A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
témától függetlenül magyarul beszéltek? barátocskám, megpróbálok finoman fogalmazni ,de akkor mi a zsömle kifliért nem raksz ékezeteket azokra a kalács betűkre? az én szövegemben még mindig kevesebb hibát találna az osztályfőnököd mint a sajátodba^^
Endaer, ebben a beszélgetésben még mindig nem a nyelvtani szabályokat kell vizsgálni és semmilyen egyetemi tudós szerepét nem kell eljátszanod, annyit tudok neked mondani: amit leírok szöveget "értsd jól" mert ,ha kritizálni tudod, bizonyára az értelmét is megtaláltad, ezért nem is kell rajta tovább "lovagolni" és ha nem vetted volna észre a "tik" szót az alatt értem akik (tik:) lehet nem veszitek észre de lekezelően beszéltek másokkal szemben, pl. aki ide érkezik free serverreől, semmibe nézitek, hmm jó is mert ez egy off topic lenne, de te egyfolytába játszod az "okos és bölcs l2 gamer, kérdezz és én bölcsen válaszolok" szerepet, biztos jó érzés neked ezt játszani ,ha már a való életben nem is annyira, de itt tudsz egyfajta egóval észt osztani és mások életkorát felmérni, hát mérd fel, az én szememben nem leszel több egy tipikus cyberheronál :) és ki voltál NF-en? még mindig nem válaszoltál? Endaer volt a neved?