88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Lehuzlak
    WTS Adena @ Franz
  • Kanqukac
    Mondjuk arra a tole szarmazo infoval valo flamera kivancsi lennek...
  • daemonervosa
    ez az információ szigorúan bizalmas.
  • Trixtan
    Még sosem jártam olyan fórumra huzamosabb ideig, ahol a scriptek, botok, csalások stb. éltették volna egy közösség életét. Szerintem ez a hely most ilyen lett!

Rég olvastam pl. olyat mint, hogy valakik leírtak volna egy Uniqe raidezést, esetleg még pár képpel is illusztrálták volna, hogy ne menjünk messzire engem érdekelne, miként ölik pl. Zakent.

Gondolom itt ezt senki nem tudja ;)

• Tovi
    Én is már csak szórakozni járok ide.... Mondjuk mást nem is lehet ebben a topikban, értelmes információt nehéz találni több 10 oldal visszaolvasása után....
    Ez lenne a magyar Lineage scene?????
  • Trixtan
    érdekes történeteket olvashat az ide tévedő ember :)
  • Kanqukac
    Hmmm most nezem vazze megvan miert anyazol!

Te IGrol kezdtel beszelni en meg OOG rol. Hat faszom ember miert nem szolsz...

De akkor sem ertem miert kell elkezdeni ugatni.... Mellesleg en sem szeretem ha elhordanak mindennnek mielott akar beszelnenek velem egy szot is...
  • BaLeeX
    Juhúúú.
  • Kanqukac
    Mond csak neked tenyleg ekkora baj van a felfogasoddal?
    Kerdeztem tolled egy dolgot amire nem kaptam valaszt te csak jossz a kikerulo flémelos dumaval... Meg az alt.isk. "talald meg a hibat" jatekoddal...Pedig ha olyan nagy majer vagy akkor tudnod kene...
    Ugylatszik tevedtem...
    Szanalmas kis csira vagy az a szitu. Most jol pofara estel es minel hamarabb el kene felejteni a temat. MI?
    Ki is kezde a masik lehordasat?
    Sztem ez a flém ahogy elkezdted hulyeseg volt.

PS:
    Ezt sem en mondtam:
    "OOG is still UNSAFE on the official server, works perfect on L2J!"
    Jo nagy betukkel hogy a vak is lassa. Ha mar a film nezesnel tartunk...
    http://l2net.insane-gamers.com/download.php
    Vagy vak vagy csak syman szellemileg serült.
  • ErrOrHUN
    a lényeg az volt, hogy beszopd. mission accomplished!!! szösz-mösz vette a lapot, te meg... :D
  • Csenky
    Szerintem a kettőnk hozzászólását összehasonlítva megkérdőjelezhető, melyikünk is az ovis. Endaer legalább tud érvelni, ha van kedve és nagyon ráér, de az ilyen kultúr-megnyilvánulások elég szánalmasak. Azért köszönjük, hogy "növeltél egy rohadt számot" a fórum jobb szélén. :)
  • cece
    Egy L2 vel kapcsolatos téma postolási lehetőséget ezen jeles fórumra.

Pl. az esti -4 % ot bemutató kép feltöltési jogát.
  • ErrOrHUN
    -4%-ot majd este átadom :D
  • ErrOrHUN
    ovis...
  • BaLeeX
    Regisztráció időpontja: 2003. 02. 14.

Mit nyertem?
  • cece
    Ha meg azon akarunk lovagolni ki mióta tag itt akkor tessék:
    Regisztráció időpontja: 2004. 07. 24.
    Lehet überelni, ha L2 es téma nem jut senki eszébe (pedig mintha ez lenne a fórum témája nem a, hogy basszuk szájba a másikat poston keresztül)
  • Csenky
    no offense:
    Ez a redvás "helyesírási hibák levadászása" minden flame-ben megtalálható, mégis, miből gondolja bárki, hogy ékezet nélkül lehet helyesen, magyarul írni? A 95%-a grammatikailag el van baszva az összes szövegnek itt, muszáj erőltetni az ezen való lovaglást, mikor senki sem ír helyesen?
  • darkmenx
    en kezzelfoghato erveket hoztam a walker ellen ram, miert nem anyaztok? kimaradok a flamebol :(
  • Endaer

OK.

te nem ugyanazt a filmet nezed, mint en, es ez azert furcsa, mert mig az enyem visszatekerheto (visszaolvasol itt a forumon), a tied nem. Mi az, hogy megprobaltal tanacsot adni egy kezdonek, "erre te jossz a "en vagyok a raj mert nekem nagyobb van" szöveggel" ? Te leirtad a velemenyed, amit most tanacsnak nevezunk, am legyen. En meg leirtam, hogy nem ertek egyet vele.
    Ismetlem: amig nem arrol beszelsz, ami tortent, hanem amit te ide kepzelsz a szituacioba, addig nincs sok erdemleges mondanivalod szamomra.
  • Kanqukac
    Kanqukac felhasználói adatlapja
    Regisztráció időpontja: 2007. 12. 31.

Endaer felhasználói adatlapja
    Regisztráció időpontja: 2006. 10. 18.

Ezzel csak magadat teszed nevetsegesse: Melyik volt elobb a tyuk vagy a tyuktojas erre a reszre nem szeretnek kiterni mar elmondtam rola a velemenyem...
    Jah es ha már a sirasnal tartunk en hol anyaztam neked? Ebbol is latszik hogy megragadtal egy 14 eves lazadozo gyerek szintjen aki megprobalja megmagyarazni hogy a tanar volt a hulye mert eggyest kapott...Mert ebben a helyzetben pont ez a szánalmas.

