A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
En a kerdesere valaszoltam. Kerdezte mi, milyen a gamma... megadtam neki a valaszt. Te azon kivul hogy szajkaratezol nem tul sok ertelmes informaciot tudtal kisajtolni magadbol.
A fikazas akkor lett volna ha megmondom vok,gamma,szero stb kifejezesekre reagaltam volna maskent. Szerintem nem hozza tartozott volna a kulturalt kerdes felteveshez az is hogy nem egy idiota szintjen teszi vel a vok os kerdeseit.
Ahhoz kepest hogy mindenki tudta mit kerdez, de maskent hogyan hivod fel a figyelmet hogy kicsit nezzen oda hogy teszi fel a kerdest? Ebben semmi flame nem volt. Te most probalsz flamelni es egetni, csak nem sikerult meg neked sem magadba szallnod teljesen hogy osszeszedd a gondolataidat es valami 2 sorosnal tobb ertelmes osszefuggo mondatot le tudj irni, es meg en vagyok a nyomi? :) 40+ evesen mar eljuthattal volna valami jobb tarsalgasi szintre is.
:) dmx en is valamire szamitottam, de semmi. Valoszinuleg sajat maga regelt meg egy accot mert felt megkerdezni ezeket maskent. csak vok,gamma es egyebb uninteligens kotoszavakkal sikerult feltennie a kerdest.