 1 teljes órán át.
    Ennyi, innentől nem is akarok rá több szót vesztegetni.
    Nem azt mondtam veszek új accot :)
    A maradékkal (mert még maradt rendesen) fogom ezek után már pofátlanba tolni amíg el nem fogynak.
    Aztán ha igen, akkor játszok mással.
    Na bummmm. Ki nem szarja le? Ez csak egy szabadidő eltöltési forma.
    Nem múlik rajta semmi.
  • Chear
    Cry more pls.
  • ErrOrHUN
    köszi Baszku :D

• FickDeineStory
    " Mi a faszom felsőbb utasításra felszámoljuk L2-t, hogy aion-ra tereljük a népet? Nyomorékok."

na ebbe nincs igazad aion-t is naon elkezdték takarítani a kb 500k-550k aktív account-ból már majdnem 100k-t ki bann-oltak 2 hónap alatt.
    Egyébként sem megy azzal több játékos az aion-ra, hogy l2-be tisztogatások mennek az EU/NA szervereken.
  • MeoH #80833
    Ciki :( De aki kurvanak all, ne lepodjon meg, ha megbasszak... Es a leirasod szerint, NcS nem veszit semmit ("Innentől még azért is keményebb botolásba kezdek.") Gondolom veszel uj accot es fizeted tovabb. Gl
  • molnarpe80
    Tis ezúton szeretném bocsánatodat kérni, hogy rádtámadtam varkában.
    Becsszó fogalmam nem volt hogy te vagy az. Nem szándékos volt brother hidd el. Mentünk volna xpzni és ott nyomta a kari és agroval támadt minden mobot. Azt hittem megint valami nyomorék ruszki paraszt, ezért begőzöltem és elkezdtem szúrni.

Hát uraim a bann hullám lecsapott ismét tegnap este.
    Velünk kezdték :( Pech :(
    Aztán végigment gm pommo egész varkán.
    Buktunk egy 78sts/xynecro main karit teljes cuccal am+150 dark stb...
    79,6evas saint/76 titan/75 th supportot
    77 shillien saint supportot
    77 evas templar/77 sword muse/76 hierophant supportot
    illetve mindegyik accon további hasznos 6x-7x supportokat
    mindegyiken 7 kari volt :(
    de legalább az sts kivételével mindenkit le tudtunk cuccolni

legalább a main karik megmaradtak
    miután tis visszatrénelt minket és beborultunk kb 1 órát ki voltak logolva a mainek
    ez alatt vágták haza a teljes groupot
    igy utólag köszönet érte tisnek

nem tudom ki hogy járt
    ha jól tudom tis-nek és epszilonnak is támadtak veszteségei cimborám elmondása alapján

BaalKain veled mi a helyzet? Megúsztad?
    Teljes Varkat lezuztak bazze.

Elmennek a kurva anyjukba.
    Innentől még azért is keményebb botolásba kezdek.
    Szopjanak le.

Asszem eladó egy zaken + aq franzon. :(

Kurva NCSoft most már akkora rendszert csinál a bannból, hogy nem marad player. Mi a faszom felsőbb utasításra felszámoljuk L2-t, hogy aion-ra tereljük a népet? Nyomorékok.
  • darkmenx
    minden bizonnyal.
  • Chryst64
    e nazert linkeltem ide mert tenyleg erdekes infonak talaltam, de ha te igy fogod fel a forumeletet akkor csak sajnalni tudlak.
  • Chryst64
    valami baj van a hormonjaiddal? 2 hozzaszolas volt egyiket sem alltad meg flame nelkul :DD
    nezesd meg magad baratocskam...