88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Kanqukac
    Szerk:
    !WTB =shark= head's!!! PM ME
    !WTB =spark= head's!!! PM ME
    !WTB =spam= head's!!! PM ME
    (sztem mind3 ua)
  • Csenky
    wtf? azt ne mondd, hogy elkaptak.. :/
  • Kanqukac
    Franzon egy hete minden este ill tegnap resi elott is volt bann hullam!

!WTB =shark= head's!!! PM ME!
  • solyomb
    WTS Adena @ sayha, vagy a bátrabbaknak bossékszerek sayhárol amit transferelhetnek kedvükre ahova szeretnének, ugyan ezzel a szisztémával esetleg OE-d weaponok is, részletek pmben:)
  • Trixtan
    A Franzon is dolgoztak :(
  • molnarpe80
    ehhhh :O

újra tolod a gammát? :O (gamma ftflame :) )
    vagy csak ennyire napi kapcsolatban maradtál a volt cimbikkel, hogy tudod kit mikor miért bannoltak?

gondolom sayhan nem?
  • Gordis2k
    Vigyázatok a botolással, tegnap elég súlyos veszteségeket könyvelhettünk el....
  • darkmenx
    +1
    inb4 legit-shitstorm
  • Requuu
    Látod, így hogy a botok futnak, még erre is marad energia.
  • darkmenx
    szaladtal gyorsan a legit moderator pajtashoz?
  • kelempac
    Az utóbbi napok legértelmesebb történése itt, hogy levettétek a képet.
    Grat hozzá, a kis eredménynek is örülni kell.
  • Skynet85
    A spicliség nem az én szokásom... egyébként meg maga a kép nem zavarna, ha nem ebben a topikban lenne, itt se azért mert huh micsoda morbid kép... Egyszerüen nem ide való, bár msot én mek el off topikba rendesen... e van...
  • Strahd_
    Requ mar te is kotozkodsz?
  • darkmenx
    gyorsan irj akkor a ga'to:rnek, hogy torolje ki.
  • Requuu
    "eltítlja a gamtol a gyereket..." vigyázz mit írsz, punk. Az isendúr egy pillanat alatt rádszáll :(
  • Skynet85
    Há ezé mán mehetne a bünti, neeem, nem azért mert nem bíbrja pici gyomrom, épp kajálok és azt néztem vajon mi a fasz vihette szét így a fejét, de ha ezt pl humorosba tolod tuti banamákon landolsz.

Lassan ki kellene írni topic címbe, hogy L2 csak keményeknek IQ menza szint min, alatta senkivel nem állunk szóba és, ha nem vagy profi ne kérdezz, ha meg az vagy úgy se kérdezel szal takarodj. Még vmi ez is mehetne, hogy ez hiába játék, ha gyerek vagy meg se probáld, beleszel oltva, ha pedig ez nem elég egy konzervítív apuka egy két itteni kép láttán nem, hogy kérdezni fog, de eltítlja a gamtol a gyereket...

Nem személyeskedés az csak a post első része a képre, a többi csak az én naív, buta, ostoba, noob agyam álltal leszürt akrámi...
  • Strahd_
    Szerintem csak valami komolyabb hozzaszolast vartunk toled, ennyi.
    Tovabbi kellemes napot neked
  • Chryst64
    annak hogy nehany okoskodo hulye is van itt, abszolut semmi koze a koromhoz. fogalmam nincs miert tetszik nektek, ha egetni probaltok masokat. ezzel csak magatokat jaratjatok le.
  • darkmenx
    ha ez a 4x ev valoban tukrozi a valosagot es csak ennyit tudtal reagalni a postra nagyon sajnalom.

• Akuma-D
    Nem bírta a krix-kraxokat!
  • Endaer
    majd ma este rakok ki, HA el nem felejtem
  • Chryst64
    Szép a mosolyod. Fogat mostál?
  • ooorrrsss
    LF server status
  • TruBy
    Ur isten! mi lett a chat ablakkal!
  • darkmenx
    gameguard blokkolja a billentyu-makro programokat
  • kluge
    Most vettem.... és magyarázd már el léci mi rajta az illegális???
  • Akuma-D
    Heh miket találtam... 2 kép a taiwani bétából! :D
    Enjoy!

• BEAST #80039
    Most hogy par regi ismeros is szemezget a DF Online-nal (Ric, Cromac pl) enis nosztalgiaztam egy kicsit a regi kepeim kozt :D
  • Akuma-D
    AkumaShe, azaz én még novemberben grindelgettem Franzon OniSama néven. Kellemes nosztalgikus érzés árasztott el TruBy postjában a neveket olvasva... MonkSis3 (Sis3resáska), Gugger, Cromac... :)
    Bah, de régen volt! :|
    No meg is keresem a régi screenshotokat! :D
  • Endaer
    Nem bírja a pocikád az ilyen képeket, szivi? :)
  • daemonervosa
    Rule 14 pwnd yo mann
  • TruBy
    Mért nem mész vissza anyádba?
  • Chryst64
    Az olyanfajta emberek mint te, sosem tartoztak a tarsasagomba.
    Ahhoz kicsit tobb kell... Sztem 2 sor eleg velemenyt alkotni rolad.
  • Endaer
    jol van, el lehet lazulni, tulzottan rafeszultel a temara...
    "Vetetéma van."
  • Strahd_
    En a kerdesere valaszoltam. Kerdezte mi, milyen a gamma... megadtam neki a valaszt. Te azon kivul hogy szajkaratezol nem tul sok ertelmes informaciot tudtal kisajtolni magadbol.
    A fikazas akkor lett volna ha megmondom vok,gamma,szero stb kifejezesekre reagaltam volna maskent. Szerintem nem hozza tartozott volna a kulturalt kerdes felteveshez az is hogy nem egy idiota szintjen teszi vel a vok os kerdeseit.
    Ahhoz kepest hogy mindenki tudta mit kerdez, de maskent hogyan hivod fel a figyelmet hogy kicsit nezzen oda hogy teszi fel a kerdest? Ebben semmi flame nem volt. Te most probalsz flamelni es egetni, csak nem sikerult meg neked sem magadba szallnod teljesen hogy osszeszedd a gondolataidat es valami 2 sorosnal tobb ertelmes osszefuggo mondatot le tudj irni, es meg en vagyok a nyomi? :) 40+ evesen mar eljuthattal volna valami jobb tarsalgasi szintre is.

:) dmx en is valamire szamitottam, de semmi. Valoszinuleg sajat maga regelt meg egy accot mert felt megkerdezni ezeket maskent. csak vok,gamma es egyebb uninteligens kotoszavakkal sikerult feltennie a kerdest.
  • darkmenx
    s/valaszoltak/valaszoltal/
  • darkmenx
    azthittem kerekedik valami jo kis flame mikor lattam, hogy valaszoltak a strandnak de megint csak ez a gyoker gyerekflame.

man the fuck up dood.
  • Chryst64
    Aha, te talán adtál valami tanácsot, választ? Csak fikáztál. Nyomikám szállj magadba kicsit.
  • Endaer
  • Strahd_
    Mert te elen jartal a valasz megadasaban, kb ennyire futotta a te ertelmi szinted alapjan is.