88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GAthersw
    maphack :)
  • darkmenx
    gondolom nem sikerult ertelmezni amit elobb irtam de valahogy nem lep meg a "gamma" -s okoskodasod utan.
  • Chryst64
    March 11, 2009
    Lineage II Named FilePlanet Patch/Expansion of the Year 2008!

"This just in: Lineage II Gracia Update wins Patch/Expansion of the Year award on FilePlanet!

The Lineage II: Gracia Update has just been voted Patch/Expansion of the Year on FilePlanet, beating out an impressive array of product updates. For more information on who won, check out the article here.
  • darkmenx
    LA2 nem lehetett az elso mivel a Lineage2-nek ilyen roviditese nem letezhet.

Lineage2 nem Line Age2 es L2 nem LA2

tl;dr EFG
  • FickDeineStory
    A Lineage 2 Gracia Update lett a FilePlanet 2008-as év győztese az Expansion/Patch kategóriába. Természetesen magyar szaklapok erről elfelejtettek beszámolni talán azért mert a LA2 lett az első és a wow-juk csak a negyedik.
  • Chryst64
    GZ mákos
  • var

csak úgy mert poén, remélem még nem volt
  • Bugxa
    WTS adena Teonon pm itt
  • voloume
    mostanába nagyok sok az új játékos, szóval lehet kéne csinálni valami faq-t?!
  • Epszilon
    Csak akkor ha te is rendelkezel külön önálló személyiséggel, vagy akár többel is!
  • Suoske Sagara
    Szia éni hot kezdö vagok most.de kössz hogy segítesz.valahogy tudnánk beszélni Pl:chat,msn?

Freemail-es vagyok.
  • Suoske Sagara
    Helló!Az a helyzet hogy még nem regeltem sehova,így nincs karim.most kezdenék el vele játszani.valahol kéne találkoznunk pl:chat, msn

kössz hog segítesz.
  • L2Goku
    This is Gay Pimps :P Egy Dotához Custom Key.
  • voloume
    gondoltam és nem estem hanyatt :P csak pont így jött ki...

azért én nem vagyok ekkora SZTÁR
  • Endaer
    Mielőtt hanyattesnél önnön kurvanagyságodtól, elárulom, TB elmondása alapján több emailt is kapott erről a bugról, így hát fájdalom, NEM te buktattad le NFen azt a 200+ debilt.
  • MadnessX
    Nice taskbar skills! WTF is GayPimp's?
  • Voyager5
    Szerintem nem lesz semmi paid content. Finalban majd benyomják acc services közé a sub-main cserét aztán zsüszlát, elötte még majd elmondják hogy "rohadtul törödünk a playerekkel, ezért csináltuk meg".
    Kb ennyit nézek ki belőlük.
    A mostani event is copyja a tavalyinak.
    Krónikák meg általában 6 hónappal a koreai updatek után jönnek ki. Legkorabbán talán április elejével indulhat a PTS. Persze ez csak az én találgatásom.
  • L2Goku
    Első Váltás Széria.
  • var
    Tényleg jön ez a paid content dolog most final-ben? Eddig el akarták kerülni papíron, hogy valódi pénzért előnye legyen valakinek a játékban, most meg hozzák ezeket a marhaságokat?
    Valaki tud időpontot, hogy mikor jön kb a Gracia Final update?
  • Aylana
    Szia :) Jó régen volt, de anno átolvastam a forumokat, hogy melyik karakter nagyjából mit tud, beszélgettem olyan ismerősökkel, akik már játszottak és ez alapján kitaláltam, hogy nekem melyik karakter lenne a legszimpatikusabb. Anno a bladedancerre esett a választásom, fogalmam nem volt, mit tudnak a táncai, de úgy szimpatikusnak tűntek leírás alapján :P Aztán végül lvl 28 körül meggondoltam magam és elven eldert kezdtem, mert jobban bejött a healer-buffer típusú játékálmény. Sokakhoz hasonlóan NFen kezdtem, majd ~2 év játék után ugyanezt eljátszottam offon is, amit private szerveren, 65os shilien knightrol valtottam a mostani karimra :) Szerintem elsőre kb. lehetetlen eltalálni, hogy melyik karakter lesz a kedvenced és offon garantáltan csak 1 karira tudsz majd energiát fordítani, úgyhogy érdemes próbálkozni :)

