88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• daemonervosa
    Sajnos még míndíg sokan nem tudják megkülönböztetni az internetet a real lifetól :(
  • Kanqukac
    "Ha én írok ide valamit akkor az már egyből az?"
    Ugy néz ki az...
  • Kanqukac
    Latom a Google a barátod...
    LOL(meg is akarsz keresni?megkönnyítem! Gödöllő SZIE koll A/231)
    Jolenne elmenni pszichologushoz kicsit paranioid vagy.
    Sztem vegyel be egy kis nyugtatot majd reggelre rendbejossz!!!

Jah es ki kell abranditsalak ezt az utat en is vegigjartam kiveve:L2Controlt meg a goodboyt mert kurva draga ahoz kepest hogy 3 funkcioval van benne tobb mint a walkerben vagy kevesebb mint a divineban.
    Sztem meg a L2D a legjobb! Az l2net feleslegesen bonyolult. Es a progi iroja szerint sem 100%.

Te erre elkezdessz anyazni mert ki mertem jelenteni hogy ezekszerint egy ???? vagy... De most komolyan mostmar biztos vagyok benne!

Tudod mit en is elkezdem postolgatni... Attol okosabb leszek? Én leszek itt a raj? Sztem nem!
  • kelempac
    Üdv,

Most mi volt a legit/séta flame a postomban?
    Ha én írok ide valamit akkor az már egyből az?

Ez az idézet: "barmelyik napi 8 ora farmolasod alatt mikor utod ugyanazon kinezetu mobot agyatlanul a tobbi kis habzoszaju verpistikevel akik idejonnek tanacsot kerni aztan meg verik a faszukat ingame, hogy ma eppen mennyi botot reportoltak."

Sokat elárul értelmi képességeidről.
    Mielőtt félreértenéd kifejtem:
    Akár még el is ismerem az informatikus/ingame tapasztalatodat, de mint embert nem becsüllek túl sokra. Veled ellentétben nem szoktam itt másokat kapásból kármomkodva becsmérelni és képzeld sok botter is képes viselkedni ez nem séta/legit téma, hanem emberi tulajdonság.

darkmenx tudod még el is fogadom, hogy a scriptelés fejleszt bizonyos képességeket pláne azoknak akik nem találkoznak ilyesmivel amúgy.
    Engem nem hoz már lázba.

Csak neked csak most:
    A postom arról szólt, hogy már ott tart a sétáló társadalom, hogy egymás scriptfuttató! programjait fikázza. Nem arról szólt, hogy ki milyen scriptet tud írni.

Illetve a te szinteden(első káromkodás itt):
    Egy nulla vagy seggarc.
  • Endaer
    Janikam, megfordultam a jatekban IG walker, OOG walker, IG Superman, OOG Superman (ugyanezek GoodBoy-ban is), L2NET IG/OOG (mit gondolsz te anyatlan fasz, mi a gecibol postolgattam itt nektek a szerver online letszamot, hat persze hogy L2NETbol, te hugyagyu istenbarma) programokat hasznalva, de kivancsisagbol kiprobaltam az L2Sniffert, L2Controlt, L2Divine-t is. Ezek utan mondtam azt, hogy L2NET a legjobb.

Ez persze egyaltalan nem erdem, hiszen egyik sem legalis - de ezek utan azt hiszem, teljes mertekig nevetseges azt allitanod, hogy nekem az egeszrol fingom sincs es hogy en csak walkereztem.

Ps: lol... + MeoH, kudos to you <3 :>
  • Kanqukac
    Akkor leirom neked lassan tagoltan:
    - fog gal mad sincs ar ról mi óta L2 zöm
    - fog gal mad sincs mi óta bo to zom
    - fog gal mad sincs hány ka ra rte re met ban nol ták
    - fog gal mad sincs men nyi re le sza rom , hogy mi ot a bo to zik
    - beleszolt egy olyan temaba amirol azt hiszi kurva sokat tud es a vegen nem hogy tenyekkel tamasztotta volna alá az általa elmondottakat hanem visszahuzodott a kis vackába, miszerint én vagyok a hülye...
    Most mit mondjak? Lezártuk.
    Erre te elkezdessz nekem jönni a mi votl előbb a tyúk vagy a tojás...
    Inkább csinálj valami értelmeset menj kormánytváltani vagy mittomén. Rádbízom!
  • MeoH #80220
    Most leirom ugy hogy mind2n tudjuk mirol beszelek. Endaer kicsit regebb ota leg0t, tudtommal bannolt kari nelkul.
  • Kanqukac
    Szted az elso karim legot volt?
  • MeoH #80218
    Szted az legit kari volt?
  • Kanqukac
    Nah erre akartam kilyukadni mellesleg ha jol tom ugyan ez a divine is.

