A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nem is tudom ki az az ember Aki "csbe" a pingelésel szórakozott , ki az az ember aki mindig lenézi a másikat. Ki az aki NETKIRÁLYNAK tartja magát. És amikor odamentek tomcaték te nemértetted miért. És te most azt akarod bemagyarázni hogy nem érdemelted meg? Múltkor beszéltem sancival és mondta hogy már megváltoztál, de ha én flamelek elvileg mindig a postjaid után akkor kiváncsi vagyok TE mit csinálsz ?! És nagyon tévedésbe vagy , ha én flamelek akkor K..any... meg bü...ci... Szavak tuti benne vannak a postomba. Ellentétbe én embernek tekintem a másikat nem nézem le mer bénább vagy nem tud valamit a játékról. Ismerek nem 1 olyan embert aki Interneten elveszik , őrül hogy talál egy fórumot ahol tud kérdezni 1-2 dolgot a játékról. Na meg az ha valaki nem beszél angolul akkor az már egy looser ugye? Nem tudja mi az amit csinál vagy micsoda, nem ért 1-2 dolgot és megmeri kérdezni fórumon akkor egyből Flamelni kell a gyereket mert hát miért ne?! Az az idő amit a Flame megírásával töltesz arra forditanák az emberek hogy a kérdésre válaszoljanak egyszerűbb lenne szerintem. Persze akinek nem inge nem veszi magára. PL Endaerel flaméba ő is jó , de ha normálisan megkérdik tőle akkor tud válaszolni normálisan. Sőt még én is kérdeztem tőle dolgot és nekem is normálisan válaszolt. Nem ugy kell a másik emberhez hozzá állni hogy "ő akkor béna és kész!". Nem tudom hogy te dolgozol e, mer szerintem még te nem. Ez olyan mintha elmennél egy munkahelyre és a főnököd nonstop flamelne meg kur... na akkor nem lenne kedved ott dolgozni. Na ugyan ilyen az SG is már. Nem mer az ember kérdezni már semmit mer egyből kapja a Flamet. LÁSD: Bepostoltam egy képet és ment is a flame rá. Röviden csak ennyi. De tuti hogy erre is jön hogy kur... meg a többi vele járó apró megjegyzés.