A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Valójában nem értem miért kellet ez a komment, de enm is igazán próbálok logikát keresni a te beírásaidban. Nincs szükségem igazolásokra ahoz, hogy tudjam vagy mások tudják sok emberrel voltam jóban. A mostani játékosok negyedét nem ismerem. Attól még Espa rám írt

2009.02.18. 10:47:30 espa :S Gordis2k got dlvl from 81 for 73 :(

És tudtam, hogy CE trainelt a RichGirl nevű farmer törpéjével, nem különösebben érdekelt akkor sem hisz amugy is már transferelt akkor rég. Ami az L2 külföldi társadalmát illeti... hát kevés az olyan ember mint Gilestaticus, Celaven,Milandor(TheHolly), Yetters, Th3rion, V12, Endu, Mike(WIK), DiegoV vagy Amer akik valóban nem felejtenek és tényleg igazi cimborák.... akikel a mai napig tartom a kacsolatot és miota nem játszok azóta is folyamatosan beszélünk. Éveken át nap több órát beszéltem/játszottam Portiosszal(Blessoul ha jol irom a ban utáni kariját), Oba(yumi) vagy Alen(Haldir), CE, David(xbz), Cereal vagy Sterling(feng) és szinte a családom voltak. De azon kívül , hogy talán emlékeznek rám kb. semmi többre nem tartanának vagy tartanak. Pedig nagyon is sokat köszönhetnek nekem vagy a többi magyarnak. De ez igy van jól mert ez nem a világi dolgokban történt hanem egy játékban és bár kialakulhatnak barátságok, szerelmek attól még ez csak egy játék. Én tudom hol van a helyem ebben a társadalomba, de azt is tudom hol volt. És ha ez téged bánt, megnyugodhatsz én elfogadtam, hogy szépen lekerültem a térképről és az L2 társadalom lassan kiradiroz. Neked is el kéne fogadnod, hogy soha nem is voltál azon a térképen. Továbra is minden rosszándék nélkül.