A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #79590 én csak azt írtam le amit a wow-os társaid mondtak. Ebből csak az a vicces, hogy nálatok 10ből 10 ember más adatot mond és mindenki állítja, hogy neki igaza van:D. A másik, ott is ott van a rengeteg farmer party, sajnos már a második nap mikor beléptem a játékba tapasztaltam...
Sőt amennyire ott a városokba nyomassák a botok a shout-ot h vegyél gold-ot kicsit az is durva lehet én voltam rossz szerveren, de nem hiszem, hogy pont a magyarok lennének a nagy felvásárlók (mert ahol voltam ott jó rész magyarok voltak).
A másik ez a WCR csak karakter számot mér és remélem, hogy tudod, hogy nálatok is lehet 1 account-ból több karakter generálni aszem 1re 10-et összesen meg 50-et ha jól tudom. és a WCR ezeket mind külön karakternek számolja, és amennyire menő dolog nálatok twink meg alt meg mit tudom én milyen karaktereket felhúzni ezeket a WCR-es számokat legalább 5-el oszd el.
ja és pár percel ezelőtt szándékoztam lemérni az online játékosok számát a wow-ba:
Hellscream: Ally: 370 karakter Horde: 204 karakter
Twisting Nether: Horde: 294 karakter
Ragnaros: Ally: 233 karakter
ezeket kb 9:30kor mértem majd később is meg nézem (de nem hiszem, hogy 20 v 30szorosára ugranának az online játékosok számai a különböző szervereken)