A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
en sem akarlak megbantani de eddig te flameltel minden hozzaszolasom utan a hulyesegeiddel, hogy ledosoltuk valami pajtasodat es mennyire megerdemeltem 5eve, hogy ramrageltek 3an, ezekutan mit varsz BRO?
amugy a regisztraciomtol szamitott 2 evben kb. 2 hozzaszolasod volt SG-n igy nemtudom mennyire regen lehetett az mikor olyan jo volt az SG.
ezenfelul meg minden lineage2 forumon csak a flame megy (ami nem www.lineage2.com/forum) mivel ez tartja eletben a jatekot ha masert nem mar csak azert is, mert jon egy sorbonhun posztol egy videot a forum 50% -a leugatja a masik elteti, hogy mekkora player, de abbol soha nem fog tanulni ha mindenki adja ala a lovat viszont ha kap egy kis flamet a legkozelebbi videoba mar biztos ott lesz a kis bizonyitani akaras, hogy O igen is megtudja csinalni azt amit 'error a HUN' (2hit / char, 0delay target *sarcasm)
de javits ki ha tevedek, barkit akarmekkora fasznak nezel akkor is benned lesz az, hogy megmutatod mekkora allat vagy, btw. en soha nem ugattam le olyat aki tenylegesen tud gamelni es lattam is. (magyarok kozul se)