88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ray2
    Ki az a 90%? Lehet teged tobben neznek "koknak".
    Es ebben semmi rosszindulat sincs.;)
    Btw, nem olyN konnyu iPhonerol sgt olvasni es irni ide.:)
  • Lullaby
  • ErrOrHUN
    inkább 1 party oroszlán, mint 1 klánnyi birka :D (lásd BA kilépett silverhawksból :D )
  • darkmenx
    koknak néz téged a magyarok 90%-a
    téged a magyarok 90%-a
    a magyarok 90%-a
    90%-a
  • nlaci86
    Még sose frapseltem l2-ben. A játékért játszok és a haverokért, nem pedig hogy egy fórumon bemutassam milyen isten vagyok vagy épp nem. Aki már pvpzett mellettem/ellenem az tudja hogy nem a levegőbe beszélek, aki meg nem az így járt. Ha egyszer csinálok is pvp videót az csak szép emléknek lesz, nem azért hogy lássad hogy tényleg 300akat sebez rám egy íjász, max 2k crittel és kb 15k-kat kéne lőnie az 1400 pdefre, hogy 2 lövés legyek.((3500+8450)*10/4 damage kell hogy meghaljak, potizás nélkül) Ezek persze megint csak számok, de az L2 alapja egy program ami SZÁMOL bármilyen fura is. Lehet teóriákat gyártani, ha az jobban tetszik.
    Sose mondtam hogy gáz ha amerikaiak a haverok, most mit lehet csinálni ha koknak néz téged a magyarok 90%-a?:)
    Részemről befejeztem veled a vitát. Osszad a primitívségedet másnak.
  • ErrOrHUN
    te kezdtél el fikázni, meg ijászgyilkosnak mondani magad, csak sajna ebből még nem láttunk semmit.
    az, hogy hogyan viselkedem egy fórumon nem kötelez semmire irl vagy ingame. valszeg több adenát és HUFot költöttem már arra, hogy másoknak segitsek beilleszkedni l2-be mint amit te valaha is fogsz.
    gondolom az is gáz, hogy naponta beszélek az amerikai kontinensen élő "haverjaimmal"
    de miről is beszélek, nyomod itt a négyzetrácsosfüzetpvp-det, gondolom van benne tartalom mester
  • nlaci86
    5-re simán toltam, az 5 könyv volt, meg fél szint 81en. A maradék két szint 6 safe könyvbe került, ami 1.8b volt kb, meg 20%. Mivel 1.92% az esélye hogy felmegy 7re 0-ról, nem akartam magam 80ig visszanyomni:D Így is több mint egy szint volt minden fontos skillt 11-12re rakni.
    Hogy megéri-e? Meg, mert mondjuk tegnap egy 80as tőrös egész manájából 4x talált be kb:) Mindezt egymás után. Maradt 1mm hpja a cicanak, manám meg nuku mert előtte leraktam a partyját már, maradt az imádkozás, de bejött:))) Az új krónikáknál azt írták hogy jelentősen megnövelték magas lvleken a szintkülönbség-evasion mértéket, ezért raktam rá főleg. A varkák is minden 2.ra találják csak el. Volt egy másik party, két 76-78as tőröske ppbdswsee-vel, ezeknél kb lethal a nyerő, amúgy rám is meg rá is annyi a sebzés hogy ghp visszahozza. Gondolom neked shackleval még egyszerűbb a dolgod...
    A statok sokat nem változnak, de mégis erősen megdobja a szintkülönbség a defense/attack arányokat. Finalban pedig a bökés/skill siker erősen fog függeni az evasiontől, így mégtöbbet számít.
    Szal aszondom rakjadrá:) (én tervezem a 84et is, ha beértem a kis dögöt, azt mikor is lépi meg? 10?)
  • solyomb
    Valszeg akkor magasabb Vitality volt rajtam, vagy csak hasra ütöttem:D
    Mennyi xpből tudtad felvinni +7re a macskát? Sima könyvet használtál?

Amugy a plusz xp azért abban is rejlik, hogy nekem be van lőve, hogy használja az aoe-t a pet, és elég sűrűn fekszenek a mobok 1 lövéstől:)
  • darkmenx
  • darkmenx
    nem akartam ugyanezt beirni.

btw. NF akkor volt jatszhato, normalis mikor C1 ment rajta akkor is mar ha jatszottal ott lathattod, hogy mi voltunk a zorallok (ddos klan ftw.) ahogy szo esett a javarol meg huztunk el a gecibe. gl az osszes javas tapasztalathoz majd egyszer talan lineage2vel is fogsz jatszani.

csak azert, mert te 14evesen 0 keresettel nem engedheted meg magadnak a havi 2500ft -ot (esetleg n * 2500 ha tobb kari van), attol meg mas lehet, hogy igen. a hozzaszolas 99% az nf TITANNAK ment.

