Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre😊 Köszi azoknak akik segítettek! Az mondjuk vicc, hogy ebbõl a mobbol a másik két könyvbõl esett összesen 6 db ebbõl meg egy...😊
Ez nem ér mindig csak õ!Mért vagy ekkora mázlista?
Lv7x Abyss Walker
TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Donate nem igazan donate, egyszeruen felfoghatod netes bevasarlasnak; csak nem futar hozza ki hazhoz hanem a karaktered kapja meg az adenat. Adenat vehetsz itt: itemgarden.com , vagy Baalkaintol, Sancitol, Gokutol is.
Accountot arulnak ugyan, de kotve hiszem, hogy ki tudsz fizetni 100+ ezret egy karakterert - azok ara ugyanis nem magyar penztarcahoz vannak igazitva. (L2 account sale es hasonlo kifejezesekre guglizz, aztan lathatod magad is, par szaz dollar a minimum ar)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Account xxx,
The above listed account was recently suspended due to a violation of Lineage II's User Agreement and or Rules of Conduct (ROC). The reason for the account suspension is Use/Advertise Cheater Program. Please go to PlayNC Support for further information.
If the link above does not work please go to www.PlayNC.com , click on Help, then click on "Ask a Question."
MucMucPunCicus, Rozika DEAD. -2,5bill, neked is boldog karacsonyt tetves GM.
BANNED
an HERO
DeathlyHallows sok szempont van kinek meik az érdemes Szerver. Ha legit vagy (bot nélkûl) akkor valami Népes EU Server : Teon v Franz. de inkább teon igaz sok a RU dehát csak 1 betû a HU és a RU között 😄 Hát van pl a mi clánunkba 2 legit emberke akik azér játszanak mer szeretnek és legitek. Lassan de biztosan haladnak 1 év alatt 77 es kariuk van de keveset játszanak napi 3-4 óra kb max. Persze megéri legitnek lenni mer csomo dolog jó benne , de nagyon fanatikusnak kell lenni ahoz😄 Majd ha 3-4 éve tolod az l2 vel kihal gyorsan a lelkesedés 😄 (sztem) Botozásal 78 as karit csinálsz 30-40 nap allat max. viszont ott a riziko factor 😛 Ha meg botozol akkor keres valami nemnagyon Népes szervert. PL Sayha. itt még vannak magyarok is és aránylag kevesen vannak átlag ahogy néztem 1400-1800 Player. 80% Keep Walking 😄 Jaja Flesh Szegény mucot bannolták 😄 ép probálunk lelket õnteni belé hogy ne adja fell. felbotoztatt 1-2 karit és máris megjõn a kedve 😄 Pénzes karija megmaradt amivel árul és szerencsére nem 0 rol kellene kezdenie.
Én régen játszottam offon és van egy lvl 53as sws-em sieghard szerveren. De nemtudom, hogy most az a szerver megszûnt vagy mi van vele? És ha igen akkor mi a teendõ? Gondolom nem tûnik csak úgy el a karakter.
szerintem csak a neve miatt tortent. <#rinya>#rinya>
7. sokkal jobb mivel minden mûködik, nem áll le a szerver órákra ok nélkül egyik pillanatról a másikra és nagy a népesség.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
7. mi gyûlölünk itt játszani