MEOH ezzel egy percet sem vitatkoztam... Na es en meg idosebb vagyok mint dmx megis jobban otthon van az IT ben mint en... Szal ezt a beszolasodat nem ertem...
  • ErrOrHUN
    értem én, csak leszarom...
  • darkmenx
    l2net ogt sose szabadott hasnzalni sehol, az ig meg ugy van megoldva, hogy csinal egy proxyt a kliensed meg a szerver kozott es on-air decrypteli a csomagokat. kuldeni nagyon minimalis szamu csomagot kell csak neki ami nem hiszem, hogy annyira megeroltette volna a kis sarga kocsogot, hogy azokat lekodolja normalisan. ig eseteben pedig nem kell emulalnia semmi GG csomagot, mert a kliens kuldi az meg ugymond "atereszti".
  • MeoH #80214
    KanQ, Endaer komanak mar akkor nobles karija volt, mikor te meg a szerver kozeleben sem voltal...
  • Kanqukac
    #80206: +1

Mond csak ennyire gyenge a felfogasod vagy szedsz vmit?
    En csinalom ahogy jol esik... Nem ertem miert kellett belepofaznod...
    Igen mervadónak tenkintem... Tudod hogy miert? Mert oda a playerek a tapasztalataikat is beirjak de neked max a l2w vel vannak tapasztalataid es hallottad valahol hogy mekkora rullz az L2net... csak az a vlaki elfelejtette megmutatni neked a programot meg ha tenyleg elolvasnal barmit is vele kapcsolatban szep nagy betukkel ki van irva hogy a GG adatforgalmat nem birtak emulalni tehat oog-t csak sajat felelosegre...Gondold vegig hogy is lepsz be a gameba...
    Nem hiaba van hozza egy kis "kocka"(csak neked) hoyg ures valasz visszakuldese ismeretlen GG kerdes eseten...

En ugy latom ezzel eddig nem voltal tisztaban ...

Mostmar latom hogy mekkora egy ~censura~ vagy...

WTS Homu +16!!!@Franz
  • Morf
    Ja :) Szégyen, hogy egy +16-os Homut csak 380m-ért lehet eladni, úgy, hogy a srác egy hétig shoutolt vele.
  • darkmenx
    ilyen gyászba maratsz.
    gyászba maratsz.
    maratsz.
    maratsz.
    maratsz.
  • Pilutika
    látom nem érted. de nem baj 1x majd megérted.max ilyen gyászba maratsz.
  • Endaer
    ...amit meg anno vmelyik botter-donater dobott ossze... :D
  • Morf
    Azt kell, hogy észrevegyem, hogy ezen az NC softos srácok azért egyre-másra bannolgatják ki a karikat. Milkaa, BaalKain karijai, Mucmuc... és még sorolhatnám. Valahogy úgy érzem, hogy ez az utóbbi időben kicsit felpörgött. Ha az NC soft kicsit megeröltetné magát, akkor tényleg össze lehetne hozni az összes legitet egy szerverre. Igaz, hogy ott az életbe nem tudnának összehozni egy baium raidet, de legalább megtanulná mindenki értékelni a +5-ös homunculust...
  • Endaer
    egy ennyira buta postra meg en se tudok tobbet reagalni, mint hogy azt mondom: hajra, csinald ahogy jolesik. De ha valaki az elitepvpers.de-t 100%ig mervadonak tekinti azzal az idiota onjelolt superhero moderatorral, aki csak free szervereken jatszik, offon nem... nos, akkor te is megerdemelnel egy faszkorbacsot :>
  • darkmenx
    megis sokkal tobb tudast/problemamegoldast szednek magukra az info keresessel/logikai megoldasokkal egy script irasa kozben, mint te barmelyik napi 8 ora farmolasod alatt mikor utod ugyanazon kinezetu mobot agyatlanul a tobbi kis habzoszaju verpistikevel akik idejonnek tanacsot kerni aztan meg verik a faszukat ingame, hogy ma eppen mennyi botot reportoltak.

