A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nem tudom, engem pl. zavarna, hogy ilyen úgymond "free" MMO-kban olyan cuccokat lehet megvenni pénzért, amit átlagos ember nem is szerezhet meg, vagy csak közel lehetetlen módon illetve egy idő után szinte muszáj neki, ha fejlődni akar vagy tovább akar lépni. Ezek az MMO-k szerintem csak félig "free"-k.
Mondjuk amennyit pl. én játszottam free szerveren úgy vagyok már vele, hogy leszarom azt a havi 3k-t, mert minden szerveren az lett a vége a dalnak, hogy ezt vagy azt meghackeltek, feltörtek, bugoltak vagy szimplán wipe lett. Na meg elég lenne csak azt összeszámolni, hogy mennyit vártunk szerverleállások után, míg újraindul a szerver, ilyen rollback, olyan rollback.
Persze vannak olyanok akik csak funból játszanak és ezek a dolgok nem érdeklik őket mert szívesen nekiállnak tizedszer is felhúzni egy karit, de a többiek szerintem vagy abbahagyják vagy inkább fizetik az offot.
Magamról sem gondoltam volna 3 hónapja, hogy én valaha fizetni fogok ezért, de kipróbáltam és pár hét után már közösen megállapítottuk, hogy az a baj, hogy nem előbb kezdtük el...