A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
háhá nem kell sírni, nem játszok NF-en már legalább 3 éve, c3ba leöltünk, leoltottunk midnenkit ott is hagytuk, de én legalább elmondhatom ,hogy játszottam jobb servereken mint a ti "áldott official serveretek", mert vannak free serverek amik legalább olyan jól mentek mint az off,a community is u.olyan népes volt és mindenkinek sokkal jobban tetszett mert nem kell 1x raten végigbaszni az életed, ja és ha így állunk akkor mehet a flame engem hidegen hagy, meg miaz h endear nem 1 QQ player volt? mert ki volt? meg te ki voltál? senkise vagy még most se, attól hogy offon játszol nem leszel jobb gamer, vagy nagyobb tiszteletű mint a szomszédod kutyája, barátocskám... kicsit elvagytok szállva magatoktól, elég szomorú ,hogy neked fizetni kellett ezért a szarért ,hogy megtanulj játszani, elég szopás hogy az életedet 1 játékba fektetted, és hogy te idősebb vagy mint én? talán.. elég szomorú, pont ez a szopás ,hogy majd a fiad vagy az unokád megkérdezi: apa te mit csinálták 18-20-22 éves korodba? voltál katona? - nem, nem kisfiam én egy kibaszott játékért fizettem és ment miatta a gép 24/7-et most viszont semmi hasznát nem látom, én legalább azt a kort elém amikor még nem szégyen ,ha játszok :PP de elég szomorú ,hogy ti itt próbáltok bölcsek lenni és mások felett ítélkezni, miközben u.olyan senkik vagy legalábbis semmivel se vagytok jobbak mint más