ja es johet a legit-shitstorm. ISMET.
  • kelempac
    Ez mekkora flame már, hogy botosok fikázzák egymást, hogy kinek a scriptfuttatója jobb.
  • Kanqukac
    +1
  • Kanqukac
    Tapasztalatokra epitett velemeny szemely szerint az utobbi idoben annyire megdragult hogy kurvara nem fogom hasznalni...Mondjuk abban igazad lehet hogy miota goodboy van azota gyokeres valtozasok tortentek PL nem felejti feltenni a buffokat...Nem all meg azert mert a mapon 10^24 mob hullaja virit az egy hetes farming miatt...Ha horgaszatnal nem bassza el a csalik felet mert meg mindig nem kepes megkulonboztetni a nappalt az ejszakatol...Csak mert a gepemen l2wvel elfut 3 kliensIG L2S nel meg orulok hogy mar a masodik nem fagy ki... Csak ez a bajom...

Ha legalabb egy kicsit is utana olvasnal a dolgoknak lenne foggalmad rola...
    Az elobbi hozzaszolasom linkjeit nyugodtan bongeszd at(gyk a forumokat)...
    http://www.elitepvpers.de/forum/lin2-exploits-hacks-bots-tools-macros/175665-l2net-v360-gracia-part-ii.html

Az EULA-t csak a luzerek olvassak L.

Csak erdekelne mindegyiket hasznaltad? Csak erdekelne melyiket mennyi ideig...

Amig csak az eula-t meg a 100%ban biztos reklamokat olvasod sztem hagy abba a jatekot es ertekeld at az eleted....

Cheef ajanlata: L2Divine
    http://www.elitepvpers.de/forum/lin2-exploits-hacks-bots-tools-macros/175656-l2divine-8-3-2-available-build-1966-a.html
  • var
    post of the day
    "ha balfasz vagy ne csodálkozz hogy jön a sajtos quest" :D
  • ErrOrHUN
    ahelyett, hogy itt kérdeznél 15-20x leírt dolgokat, keresgélhettél volna, ahelyett, hogy a szádba kelljen köpnünk, hogy nyálad legyen, keresgélhettél volna, és ahelyett, hogy apádék megcsináltak volna, mehettek volna akár moziba is. ne te legyél már felháborodva, mert lusta vagy keresni és fogadd el, hogy mi unjuk hetente elismételni ugyanazokat a dolgokat. 3 kattintás, hogy eljussál az új accodhoz, a melyik server kérdésedre meg 4-5.
    neked kellett volna 1x nekifutni a keresésnek rendesen, nem itt 3x-4x. ha balfasz vagy ne csodálkozz hogy jön a sajtos quest
  • Skynet85
    agree l2.net best of bot, mazsoláknak kb 10 percig tart vele az ismerkedés aztán feladáják, a script nyelve egyedül álló, ebből kifolyólag nehéz is annak aki életében nem írt egy sor kódot sem modjuk a hexa és utf kodolás nekem is nehézkessé teszi a dolgot de nah endless lehetőségek.

L2divien ha már áldozni akarsz akkor talán az éri meg tényleg a legjobban egyszerü kézre álló gui(nekem legalábbis) eléggé scriptelhető és maga a script nyleve ha egyszerübb lenne talán már nem is lenne:D Walkernek szvsz azért van még létjogusultsága mert ő volt az első igazán bevált bot sokan csak azt ismerik konfigolni már a kis glonczika is tudja(hogy fusson, komolyab konfighoz azért ott is kell egy kis ész) ismertségének az átka, hogy tom nem ide tartzik, de a normális freeszerok 90%-án vagy sehogy vagy némi trickel lehet csak müködésre bírni.
  • Tüskés
    Valóban, magyarázkodás helyett a kérdésedre gyorsabb lett volna egyből válaszolni. Neked viszont egyszerűbb lett volna előbb visszaolvasni ezt a topikot, és csak utána kérdezni ;)
  • Pilutika
    ahelyett, hogy már 4x neki futottatok hogy ahelyett, hogy ahelyett mit kelllett volna nekem csinálni..AHELYETT mondjuk talán elsőre is lelehetett volna irni a kérdésemre a választ..mondjuk...talán...esetleg..AHELYETT, hogy 3-4 hozzá szólás volt arról, hogy AHELYETT "mások idejét rabolom". Ezzel csak te raboltad a saját idődet, ahelyett hogy inkább okoskodtál mint, hogy segitettél volna.
    Valszeg azért raktam fel a kérdés mert nem találtam rá megfelelő kielégítő választ sehol.AHELYETT.
    FickDeineStory <-- köszi a válaszodat még1x.
  • Endaer
    "Goodboy: www.gogygo.com 8.69$(ig v oog) 10.69$(ig&oog)
    Kurva draga... Es nem ad annyit hogy megerje hasznalni..."