• TruBy
    "én azt vallom ,hogy ##!VOLTAK!## serverek..."

Nah és most hol vannak azok a szarverek?
    Amíg te ugrálsz kb 2 havonta egyik szerverről másikra, addig mi simán toljuk offon, ami VAN! Ez a külömbség :)
  • nlaci86
    OK, np, biztos én néztem el valamit:)
    Tis:
    gz:) es most hol fejlodsz 83ig? a kek varkakon 20 napba telne en ugy szamoltam, de lehet van jobb hely is.
    Sanci:
    8millio xpt szed ki igyis a varkékon egyedül, majd még meglátom, hogy egyáltalán nekilátok e a 83 megütésének

De zárjuk le a dolgot, azért írtam csak a számokat mert nem értettem hogy a 83as macskámmal hogy szedek ki kevesebbet mint te a 82es lovaddal, amikor minden statom jobb a farmoláshoz. De már látom hogy nagyjából ugyanaz, szal megnyugodott a pici szívem.
  • pharao
    Akik most ide irkálnak, azok 99%-a Free-n kezdte és jelenleg offon tolják. Ez nem véletlen...
  • daemonervosa
    olyan témába nyúltál bele, amit 100+1 szer átrágott mindenki. folosleges vesződnöd vele, hogy itt bárkit is meggyőzz arról, hogy jobb a free , meg aki egy kibaszott játékért fizet az balfasz. Azzal, hogy ezt ide leirod, arra engedsz következtetni, hogy neked szúrja a szemed mások játékstílusa, és életfelfogása.

1: semmi közöd hozzá /ugyan véleményt alkothatsz róla, bár érteme nem sok van, mivel senkit nem fogsz vele meggyőzni/

2: te is véleményt alkottál a forumról és azok látogatóiról ; mások felett itélkeztél, ezért te sem vagy különbb.

-------------------
    jah és a jávának még mindig kurrrrrvára semmi köze nincs az l2höz.
  • solyomb
    Akinek azért már csak az NF maradt az igen nagy sajnálatra méltó szerintem.
  • DeathlyHallows
    hát ,hogy jobb-e a free mint az off, azt mindenki döntse el magának, én azt vallom ,hogy voltak serverek amik jobban élvezhetőbbek voltak a számomra mint az off, de elfogadom ,hogy az official serverek a legtöbb free servertől jobbak, de azt viszont azt nem, hogy az összestől! az lehet ,hogy nektek csak az NF meg az off maradt, így meg is értem ,hogy ilyen nézeteitek vannak, nameg hogy milyen szintet ütünk 1 fórumon ez engem teljesen hidegen hagy, tudnék nektek magyárkozdni bármibe fogtok belekötni, de kicsit jólenne visszavenni ezzel: "az official serverek mindenek felett állnak, aki nem itt gamel nem tud semmit és nem is állunk szóba vele, talán 1-2 mondatra méltatjuk, de bármit is mondd belekötünk vagy elengedjük a fülünk(vagy legalábbis a szemünk) mellett" stílusból
  • solyomb
    Sanci karija 7m xpt kapott óránként általában, és csak hasraütés volt az 5%. Azért meg az én anyámat, hogy a humán tárgyak 100x jobban érdekeltek, mint a matek:(

Ja és a 8m-t akkor írtam mikor még nem voltak kékek ezek a mobok:)
  • pharao
    Nah mikor elolvastam a 79477-es hozzászólásodat válaszul írtam volna, hogy Endaer és DMX meg még 1-2 emberket csak flamel vagyis nem kell őket nagyon komolyan venni. Nekik ez a fun, van ilyen. De a legutobbi beírásod elolvasott 2 sora után jössz itt a "Jobb a free mint off" dumával már erre sem méltatnálak. Igaza van Meoh-nak, ha normálisan kérdezel, akkor kapsz válasz, ha bunkózol, avval csak rontasz az esélyeiden. Peace & respect.

