88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#80307 Free L2 OG walker érdekel pm me ha valaki tud és küld is :D -
ErrOrHUN #80306 inkább szedd le a virust msnedről, te valami virusmágnes lehetsz -
#80305 99.9 % +- 0.1 -
var #80304 Lehuzlak mennyire megbizható adena trade-ben? :P -
ventel #80303 Hali!
Mi ujság van felétek? Érdemes befizetni egy körre,van kivel játszani?
-
KisEmir #80302 Glider mióta questel helyeted barom állat?? 2 vissza térve az elöző comentáromhoz az bizony neked ment!
3 ha vagy olyan paraszt hogy magyarokat reportolgass meg is érdemelnéd az ingyen lájnédzsod! -
ciento #80301 épp per folyik wow botokkal kapcsolatban szóval ismét hülye vagy amugymeg gtfo :( -
Jaroslav #80300 Jó, én ezt rádhagyom, meg nem is való ebbe a topicba. De azert kérdezd meg a wowos srácokat a szomszédban, hogy tudják-e egyáltalan mi az a bot:)
-
FickDeineStory #80299 azért ez vicces az ncsoft pedig írta, hogy még ez a bot report gomb nem működik majd csak ct 2.3-ba és akkor sem az a jelentősége lesz mint 1 peticiónak. Elképzelem sokan milyen lázasan nyomkodják ha botot látnak és semmi hatása, pedig csak elkéne róla olvasni a leírást...
Jaroslav nekem a második nap sikerült farmoló botokkal összefutni pont azt a quest-et csinálták amit én. Amúgy konkrétan nem érdekel más játékba mi van, de egyik sem tisztább az l2-nél. -
#80298 :DDD Én ugyan nem beszéltelek róla le.... :D -
#80297 Mert unatkozik!!!
Vagy mert a Hero pole crit esetén cancelezi az eleség bufjait és cancel FTW. esetleg. -
márfoglaltnick #80296 egy egyszerű, de hülye kérdésem lenne.. ugye másolta valaki franzos saggis hero pvp videot.. de mi a francért ütöget hero poleval ? megfordult pár ötlet a fejemben, de hagyom, hogy ti elmondjátok :P -
Morf #80294 WTB IC BP @ Sayha. Ha alakinek van egy eladó este 8 után pm "Hatizsak" vagy Misspiggy. Köszi. -
Jaroslav #80293 Miről ismersz fel egy botot wowban?
Lehet, hogy én vagyok hülye hozzá, de lassan 1 év alatt 1x sem láttam hasonlót. -
#80292 Én úgy tudom Collob is sitten van... ráadásul az oreg Noelt is feljelentette az a ribi Hilda, a vádirat szerint Noel megprobálta rábeszélni, hogy legyen "kedves" Rafihoz a Goddardi kisárkányhoz... Komolyan mondom mióta bent van ez a Peticiós harang.... mindenki csak nyomkodja.
/report FickDeineStory
/report FickDeineStory
/report FickDeineStory -
#80291 Taurint bannolták, mert sok cuccot elsikkasztott különféle játékosoktól... -
FickDeineStory #80290 Ezt azok a játékosok állították akik off-on játszanak és én is tanusíthatom, hogy lehet botokat szépszámba látni a wow-ba (meg minden másik játékba is).
amúgy a kedd esti takarításnak lett vmi ismertebb áldozata? -
#80289 Te honnét szeded ezeket a hülyeségeket?