ezzel nem ertek egyet

"L2Net:www.l2net.com Free
    Offon ne hasznald!!!!"

és ugyan miert ne? Az IG L2NET offra van kitalalva, az EULA-ja is tiszta komolytalan, ha legalabb egy kicsit is ertenel hozza, akkor tudnad, a legprofibb cucc - csak ehhez kell a legtobb hozzaertes is, ezert soha nem fog elterjedni igazan.

Legy szives ne adj tanacsokat olyasmirol, amirol fikarcnyi tudasod sincs.
  • Skynet85
    őszintén ,,c-ig biztosítotot a cuc es nem szaros common" c-ig mit dob a nem common amiért érdemes azt használni? Vszeg nem fog vadul enchatolásba kedzeni d graden(még c-n sem:D) egyedül talán armor éri meg, de ugye van a devo ami fillérek, és pl delf vazsival carmianig le se válatnám.

Hevavy meg nem ad anyit hogy érdemes legyen pl nem common briga szetre hajtani, :D és mivel, ha botos egy hétig nem tart 40-ig eljutni még newbeként sem :D BTW örülök, hogy van összetartás és segítő kézség, csak azért az a szaros common lowgraden nagyon is jó dolog szvsz...
  • darkmenx
    "Elonye van free is(hookolt)" --- WAT?

btw. walkert ne hasznalj ha csak nem vagy capable megfixelni ezt a par packetet:

MoveBackwardToLocation, EnterWorld, CharacterSelect

ezek kozul mindharom kevesebb byte (kisebb csomagot kuld, mint a kliens.), mint amit a kliens kuld == lebuksz vele.
    plusz meg egy kis addonkent kihexelheted belole a GMList funkciot. (2db call) es utana mar 90% safe.
  • Kanqukac
    Ha majd eljutsz kezzel 60 kornyekere akkor neked is meg fog fordulni a fejedben hogy ez igy lassu!!!
    Nah a botozassal meg a kovetkező a helyzet!
    L2Divine: www.l2divine.com 2$/hó
    Sztem a legjobb.Folyamatosan fejlesztik.Bar a scriptek futtatasa kicsit szar meg kicsit nehez is bar ha otthon vagy a programozasban akkor belejossz!
    Hatranya: hianyzik belolle nehany dolog meg hat a ranget megadni az szopas...
    Elonye: szinte minden benne van ami egy summonernek kell soot meg tobb is!
    Goodboy: www.gogygo.com 8.69$(ig v oog) 10.69$(ig&oog)
    Kurva draga... Es nem ad annyit hogy megerje hasznalni...
    L2Walker: www.towalker.com 6.59$
    Fapados de a legelterjedtebb kulonosebben nem kell rajta allitgatni megadod a nyers konfigot azt fus is! Hatranya: szinte csak utni jo!
    Elonye van free is(hookolt)
    L2Net:www.l2net.com Free
    Offon ne hasznald!!!!

Amugy sztem gyere franzra C-ig biztositott a cuccod es nem szaros common!
  • darkmenx
    hogy "okoskodtsz"-nia kellett.
  • irenicus
    kötelező flame helyzet nem szabad ilyet csinálni
  • Jungle
    milyen helyzetbe hozta errort?
  • darkmenx
    ahelyett, hogy a sajat es masok idejet rabolva ostoba kerdeseket teszel fel inkabb megkereshetted volna/megnezhetted volna onszantadbol es akkor errort se hozod ilyen helyzetbe.
  • ErrOrHUN
    mindezt tökingyen és bérmentve megnézhetted volna magadnak a plaync.com-on
  • Pilutika
    köszi válaszodat. valami ilyesmi szintüre gondoltam nem, holmi höbörgésre.még 1x köszi neked.
  • Shadout
    keress meg pm-ben van még 14 napos trialom :)