Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
vegyél részt pezsgõ gazdasági életünkben a Teonon.😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Jófej dög, csilingel, nyög, és még ugrál is 😄
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
mar csak 3 napig tart a tempban faszfej, en csunya aki nem vallalja az arcat! 😞
"go back to your cave."
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Ma már megengedhetném magamnak az S2k-t, de valahogy megragadtam a Rex-nél és élményautóból egy elég. 😊
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szeretnék én is egy S2000-et, de CRX-em nem adnám érte. 😊
EPIC HAMMERTIME!
kurvára meg kellene erõltetnie magát valakinek, hogy akkora zsiger paraszt legyen mint amit dmx elõ szokott adni
ez már szinte hamisítatlan dmx védjegy
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
01110000 01110010 00110000
Csak neked csak most😊 Ha még gyülik pár epic fight akkor talán muvi is kerekedik belõlük😊
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Azért lehet, hogy a kérdéses idõpontban éppen azért dolgoztam, hogy ne fagyjon be a sejhajotok télen. Eddigi hozzászólásaid alapján azt hittem Te az értelmesebbek közül vagy. 😞
Te inkább élj a valós világban. Most, hogy megszabadultál a mételytõl, lenne idõd az S2000-edre.
Mellesleg, ki sír? Ha Sanci az olimpiás gyõzeleit posztolja, emelem kalapom a teljesítménye elõtt.