A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    1., Nincs "Round Two". Nem volt "Round One" sem. Te is csak azert vagy, mert anyad meg apad tevedesbol egymasnak esett. Orulj, hogy nincsenek bolhaid es nem ugatsz.
    2., Azt, ahogyan kideritettem a neved, idemasolom:

___ üzenete:
    ez a Jani (kanqukac)
    ___ üzenete:
    nem gondoltam hogy ilyen hülye
    ___ üzenete:
    nekem fent van msn-en, néha beszélgetünk is
    Endaer üzenete:
    omfg, nem szegyelled magad?!

Ezek utan ha akarod, en kerek elnezest, amiert minden kerdes, utanajaras, szandek nelkul is, de megtudtam a neved.

3., "CRY MORE":
    A szanalmassag egyik jele, hogy olyankor hasznal egy netnigger vmilyen masok szajabol kurva menoen hangzo mondast, amikor az _NEM_ oda illo. Ugyanis itt nem volt siras sem a te, sem az en oldalamrol. Mondtal valamit, azt mondtam ra hogy hulyeseg, erre valotlant allitottal, en meg megcafoltalak. Ebben maximum akkor lesz siras, ha ezek utan meg tovabb erolkodsz - varj... te pont azt teszed...! Szoval legyszives...

4., Csak a viszonyitas kedveert, hogy melyikunknek mennyi ideje volt gyakorolni a kulonfele programokkal, megbaratkozni azok hasznalataval, elonyeivel, hatranyaival:

Kanqukac felhasználói adatlapja
    Regisztráció időpontja: 2007. 12. 31.

Endaer felhasználói adatlapja
    Regisztráció időpontja: 2006. 10. 18.

A +1 majd akkor jon, ha az, aki elarulta a neved, jovahagyja nekem a folytatast, az engedelye nelkul ugyanis nem akarlak tole szarmazo infoval flamelni.