A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    igen akartam is írni a postba csak elfelejtettem, hogy ere a silkroad az ellen példa, ott azért rengeteg a bot mert teljesen ingyenes a játék és így a farmerek semmit nem buknak, vagy ha ott veszel vmi premium kártyát akkor meg hagyják az embert botozni mert fizet. szóval ott nem elsőssorba azért van mindig tele a legtöbb szerver mert olyan jó játék lenne (mondjuk szerintem egész jó), ha nem tele van bottal, ha ott is ilyen szintű takarítások lennének meg annyiszor amennyiszer spam-ék itt takarítanak. akkor szerintem lenne vagy 4-5-öt félig telített szerver aztán szevasz. A wow-ba meg azt mondja egyik haver h legalizálták a csalások egy részét, meg én is hallottam ott emberektől, hogy egyeltalán nem foglalkozik a blizzard a csalókkal és a farmerekkel hagyja őket farmolni szóval nesze neked 12kk állítólagos előfizető.

azért kiváncsi vagyok, hogy tervezi az ncsoft az utóbbi időbe tényleg észrvehetően sok bot accountok bevételéből származó pénz pótlását. ázsiába már kisérletezgetnek ilyen megoldásokról mint amit mondtam az l2 szervereken szóval lehet majd itt is ilyen dolgok lesznek.