A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    ugyanmar, Error...

Volt egy kis pöcskenőcs akinek Gordi telebeszelte a fejet Sirra raiddel Sayhan. Az bepostolt egy screenshotot az L2.com-on levo forumra (lehet, hogy az is Gordi tanacsa volt, lehet, hogy nem), benne egy keppel, amit klanforumba tettem ki, vidaman ott viritott a walker. Es mi tortent? 1 oraval a postolas utan, es fellel azutan hogy jeleztem a postot egy moderatornak (aka GM), a topikot toroltek (gondoltam, dupla vagy semmit jatszok). Engem meg nem bannoltak ki. Szoval en a helyedben nem lennek meggyozodve arrol hogy ha barki is az NCSoftnak bekuld egy kepet vagy egy video linket, ami raadasul egy eleg szar minosegu fraps (mar bocs), akkor az barkit is erdekelne. Ha belep egy GM jatekos karakterrel es 10 perc alatt bejarja Varkat, Ketrat, Shrine-t, maris 200 ember repulhetne. Ok is tudjak hogy mennyi szanalmas kis patkany van akik a sajat sikertelenseguk/akarmilyen nyomoruk miatt a GMekkel akarjak eltakarittatni az utbol azt, akivel bajuk van...