A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
5-re simán toltam, az 5 könyv volt, meg fél szint 81en. A maradék két szint 6 safe könyvbe került, ami 1.8b volt kb, meg 20%. Mivel 1.92% az esélye hogy felmegy 7re 0-ról, nem akartam magam 80ig visszanyomni:D Így is több mint egy szint volt minden fontos skillt 11-12re rakni.
Hogy megéri-e? Meg, mert mondjuk tegnap egy 80as tőrös egész manájából 4x talált be kb:) Mindezt egymás után. Maradt 1mm hpja a cicanak, manám meg nuku mert előtte leraktam a partyját már, maradt az imádkozás, de bejött:))) Az új krónikáknál azt írták hogy jelentősen megnövelték magas lvleken a szintkülönbség-evasion mértéket, ezért raktam rá főleg. A varkák is minden 2.ra találják csak el. Volt egy másik party, két 76-78as tőröske ppbdswsee-vel, ezeknél kb lethal a nyerő, amúgy rám is meg rá is annyi a sebzés hogy ghp visszahozza. Gondolom neked shackleval még egyszerűbb a dolgod...
A statok sokat nem változnak, de mégis erősen megdobja a szintkülönbség a defense/attack arányokat. Finalban pedig a bökés/skill siker erősen fog függeni az evasiontől, így mégtöbbet számít.
Szal aszondom rakjadrá:) (én tervezem a 84et is, ha beértem a kis dögöt, azt mikor is lépi meg? 10?)