A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• voloume
    na szóval vázolom a helyzetet:
    te kértél egy elven oracle quest scriptet l2walkerhez
    ez egy 5 perces quest és annyiból áll, hogy az egyik dombról átfutsz egy másikra megölsz egy mobot és visszafutsz, vagy valami ilyesmi, tök mind1 könnyű
    de ha nem is erről van szó, akkor is nem értem, hogy minek 1. kasztváltóhoz script? amikor mindegyik fél órán belül csinálható szentem

na de ebből számomra az következett, hogy te nf bartzon játszol, hogy miért? mert nf-en az első kasztváltóért 800k xp-t és 200k adenát kapsz.. és mivel bugos ezért újra felvehető és most mindenki ezt csinálja...

ebből számomra az következett, hogy te egy 5 perces dologhoz akarsz scriptet, ami hülyeség, de akkor viszont jó, hogyha nfen játszol vagyis gondoltam, hogy nfen játszol és most akarsz egy elven oracle kasztváltó scriptet amivel hipphopp felhúzhatod magad

és úgy nagyjából ennyi

nem érzem, hogy igazamnak kéne lennie vagy nem... de mostmár talán értheted, hogy mit akartam írni