"egyeltalán nem foglalkozik a blizzard a csalókkal és a farmerekkel hagyja őket farmolni"
Keresd meg a gyógyszered ember!!! Vagy legalább nézz utánna... -
#80288 inkább vegyünk ásót -
#80287 Ezek a tünetek nem gyógyíthatók. -
var #80286 Pénz gyűjtést szervezek FickDeineStory gyógyszereire, segíts te is adód 1%-ával, hogy teljes életet élhessen ő is. -
FickDeineStory #80285 igen akartam is írni a postba csak elfelejtettem, hogy ere a silkroad az ellen példa, ott azért rengeteg a bot mert teljesen ingyenes a játék és így a farmerek semmit nem buknak, vagy ha ott veszel vmi premium kártyát akkor meg hagyják az embert botozni mert fizet. szóval ott nem elsőssorba azért van mindig tele a legtöbb szerver mert olyan jó játék lenne (mondjuk szerintem egész jó), ha nem tele van bottal, ha ott is ilyen szintű takarítások lennének meg annyiszor amennyiszer spam-ék itt takarítanak. akkor szerintem lenne vagy 4-5-öt félig telített szerver aztán szevasz. A wow-ba meg azt mondja egyik haver h legalizálták a csalások egy részét, meg én is hallottam ott emberektől, hogy egyeltalán nem foglalkozik a blizzard a csalókkal és a farmerekkel hagyja őket farmolni szóval nesze neked 12kk állítólagos előfizető.
azért kiváncsi vagyok, hogy tervezi az ncsoft az utóbbi időbe tényleg észrvehetően sok bot accountok bevételéből származó pénz pótlását. ázsiába már kisérletezgetnek ilyen megoldásokról mint amit mondtam az l2 szervereken szóval lehet majd itt is ilyen dolgok lesznek. -
#80284 Ebben annyi igaz, hogy amiről nem tudsz az nem fáj.
Free-n ha exploit volt akkor azt utána durván észre lehetett venni és akár több hónapra is tönkrevágta a szervert és a tisztán játszó playerek szórakozását. Pl. Infinityn adena exploit után pár hét alatt 10x növekedtek az árak és akik nem vették ki belőle a részüket azokat eléggé szarul érintette, hogy amit kemény csapatmunkával összeszedtek azt más simán megvette bugolt pénzből.
Na meg freen elég nehéz volt eltusolni bármit is, ha benyögték, hogy tönkrement a vinyó és nem ez volt az igazság az pár nap alatt kiderült... -
#80283 offot eddig kb. 4x tortek fel, folyamatosan megy a bugolas/exploitolas csak a dalnak nincs vege, mert a sok ostoba gyoker nem kezd el lazongani, nem fog vagy csak nagyon keveset veszteni a hirebol, mert nem szivarognak ki annyira a hirek. pl.: az adena dupolas utan is mennyi embert bannoltak ki? 0? pedig eleg kezzel foghato volt megse csinaltak szart se csak masfel honap utan.
free se a rollback miatt megy tonkre adott esetbe hanem, mert elmegy x ember gondolvan, hogy mashol majd mas lesz pedig rollbackelni se jo kedvedbol rollbackelsz hanem, hogy kibaszottul biztosithasd a tiszta jatekot adott esetben. ezekutan free > nc, ha freen is eltusolnak a dolgokat ott se tudnad mi tortenik ki irjak, hogy tonkrement a vinyo es mar is csak felig huzod/huzza barki a pofajat. -
#80282 Nem tudom, engem pl. zavarna, hogy ilyen úgymond "free" MMO-kban olyan cuccokat lehet megvenni pénzért, amit átlagos ember nem is szerezhet meg, vagy csak közel lehetetlen módon illetve egy idő után szinte muszáj neki, ha fejlődni akar vagy tovább akar lépni. Ezek az MMO-k szerintem csak félig "free"-k.
Mondjuk amennyit pl. én játszottam free szerveren úgy vagyok már vele, hogy leszarom azt a havi 3k-t, mert minden szerveren az lett a vége a dalnak, hogy ezt vagy azt meghackeltek, feltörtek, bugoltak vagy szimplán wipe lett. Na meg elég lenne csak azt összeszámolni, hogy mennyit vártunk szerverleállások után, míg újraindul a szerver, ilyen rollback, olyan rollback.
