A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #80280 Szerintem inkább azt a variácót kellene megvalósítani, amit a legtöbb koreai játék is csinál. Hogy alapvetően ingyen lehet játszani, de pénzért cserébe lehet venni különböző extra dolgokat (persze olyanokat ami a játék világát nem bontja meg). Mondjuk végülis ezt megvalósította az NCSoft csak ugye a hivatalos szerverektől külön alló l2j és licencelt verziók formájába. Pár hete néztem egy gamestar online test-et az atlantica online-ról és ott mondták, hogy el se hinnék az emberek, hogy ezek a koreai játék kiadók illetve játék fejlesztő cégek milyen jól megélnek abból, hogy a játékuk ingyenes, de különböző dolgokat meg lehet vásárolni. Ez egy nagyon jó beetetés egyébként jobb mint 1 trial verzió, mivel ahogy a játékos egyre inkább belemélyed a játékba úgy szeretne egyre több és jobb dolgokhoz hozzá és valószinű, hogy így sokkal több free szerveren játszó játékost fizetésre lehetne bírni (hiszen nem titok, hogy free szervereken sajnos sokszor annyi játékos nyomassa az l2-t mint official).
De mintha nekem még a nyár vége körül Chear beszélt volna vmi ilyenről, hogy ezt tervezik az NCSoft-nál is.