A közösség, az állandó party nagyon fontos ahhoz, hogy az elején megszeresd a játékot, úyhogy javaslom tájékozódj, hogy melyik szerveren van jó csapat, .. nem feltétlenül (=feltététlenül nem) magyar közösségre gondolok :P Ha tudsz angolul/oroszul/görögül, én nemzetközi klánba mennék, olyan cerebeareresbe és bátran faggatnám őket, h segítsenek. Amúgy a Franzos magyar srácok is rendesek :) Már akiket nem bannoltak közülük
  • Kanqukac
    Az élet csupa kín
  • SweetLou
    Már kész, csak gondoltam meguszhatom a 3 millát:)
  • SweetLou
    Miért lenne compositeban? Tallum heavy set van rajta és egy tallum*dle a kezében o.O
    Komolyan mondom, nézzetek utána az informátoraitoknak:)
  • darkmenx
    btw. 40-es kasztvalto mennyi is? ~3millio? ha mar annyira nincs kedved questelni.
  • rjacko
    hmm biztos sokat er mostansag egy 78as bd composite cuccba ;/
  • SweetLou
    Bocs a dupla posztért, de szerintem válogasd meg az "informátoraidat", mert szerinted én a karakteremet is eladtam pár hónapja, nem? :D
  • SweetLou
    ebben mi volt radikális?
  • MadnessX
    Hogy te milyen Radical-is vagy! :o
  • Lullaby
    Questelni jó!
  • voloume
    ja értem, akkor te biztos nem az elven oracle questről beszélsz.. az elven oracle az elven elder 1. kasztja.. itt volt a bibi
  • SweetLou
    Mostmár értem, de: Nem akarok 3 millat kidobni(gondolom az az 5 perces quest), gondoltam megcsinalja majd magától azt a 3 küldit scriptben.
  • voloume
    na szóval vázolom a helyzetet:
    te kértél egy elven oracle quest scriptet l2walkerhez
    ez egy 5 perces quest és annyiból áll, hogy az egyik dombról átfutsz egy másikra megölsz egy mobot és visszafutsz, vagy valami ilyesmi, tök mind1 könnyű
    de ha nem is erről van szó, akkor is nem értem, hogy minek 1. kasztváltóhoz script? amikor mindegyik fél órán belül csinálható szentem

na de ebből számomra az következett, hogy te nf bartzon játszol, hogy miért? mert nf-en az első kasztváltóért 800k xp-t és 200k adenát kapsz.. és mivel bugos ezért újra felvehető és most mindenki ezt csinálja...

ebből számomra az következett, hogy te egy 5 perces dologhoz akarsz scriptet, ami hülyeség, de akkor viszont jó, hogyha nfen játszol vagyis gondoltam, hogy nfen játszol és most akarsz egy elven oracle kasztváltó scriptet amivel hipphopp felhúzhatod magad

és úgy nagyjából ennyi

nem érzem, hogy igazamnak kéne lennie vagy nem... de mostmár talán értheted, hogy mit akartam írni
  • SweetLou
    Nem igazán értem, miről beszélsz, de biztos igazad van :)
  • voloume
    fuzesi12 nem neked válaszoltam sry:/
    de nem tom, hogy az egyik gm olvassa e sg-t vagy valami, de miután elmondtam ezt a "bugot" az oldalon ki is lett hírezve ez a dolog és volt egy banhullám az ilyen 60as elven miysticekre :D hát sryka :D
  • fuzesi12
    Volume nem bugokra gondoltam...
    Vannak olyan questek amellyek alapból sok adenat adnak attól még hogy nem ismered őket
  • Voyager5
    Este 7 után indul az Event ha ügyes vagy ezzel rakás pénzt tudsz keresni, felesleges questelned.
  • BaLeeX
    És ugyanezek eljátsszák a nagy halált amikor kiderül, hogy wipe lesz amit előre lehet tudni, mivel sosem tagadták a gm-ek, hogy csak egy tesztszerver. Mégis képesek telesírni a fórumot és könnyes búcsút venni a többiektől 3 oldalas postban.

Majd két hét múlva visszatérni szép csendben, mert mégis milyen jó az az NF.
  • Epszilon
    Sokan azért nem jöttek anno off-ra mert nem akarták elölről kezdeni most itt volt a lehetőség, de inkább kezdtek egy új karit NF-en ;> ennél már csak az a jobb aki visszamegy NF-re botozni( szegények nem számolnak Sirch-el ).
  • BaalKain
    Szépen lefelezték a játékosszámot.
    Most biztos jobb:)
  • voloume
    azse nf bartzon jatszik :D::D:D:D:D:

juuuuj bocsi, most akkor lehult a lepel, hogy törtös vagy és nem fog senki linket adni? hát sry :P

ui.: nfen van egy olyan bug, hogy az első kasztváltó ad 800k xp-t... meg 200k adenát... és mivel bugos és kilehet törölni a quest itemet és így ismételhető, ezért valaki megcsinálja 200or és akkor van egy 75ös karija 1 nap alatt

ui2.: nem, én nem ott játszom!
    de azért engem is érdekelne ilyen script