(Sorbon = kok !?)
  • Sorbon
    Megint sikerült a szánalmas szintet megütni SG-n. Gratulálok Uraim!
  • BaalKain
    Hogy hozna má' pézt ugyan haggyá' má'
  • nlaci86
    Ezen a fórumon leköcsögözzük akik kézzel játszanak;) A játék meg pénz HOZ, és Endaer GM volt. Meoh 2x éveiről meg nyilatkozzon ő:D
  • nlaci86
    Nézd error, nem hinném hogy bizonyítanom kéne NEKED. Mégis ki a fenét érdekel hogy te mit gondolsz? Az eddigi megnyilvánulásaid alapján csak egy rosszindulatú, kárörvendő, másokat lenéző, felületes hülyegyerek vagy, aki annyira büszke hogy fullbuffban akire 2-t kattint az meghal 2 lövésből. Van egy olyan érzésem hogy erre bárki képes lenne. Igazán megtarthatnád magadnak a megjegyzéseidet, mert értemük nem sok van. Kösz. Mindeki tudomásul vette micsoda isten vagy. ÁvError
    A számokat meg a szövegkörnyezet alapján tényleg bonyolult értelmezni, és ugye annyira pro itt mindenki hogy ezt alapból tudja, én meg egy pancser vagyok, lol.
    Azt írta Sanci hogy ha sikerül egész nap bent lenni az 5%. Ebből: 3b xp kell a 82-83 között, napi 5% az 0.05ös szorzó, órákra lebontva /24. Ezzel kijön hogy Sanci 6m xpt kapott óránként. Én is beírtam úgy egy hónapja, hogy nekem ennyivel jön a kék varkákon, mire ő mondta hogy neki bezzeg 8al. Gondoltam hajajj 20%-al többet sebez nálam, vagy egyszerűen nincs 3 party a helyen ahol öl:) De akkor 6.5%ot kellett volna fejlődnie, vagyis mégse olyan power.
    Persze ezek csak tények, és tiszta matematika, amin felül áll pár ember. Anyázzatok le magyarázzátok bele ami nincs ott, hajrá, jókat mosolygok az ilyesmin
  • GAthersw
    Jézus...
  • DeathlyHallows
    háhá nem kell sírni, nem játszok NF-en már legalább 3 éve, c3ba leöltünk, leoltottunk midnenkit ott is hagytuk, de én legalább elmondhatom ,hogy játszottam jobb servereken mint a ti "áldott official serveretek", mert vannak free serverek amik legalább olyan jól mentek mint az off,a community is u.olyan népes volt és mindenkinek sokkal jobban tetszett mert nem kell 1x raten végigbaszni az életed, ja és ha így állunk akkor mehet a flame engem hidegen hagy, meg miaz h endear nem 1 QQ player volt? mert ki volt? meg te ki voltál? senkise vagy még most se, attól hogy offon játszol nem leszel jobb gamer, vagy nagyobb tiszteletű mint a szomszédod kutyája, barátocskám... kicsit elvagytok szállva magatoktól, elég szomorú ,hogy neked fizetni kellett ezért a szarért ,hogy megtanulj játszani, elég szopás hogy az életedet 1 játékba fektetted, és hogy te idősebb vagy mint én? talán.. elég szomorú, pont ez a szopás ,hogy majd a fiad vagy az unokád megkérdezi: apa te mit csinálták 18-20-22 éves korodba? voltál katona? - nem, nem kisfiam én egy kibaszott játékért fizettem és ment miatta a gép 24/7-et most viszont semmi hasznát nem látom, én legalább azt a kort elém amikor még nem szégyen ,ha játszok :PP de elég szomorú ,hogy ti itt próbáltok bölcsek lenni és mások felett ítélkezni, miközben u.olyan senkik vagy legalábbis semmivel se vagytok jobbak mint más
  • MeoH #79481
    Hat te ki a banat vagy? Ki nem szarja le itt szted azt a fostalicska NFt. Endaer meg nem csak 1 QQplayer volt, mint te... A L2s forumok 99% pedig a flamerol szol, mint ez is. Mi beszelgesunk? A modokrol? Partykrol? Huzz vissza az Nfre, itt a bolcs es nagy OFFosok nyomulnak. Amugy aki normalisan kerdezz ertelmeset az szokott valaszt kapni, ha frees akkor is.
    Es igen, szaradjon el az osszes freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!
  • ErrOrHUN
    3000 gondolom 3 bill xp 0.05 az óránkénti xp
  • eloim
    ez a képlet érdekelne, mi mit jelent benne?
  • darkmenx
  • DeathlyHallows
