A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nézd error, nem hinném hogy bizonyítanom kéne NEKED. Mégis ki a fenét érdekel hogy te mit gondolsz? Az eddigi megnyilvánulásaid alapján csak egy rosszindulatú, kárörvendő, másokat lenéző, felületes hülyegyerek vagy, aki annyira büszke hogy fullbuffban akire 2-t kattint az meghal 2 lövésből. Van egy olyan érzésem hogy erre bárki képes lenne. Igazán megtarthatnád magadnak a megjegyzéseidet, mert értemük nem sok van. Kösz. Mindeki tudomásul vette micsoda isten vagy. ÁvError
A számokat meg a szövegkörnyezet alapján tényleg bonyolult értelmezni, és ugye annyira pro itt mindenki hogy ezt alapból tudja, én meg egy pancser vagyok, lol.
Azt írta Sanci hogy ha sikerül egész nap bent lenni az 5%. Ebből: 3b xp kell a 82-83 között, napi 5% az 0.05ös szorzó, órákra lebontva /24. Ezzel kijön hogy Sanci 6m xpt kapott óránként. Én is beírtam úgy egy hónapja, hogy nekem ennyivel jön a kék varkákon, mire ő mondta hogy neki bezzeg 8al. Gondoltam hajajj 20%-al többet sebez nálam, vagy egyszerűen nincs 3 party a helyen ahol öl:) De akkor 6.5%ot kellett volna fejlődnie, vagyis mégse olyan power.
Persze ezek csak tények, és tiszta matematika, amin felül áll pár ember. Anyázzatok le magyarázzátok bele ami nincs ott, hajrá, jókat mosolygok az ilyesmin