Persze vannak olyanok akik csak funból játszanak és ezek a dolgok nem érdeklik őket mert szívesen nekiállnak tizedszer is felhúzni egy karit, de a többiek szerintem vagy abbahagyják vagy inkább fizetik az offot.
Magamról sem gondoltam volna 3 hónapja, hogy én valaha fizetni fogok ezért, de kipróbáltam és pár hét után már közösen megállapítottuk, hogy az a baj, hogy nem előbb kezdtük el... -
#80281 Múltkor még idepostolsz egy Silkroados server-mutatót, és elmagyarázod, hogy tönkretették azzal, hogy ingyenes. Most akkor mi is van?
Szerintem amúgy baromság lenne ingyenessé tenni, és nagyon remélem, hogy sosem fog megtörténni. -
FickDeineStory #80280 Szerintem inkább azt a variácót kellene megvalósítani, amit a legtöbb koreai játék is csinál. Hogy alapvetően ingyen lehet játszani, de pénzért cserébe lehet venni különböző extra dolgokat (persze olyanokat ami a játék világát nem bontja meg). Mondjuk végülis ezt megvalósította az NCSoft csak ugye a hivatalos szerverektől külön alló l2j és licencelt verziók formájába. Pár hete néztem egy gamestar online test-et az atlantica online-ról és ott mondták, hogy el se hinnék az emberek, hogy ezek a koreai játék kiadók illetve játék fejlesztő cégek milyen jól megélnek abból, hogy a játékuk ingyenes, de különböző dolgokat meg lehet vásárolni. Ez egy nagyon jó beetetés egyébként jobb mint 1 trial verzió, mivel ahogy a játékos egyre inkább belemélyed a játékba úgy szeretne egyre több és jobb dolgokhoz hozzá és valószinű, hogy így sokkal több free szerveren játszó játékost fizetésre lehetne bírni (hiszen nem titok, hogy free szervereken sajnos sokszor annyi játékos nyomassa az l2-t mint official).
De mintha nekem még a nyár vége körül Chear beszélt volna vmi ilyenről, hogy ezt tervezik az NCSoft-nál is. -
Morf #80279 Lol:) -
#80278 Ha jól emlékszem az eu szervereken is volt ilyen event. Choose your Destiny néven.
-
#80277 Ahogy hallottam az ázsiai szervereken ez egy event keretében ment végbe. Persze ha még egy kis pénzt ki tudnak húzni az emberekből pár kattintásért cserébe, miért ne tennék... -
ErrOrHUN #80276 elég sokan kérik, nincs ezzel semmi gond -
#80275 Mindig kitalalnak vmit, amiert penzt kerhetnek... -
#80274 Coming in the near future, we will officially launch the Main/Sub Class Change Paid Service, which will enable you to swap your Main and Sub class at a time of your choosing! More information will be coming soon, so stay tuned!
-
#80273 excuses, most mar te se vagy jobb, mint az elkettogoku. -
ErrOrHUN #80272
Isten látja a lelkem, átadtam volna az ajándékod, de Lula olyan szépen kért fűt-fát igérve, hogy ne nyirjalak ki, hogy nem tudtam megtenni :D -
#80271 core lofasz. terem elott kiirtod azt a 10-15 mobot ami van majd a termen belul jon kb. 3-4 "hullam" amiket ha leirtasz mehetsz corehoz, aztan core mellett folyamatosan respawnol kb. 10 mob es lofasz.
zakent csak egyszer kell olyannal vegig csinalni aki tudja a teleport helyeket vagy mesz valami radarral (pl. igw) ha tudod merre kell menni vagy, hogy eppen hova teleportalt nem nehez azt se kicsengetni. -
#80270 A legtöbben szerintem csak átutazták azt a levelt amin zakenhez lehet menni, Core és zaken raiden én spec még sose voltam, így ha akarnék se tudnék hasznos infoval szolgálni:) -
#80269 Bizony, idén leszünk 6 évesek! -
var #80268 mennyiért? -
#80267 valentin napon zúgtál pont bele az sg-be mih?:)