    témától függetlenül magyarul beszéltek? barátocskám, megpróbálok finoman fogalmazni ,de akkor mi a zsömle kifliért nem raksz ékezeteket azokra a kalács betűkre? az én szövegemben még mindig kevesebb hibát találna az osztályfőnököd mint a sajátodba^^
    Endaer, ebben a beszélgetésben még mindig nem a nyelvtani szabályokat kell vizsgálni és semmilyen egyetemi tudós szerepét nem kell eljátszanod, annyit tudok neked mondani: amit leírok szöveget "értsd jól" mert ,ha kritizálni tudod, bizonyára az értelmét is megtaláltad, ezért nem is kell rajta tovább "lovagolni" és ha nem vetted volna észre a "tik" szót az alatt értem akik (tik:) lehet nem veszitek észre de lekezelően beszéltek másokkal szemben, pl. aki ide érkezik free serverreől, semmibe nézitek, hmm jó is mert ez egy off topic lenne, de te egyfolytába játszod az "okos és bölcs l2 gamer, kérdezz és én bölcsen válaszolok" szerepet, biztos jó érzés neked ezt játszani ,ha már a való életben nem is annyira, de itt tudsz egyfajta egóval észt osztani és mások életkorát felmérni, hát mérd fel, az én szememben nem leszel több egy tipikus cyberheronál :) és ki voltál NF-en? még mindig nem válaszoltál? Endaer volt a neved?
  • ErrOrHUN
    a lehetőség adott, gyere teonra. én már bizonyitottam eleget, most te jössz. esetleg fraps? :D egyelőre a szád nagy, de tartalom nem sok van mögötte...
  • Epszilon
    És különben is az "igazság az hogy te soha nem tartoztál ide igazan"!
  • nlaci86
    Tökmindegy, hagyjuk. Naivan válaszoltam valaki kérdésére jószándékból, hiba volt. Ezentúl ráhagyom az ilyesmit az okosabbakra. Úgyis mindig a végén bebizonyítjátok hogy nem értek a lájnédzshez.
    Maradjunk annyiban hogy grat. Éljenek a summonerek, haljanak a WarlockKiller subos Mom'sFailHUNok:)
  • solyomb
    Ja és lehet én vagyok aluliskolázott, de ezt a képletet nem igazán értem.
  • solyomb
    Én az egyik Captain spoton öltem, a híd elötti részen, számomra bőven tökéletes volt. És a nován kívül bárki ellen megvédtem a területet, a nova pedig HB-n ől végig - ami a legjobb hely -, bár néha ők is bekostoltak:) Mivel írtam, hogy kb minden este DCztem valamikor, alapból ki volt zárva, hogy a napi maximumot hozzam. Csak ez az üres szerver duma nem hiányzott főleg úgy hogy nem hiszem hogy sok fogalmad van mondjuk sayharól, Endear "játékos szám adatain" kívül.
  • nlaci86
    Ez így igaz Sanci, de a HA befigyel: Franzon olyan partyk foglalják a jó helyeket, amik mellett mobhoz se érnél. A hátuk mögött 150 fős ally van, és ha itt megölsz valakit jön egy party 3 heroval és egyhamar leraknak a geccbe hiába vagy olykirály:) És itt egy party keménycsávó nem öli le az összes enemyt:D Sok a balfasz, de sokan is vannak...
    Így aztán kizártnak tartom hogy a legjobb helyen ölj itt, és napi 6.5%ot szedj ki heteken át.
    A te 5%od alapján neked se sikerült (3000*0,05/24 csak 6, nem 8);)
  • daemonervosa
    true.. true..
  • solyomb
    Attól mert csak 1xxx ember van itt, a varkák ugyan úgy telitettek itt is, mint bárhól máshol. Ha meg tudod védeni a helyed akkor tudsz levelezni itt is és máshol is.
  • solyomb
    Nem volt idő beváltani, mert ha csak restartoltam a gépem akkor is jött egy botgrp és ugy érezte elég erősek egy 10-15mobhoz, de mindig bebizonyitottam hogy márpedig nem:))

Ha 24/7be tudsz futni, akkor 5%-t szedsz ki naponta, én kb minden este DCztem, így kicsit elhúzódott:)
  • Skynet85
    no offense, de komolyan ide járok felüdülni, nah go back botting:)
  • nlaci86
    GZ Sanci:) nekem még 1 hét kell:(
    Voloume: 2 hét meglépni ha egy üres szerón játszol, mint Sanci, vagy 3 hét ha egy széjjelbotolton, mint én:)