88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• jenu
    LoooooooL Bombay tv ftw!!! wtb moar :>
  • ErrOrHUN
    sztem reroll valamire :D
  • Tabi
    Nagyjából értem (bár a sok rövidített klánnév nem sokat mond jelenleg, de gondolom majd idővel minden kiderül), és köszönöm az infókat.
    Valójában arra voltam kíváncsi, hogy még mindig RM a "nagyobb kutya"-e vagy a több mint fél éves kihagyásom alatt változott-e a helyzet.
    Ebből következik a köv. kérdés: ha RM ennyire domináns, és mindig csak ők "basznak" akkor nem uncsi a helyzet és állóvíz az egész server élet?
  • TruBy
    Bottal, vagy bot nélkül? :)
  • ZaiKo
    Politikai helyzet :) szép fogalmazás.. Ha a piacra gondolsz arra ot az l2wh.com.. FoNba pedig ha jól tudom minden magyart szivesen látunk :) Főként ha elég aktiv az illető ^^
  • MadnessX
    Epszilon megválaszolta kérdésed első felét és a másodikat fogom:

Játékban irj egy pm-et Obivan,TKM -re és ő bevesz a klánba.Mindenkit szívesen látunk tehát lvl 1-től már beveszünk.(ha az illető fasz úgyis hamar kibukik ;)

• Epszilon
    Erősebb kutya baszik.
    RMA a legdominánsabb mivel ott van a legtöbb tápos kari.
    Az RvG most visszaszorult mert a top playerek elmentek.
    Helstadcur kilépett és most a saját klánjával próbál érvényesülni + OGD,
    Most nem sorolom fel az összes klánt, de a nagy részük inkább farmol... vagy max olympiázik. Ha netán 20v4 akkor elképzelhető hogy képesek pvpzni bár akkor sem valami nagy sikerrel pl:OnSalught.
  • Tabi
    Sziasztok!

Visszatérő lowbie játékosként szeretnék tisztában lenni Franz politikai helyzetével...ha valaki lenne oly szives és pár mondatba leírná amit tudni érdemes az oldalakról.

Másik kérdésem a Franz-os magyar közösségre vonatkozna: tudom, hogy FolkofNimrod létezik, de pl. nem tudom, hogy FoN-ba bekerülés milyen módon, milyen szinttől lehetséges?!
    Van-e rajtuk kívül számottevő magyar tényező?

Köszi!
  • Endaer
    Szerintem ennyi törődést még otthon se kapott, úgyhogy csak óvatosan, nehogy ne tudja elviselni...
  • voloume
    semmi személyes, de tényleg
  • nlaci86
    Hehe, végre jó a fórum:)
    Vennék TC-t adenáért, vagy eladnék 1b-t 15ért ugyanezért:) Pm akit érdekel!
  • Skynet85
    semmi személyes pusztán fun :)
  • Trixtan
    Bann
  • MadnessX
    Short comedy
  • solyomb
    WTS 1b adena @ sayha 43k - itemgardennél 20k val olcsobb :) -
  • Lehuzlak
    WTS Adena @ Franz 17 ft/m
  • daemonervosa
    Te a petekhez vagy a supportokhoz sorolod magad?
  • pharao
    Ez a te részedről égés, vagy ahogy te fogalmaztál "Epic Failure", hogy nem értesz sem a supportokhoz sem pedig a petekhez ^.^
  • Last
    Clan LVL 8 with Clan Empower+ Valhalla@79 =EPIC FAILURE
  • Trixtan
    ez kurva nagy LOL!
  • Skynet85
    Bocs fáradt voltam, szal úgy értettem hogy a masterwork mellé focus vagy healt menjen fel melyik a jobb pvp-re, én a focusra saccolok:).
  • BaLeeX
    Gz!
  • Gordis2k
    :):):):):)
  • pharao
    ééééÉÉÉÉÉS SIKERÜLT! Megvan végre! :P
  • solyomb
    :)) Én meg CE törpéjét és a mögötte futó vándorcirkuszt raktam mindig takarékra warderek segítségével:)
  • Zeros
    Ha már Foundation itemeről és pvp ről volna szó akkor ha jól tudom ezekre nem lehet pvp enchantot tenni erről tud valaki vmit? (Igaz/Hamis???)