En megprobaltam tanacsot adni egy kezdonek erre te jossz a "en vagyok a raj mert nekem nagyobb van" szöveggel. Hat most erre mit mondjak?
    Nah ez a szánalmas...

Tudod mit akkor beszelgessunk olyan dologrol ami neked is ismeros lehet mi a véleményed az l2w 1.13 mas verziojarol miert volt kurvara elbaszott es a konfigokat hogy oldottad meg benne?
    Biztos emlexel meg ra nem is volt olyan reg ha en is hasznaltam...

Jah és csak egy ember ismer igy...

PLS CRY MORE
  • darkmenx
    sense?
  • TruBy
    Én csak ennyit mondok: Regisztráció időpontja: 2006. 03. 19.

BuHaHAhaHaa!
  • Endaer
  • Chryst64
    :DD
    kabbe :)
  • ErrOrHUN
    hülye ovis....
  • Chryst64
    LOLOL néha vegyetek elö egy jó könyvet. nyugtat is azon kívül hogy, eszet oszt :D

egybkent rohadt idegesito tud lenni, mikor valaki eves tapasztalatait probalja segito szandekkal atadni masoknak es nemhogy egy "de jo" vagy "aha! koszi" a reakcio, hanem leovisozzak...
  • Endaer
    1., Nincs "Round Two". Nem volt "Round One" sem. Te is csak azert vagy, mert anyad meg apad tevedesbol egymasnak esett. Orulj, hogy nincsenek bolhaid es nem ugatsz.
    2., Azt, ahogyan kideritettem a neved, idemasolom:

___ üzenete:
    ez a Jani (kanqukac)
    ___ üzenete:
    nem gondoltam hogy ilyen hülye
    ___ üzenete:
    nekem fent van msn-en, néha beszélgetünk is
    Endaer üzenete:
    omfg, nem szegyelled magad?!

Ezek utan ha akarod, en kerek elnezest, amiert minden kerdes, utanajaras, szandek nelkul is, de megtudtam a neved.

3., "CRY MORE":
    A szanalmassag egyik jele, hogy olyankor hasznal egy netnigger vmilyen masok szajabol kurva menoen hangzo mondast, amikor az _NEM_ oda illo. Ugyanis itt nem volt siras sem a te, sem az en oldalamrol. Mondtal valamit, azt mondtam ra hogy hulyeseg, erre valotlant allitottal, en meg megcafoltalak. Ebben maximum akkor lesz siras, ha ezek utan meg tovabb erolkodsz - varj... te pont azt teszed...! Szoval legyszives...

4., Csak a viszonyitas kedveert, hogy melyikunknek mennyi ideje volt gyakorolni a kulonfele programokkal, megbaratkozni azok hasznalataval, elonyeivel, hatranyaival:

Kanqukac felhasználói adatlapja
    Regisztráció időpontja: 2007. 12. 31.

Endaer felhasználói adatlapja
    Regisztráció időpontja: 2006. 10. 18.

A +1 majd akkor jon, ha az, aki elarulta a neved, jovahagyja nekem a folytatast, az engedelye nelkul ugyanis nem akarlak tole szarmazo infoval flamelni.
  • Kanqukac
    ROUND TWO!!!

"amig a postomat nem sikerul megertened, es csak a sajat igazadat keresed benne, azt nem, amit a masik mondani akart, addig nem hiszem hogy sokra kene tartanom teged."

"A neved meg elarulom, mashonnan tudom, meg gugli se kellett hozza. (Ezek utan ki a paranoid?)" Egyertelmuen te. Nem en deritettem ki a tied hanem te az enyemet.

CRY MORE
  • phalanx
    tegnap óta van vol2, ha minden igaz az már teonos
  • var
    Nem tudom pontosan ki árul ilyesmit, azon kívül aki nyilvanvaló, de pm-ben jelezze, aki árul US timecardot és árat is, köszi.
  • Epszilon
    +Keress rá Lerain Lionna-s videóira
  • var
    //off
    http://www.youtube.com/watch?v=5cV6TOBqQKk
    //on
  • daemonervosa
    chronic a legnagyobb nyomorekok közé tartozik.

utobbi idok, egyik legjobb sagi pow muvija:
    Smishie vol 1
  • márfoglaltnick
    the genesist ismerem tőle, de az is tőrös, akkor zeruina, meg chronicos tőrös moviekat szoktam nézegetni, de pl dvp-n kívül egy íjász moviet nem láttam még
  • Epszilon
    Keress rá Lerain Lionna-s videóira.
  • márfoglaltnick
    légyszi linkelj valami jókis nuker / íjász videot, mert én eddig csak tőrös/ee moviekat szedtem le ( a modernekből ) :)
  • Sorbon
    Helyes, végre kis L2,köszi! Peace emberek.
  • Endaer
    tőrös-mániásoknak a korábbi Reverb készítőjétől, egyben volt klántársamtól egy videó
    PoV: lvl79-80 GH, ~500mbyte
    ha tetszik, hurrá, ha nem tetszik, hidegen hagy, csupán azért postolom, hogy ne csak blahos (íjász meg nuker) videókat mutogassunk.
  • Endaer
    torkonfosom melyik ciganyputri a tied... en nem Mr. Goku vagyok, mar a feltetelezes is sertes... ha a szomszed lakasban laknal se mennek at, annyira nem erdekel a real life drama.
    amig a postomat nem sikerul megertened, es csak a sajat igazadat keresed benne, azt nem, amit a masik mondani akart, addig nem hiszem hogy sokra kene tartanom teged. A neved meg elarulom, mashonnan tudom, meg gugli se kellett hozza. (Ezek utan ki a paranoid?)
  • Kanqukac
    Hat jah!
    De mostmar nem kell tovább nyomoznia...