Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. bugi + dmx
3. gerike
4. bugi
5. GAther-band
6. csimi
7. sanci
8. error
9. gordonhun
10. sorbon
ez meg talan accurate is.
ha átalakulsz, elveszted szinte az összes skilled -15% p.def +15% p.atk és megmarad az aggro, meg 2 db 3k powerû skill. Még a pajzs védelmet is elveszti. A legjobb magyar pvp mesterek listája:
Az én listám:
1. Én
2. Mindenki más
Ha nem vagy elsõ, akkor mindegy hányadik vagy... <#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Az én listám:
1. Én
2. Te
3. Õ
4. Mi
5. Ti
6. Õk
7. megcsináljuk
8. Elkúrtuk
9. FickDeineStory
10. (kok) Sorbon
WTB walker TC Adena-ért Franzon. Ha valaki esetleg árul, vagy tud valakit aki ily módon ad el walker TC t jelezze PM be köszi!
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
(+5 Tal*dle dual 150 fire +pvp enchantos fegyoval full buffos 79 gladi tss-es nem üti le a cp-d 1/5-ét, 78-on még ha A-s vértben is vagy 😄 )
cp-potival bármit megtartasz 😄, emellett meglepõen jól sebzel vele pvp-ben bárkit, hamarabb lecsapsz egy fullbuffos destrot, mint egy azonos szintû 1x mobot.
Azért megjegyzendõ, hogy pve-ben ritka sar, xp-zés és farmolásban talán a legutolsó kari, így ha nincs party-d, akkor ne kezdj lovagot, csak ha mazohista vagy!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
DA meg Pala még mindig jok ? amikor elkeztem c5tbe akkor még nem votl divat aztán interludeba az lett ha jol emlékszem aztán nemtudom mert abbahagytam. 😄 az biztos hogy legnagyobb l2 hibám az volt hogy legit voltam DA 75 ös szintjéig ...
Excal1bur Leader of Sleepers
Ha van vkinek Franz-on elado Majestic foundation plate armor es Sirra's blade akkor irjon egy pm-t koszi😊
vagy ha tud vkit h van vkinek😊
elore is koszi😊
Szal ez a mélyvízbe ugrás szerintem nem teljesen fedi a valós szitut😊
Klan: van, de nemtom
class: Adv77/He5x
Hat gondolom Sancinak meg van a lvl, cucc. Es ugrik a mely vizbe.
fuck mmo's..i.,
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Klan: untagged (kutyanak se kell, illetve mar mindenhonnan kibasztak)
Class: th vagy he (videokban nagyon kiralynak tuntek!)
LVL: ~60-70 (a common cuccok es a newbie buffok szintjenek megemelese sokat dobott rajta mostanaban, mar valszeg megvan az A grade)
Sub: -
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
koszonom.
Szerintem Zolko86 elõször nézkörül mennyire boldogulsz saját erõbõl, egyébként a buffereket a Teon-on elég sok klán szokta anyagi segítséggel v cuccokkal támogatni, szal szerintem pénz pazarlás, de te tudod...
A dominator hero-t Franzon csak buffpetnek hívják 😊
Szerintem tök jó pvp kari a titán csak kell mögé egy raklap rootolni képes karakter és akkor talán nem kiteolják szét :> (+1bugike)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
direkt nem soroltátok fel az overlordot mint kapós buffert/partytagot vagy tényleg nem viszik csak siegekre.
Apropó siege, holnap dion demolution. Jöttök?
Egyebkent milyen erzes ugy "kuzdeni" NFen a botok ellen, hogy kozben te se veted meg olykor itt offon?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
na ebbe azert en bele tudnek kotni ^^
bossolasrol annyit, hogy lattam mar GKt golkondat olni healer es sws nelkul (teny, hogy hero volt 😊), es THt kernont olni bd sws wc vel (szinten healer nelkul). teny, hogy destroval nagyondurvan lehet fejlodni, es talan egyik legjobb class pvere.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Teon jo valasztas volt, talan a legstabilabb szerver sok szempontbol. Talalsz ott is magyarokat, ill. meg Franzon es Sayhan, de sztem Teonnal jarsz a legjobban. A klanoknak hasznalhtao karik a supportok( Bishop, EE, WC, BD, SWS, Warlock). DDkert nem nagyon kapkodnak, mert abbol van 1 rakas. Persze nem lehetetlen bekerulni, csak supportkent konnyebb. Manaregrol nem tudok nyilatkozni, a herbek sokat segitenek, de support nelkul sok manat hasznalo kaszt itt uldogel. Donate az nincs, mert nem a szervert tamogatod. Ha adenat szeretnel jelezd itt, es megkeresnek akik tudnak segiteni, ill. google a baratod
fuck mmo's..i.,
-Indíts destroyert, az most nagyon menõ. Viszik bossra, erõs pvpben, és a skilljei nagy része HPba kerül mana helyett
-Nem létezik donate, de mindig van pár játékos, aki ad el adenat
u.i.: Ajánlott, hogy máskor ne itt kérdezõsködj, ez a fórum nem arra való, hogy infókat tudj meg a játékról, valamint segítséget kérj, hanem hogy egymást tudjuk anyázni. Ez van.
Letezik amugy donate a szervereken vagy csak a playerektol lehet vasarolni? Egyenlore ennyi lenne es koszonom a segitsegeket elore is.
"név <- " és az illetõ neve, utána pedig a szöveg
Köszi
1, csinálok egy ilyászt és subbolok vele egy törõsre és tõrös marad és csak azokat a skilleket tudom használni....
2, csinálok egy ilyászt és subbolok vele egy tõrösre, s hogyna megcsinálom a nobless questet, tudom használni a ilyászom skilljeit...
Köszi....