HD esetében critical impact a masterwork cucc nem lehet választani
  • Skynet85
    Tudom nem itt kéne feltenni, de Hd-hez melyik masterwork és SA illik pvp-re leinkább én a kövire gondoltam vagy mind 2 focus vagy vegyesen focus + health, de érdekelne azokank is a véleménye akiknek volt vele már tapasztalata.
  • darkmenx
    THE GAME + now youre breathing manually.
  • Gordis2k
    Valójában nem értem miért kellet ez a komment, de enm is igazán próbálok logikát keresni a te beírásaidban. Nincs szükségem igazolásokra ahoz, hogy tudjam vagy mások tudják sok emberrel voltam jóban. A mostani játékosok negyedét nem ismerem. Attól még Espa rám írt

2009.02.18. 10:47:30 espa :S Gordis2k got dlvl from 81 for 73 :(

És tudtam, hogy CE trainelt a RichGirl nevű farmer törpéjével, nem különösebben érdekelt akkor sem hisz amugy is már transferelt akkor rég. Ami az L2 külföldi társadalmát illeti... hát kevés az olyan ember mint Gilestaticus, Celaven,Milandor(TheHolly), Yetters, Th3rion, V12, Endu, Mike(WIK), DiegoV vagy Amer akik valóban nem felejtenek és tényleg igazi cimborák.... akikel a mai napig tartom a kacsolatot és miota nem játszok azóta is folyamatosan beszélünk. Éveken át nap több órát beszéltem/játszottam Portiosszal(Blessoul ha jol irom a ban utáni kariját), Oba(yumi) vagy Alen(Haldir), CE, David(xbz), Cereal vagy Sterling(feng) és szinte a családom voltak. De azon kívül , hogy talán emlékeznek rám kb. semmi többre nem tartanának vagy tartanak. Pedig nagyon is sokat köszönhetnek nekem vagy a többi magyarnak. De ez igy van jól mert ez nem a világi dolgokban történt hanem egy játékban és bár kialakulhatnak barátságok, szerelmek attól még ez csak egy játék. Én tudom hol van a helyem ebben a társadalomba, de azt is tudom hol volt. És ha ez téged bánt, megnyugodhatsz én elfogadtam, hogy szépen lekerültem a térképről és az L2 társadalom lassan kiradiroz. Neked is el kéne fogadnod, hogy soha nem is voltál azon a térképen. Továbra is minden rosszándék nélkül.
  • Lehuzlak
    WTS adena @ Franz, pm itt!
  • Kanqukac
    Én is meg szeretnem vele osztani hogy AL lettem de sajna meg nem vett fel MSN...
    Meek és tarkón lövöm magam
  • daemonervosa
    hogy legyen 1-2 retardált aki mindig okosabb a többieknél, és megmagyarázza, hogy miért jobb a másik .
  • var
    ahogy nekem mondták nem ebbol adodik a prblema, hanem hogy a power erősebb egyszerűen...de kérdem én, akkor minek tették bele az elemental enchant lehetőséget a játékba?
  • Zeros
    A dilemma abból adódik, hogy az sps nek water/holy tipusu az sts nek pedig wind/dark tipusu támadásai is vannak és ebből kövekezik, hogy a powert javasolják nekik? Avagy semmi köze nincs ennek az egészhez? A sorcinak nincs más csak fire :P
  • Endaer
    ha már a szabad országnál tartunk, eszembe jutott, elfelejtettem kommentálni ezt:

"Ja rámirt msn utána:( elég necces... én birom a fazont Espa nagyon nagy arc egyépként 2% hilyán 81 volt btw"

Igen! Ha nem vagy magyar, es visszavernek majdnem 81rol 73ra, akkor (is) az elso dolgod tenyleg az, hogy MSNen ráírsz Gordira, mert szükséged van az együttérzésére.
    Mindig mosolygok ezen... pedig már Barbaroza is "idiot clown"-nak titulált téged ica fórumon, és mikor IoP-on botoztál, akkor meg CatherineEnvy-vel beszélgettél (ez utóbbi igaz is), csak azt nem tudtad, hogy CE trainelt le mindig warderekkel... (logom van róla, amikor ezt vihogva meséli) :) Szóval bizonyára mindenki pont annyira megbecsüli a barátságod, mint azt te hiszed.
  • Gordis2k
    SZABAD ORSZÁG????????? Ez ugye csak vicc.... vagy te nem magyarországon vagy?:) Szabad ország ez jó...persze...:)
  • BEAST #80512
    Nem igaz :o mashol kevesebb a bot, tobb az anyazas :D
  • Endaer
    nekem ugyan sose volt sorcererem offon, de gondolom, ez ugyanaz a dilemma, mint az sps water, vagy az sts wind enchantolasaval. Azoknal tudtommal a powert javasoljak, nem az element-enchant route-ot.
  • darkmenx
    nem kell semminek feljogositani, szabad orszag. lenyegtelen, hogy mindenkit puszipajtasodnak akarsz vagy idejossz megmondani frocsogo szajjal az igazadat attol meg ugyan olyan kis failure leszel.
  • Zeros
    Kérdésem lenne sorci skill enchantolásával kapcsolatban:
    Mire érdemesebb enchantolni a prominence-t powerre avagy fire vulnerabilityre , melyik mennyit növel a sebzésen kb?

Mi ad több P.Defet ha a robe masteryt enchantolom pdefre vagy ha a blazing skint enchizem arra?