A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hehe, tudod anno amikor még hittem az offban megprobáltam(legit), kb 20 perc volt mire rájöttem max golyó fogó leszek és nem vagyok megalomán, de azt se szeretem, ha vmi amibe időt teszek csak kel fekszik, és elmodhatom mien qrva jól ölöm a x+y. mobot mert ennyire való a kari, aki ezt szereti hajrá igazi kikapcsolódás amikor 40.re pknak le( aki pedig ezt a játék ,,kihívásnak" ,,szépségének" tartja leleke rajta.
Azért játék, hogy szorakozzak, eleget szivat az élet nap mint nap, nem azért ülök le, hogy még gamban is rajtam röhögjön a fél világ, illetve azért sem, hogy munka után még vagy 4 órában ,,melozzak"---> hent.
NCSOFT politikája ugy szar ahogy van, és ehhez még csak gazdasági elemzőnek se kell lenni, Spam barátunk más mmo szerokon max crybaby lehetne nem GM tudod még kutya se harpa annak a kezébe akitől kaját kap.
Értem én hogy csúnya botok írtsuk őket igen ám, csak aki a spam éra előtt felbotozta a 80+-os x subos kariját és most estleg legitkedik, pofán röhögi a newbekat, hogy talán majd 5 év mulva olyan szinten lesznek mint ő, vagy tényleg jön az üvegbe hugyozás ahogy mondod.
Továbbá amikor a qrvára legit eléri az 52-t és lesz kemény 5 millája a b-s nem common set meg lesz 100 milla, akkor lehet többet elfelejt elő fizetni a gamra, mivel nem lesz köcsög botter aki esteleg felruházza ill amit tapsztalatam a legit klának se lesz bot supportja akik segítnek neki ingyért csak mert klán tag, van ilyen is...
Szal a következetsség egy fikarcnyi megnyilvánulása sincs abban amint a látottak alapján NC művel mert akkor avgy az elejétől haláal botokra vagy akkor maradjon a havi 10-20 acc ban ahogy eddig is, és nem percenként a 10-20. Az pedig, hogy egy Spam szintű figura kommunikál a ppl-ek felé NC részéről hát az meg NC!!! Tisztára úgy jön le mitha azért fizetnél, hogy ez a köcsög megalázzon és kiröhögjön, uj slogen: NCSOF: WE WILL FUCK YOUR BRAINS OUT, PAY FOR IT!!!