A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Aylana
    Szia :) Jó régen volt, de anno átolvastam a forumokat, hogy melyik karakter nagyjából mit tud, beszélgettem olyan ismerősökkel, akik már játszottak és ez alapján kitaláltam, hogy nekem melyik karakter lenne a legszimpatikusabb. Anno a bladedancerre esett a választásom, fogalmam nem volt, mit tudnak a táncai, de úgy szimpatikusnak tűntek leírás alapján :P Aztán végül lvl 28 körül meggondoltam magam és elven eldert kezdtem, mert jobban bejött a healer-buffer típusú játékálmény. Sokakhoz hasonlóan NFen kezdtem, majd ~2 év játék után ugyanezt eljátszottam offon is, amit private szerveren, 65os shilien knightrol valtottam a mostani karimra :) Szerintem elsőre kb. lehetetlen eltalálni, hogy melyik karakter lesz a kedvenced és offon garantáltan csak 1 karira tudsz majd energiát fordítani, úgyhogy érdemes próbálkozni :)

A közösség, az állandó party nagyon fontos ahhoz, hogy az elején megszeresd a játékot, úyhogy javaslom tájékozódj, hogy melyik szerveren van jó csapat, .. nem feltétlenül (=feltététlenül nem) magyar közösségre gondolok :P Ha tudsz angolul/oroszul/görögül, én nemzetközi klánba mennék, olyan cerebeareresbe és bátran faggatnám őket, h segítsenek. Amúgy a Franzos magyar srácok is rendesek :) Már akiket nem bannoltak közülük