A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kelempac
    Üdv,

Most mi volt a legit/séta flame a postomban?
    Ha én írok ide valamit akkor az már egyből az?

Ez az idézet: "barmelyik napi 8 ora farmolasod alatt mikor utod ugyanazon kinezetu mobot agyatlanul a tobbi kis habzoszaju verpistikevel akik idejonnek tanacsot kerni aztan meg verik a faszukat ingame, hogy ma eppen mennyi botot reportoltak."

Sokat elárul értelmi képességeidről.
    Mielőtt félreértenéd kifejtem:
    Akár még el is ismerem az informatikus/ingame tapasztalatodat, de mint embert nem becsüllek túl sokra. Veled ellentétben nem szoktam itt másokat kapásból kármomkodva becsmérelni és képzeld sok botter is képes viselkedni ez nem séta/legit téma, hanem emberi tulajdonság.

darkmenx tudod még el is fogadom, hogy a scriptelés fejleszt bizonyos képességeket pláne azoknak akik nem találkoznak ilyesmivel amúgy.
    Engem nem hoz már lázba.

Csak neked csak most:
    A postom arról szólt, hogy már ott tart a sétáló társadalom, hogy egymás scriptfuttató! programjait fikázza. Nem arról szólt, hogy ki milyen scriptet tud írni.

Illetve a te szinteden(első káromkodás itt):
    Egy nulla vagy seggarc.