A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
erzed a torodest, ugye baby? :)
hat... szopasnak szopas, de csak az ilyen kis szajbatett kissracok miatt mint retardkaa, aki azt hiszi, hogy azert, mert soha nem ert el semmit es emiatt nem is tudott vesziteni semmit, ezert o most jobb valamivel is.
50 halal pedig tenyleg lofasz, ez bazmeg vihar a biliben, ha lett volna legalabb tobb szaz vagy 1000+ halal... XPzni pedig muszaj 80 felett is, aki emiatt dobja a taget az meg luzer, nem pedig elovigyazatos, persze nyilvan, ha pl. odikee meg se szuletett volna nem tudott volna pofara esni se kiskoraban - ez ugyanilyen.
Ha klanban vagy es ugy botozol, neha elkurod a konfigot, aztan max. rabaszol. Ha majd nem egy carebear banda tagja leszel, akkor megertitek. Arrol nem beszelve, hogy szerintem egy-egy siegen valo clanos reszvetel meg akkor is jobb, nagyobb kaliberu elmeny a hig fos gyengesegu RVGvel, mint amit a videot keszito srac valaha is megelt. Es ha mar az RVG gyengesegenel tartunk... Minek lepjen be az ember egy RMAba, ha most akar csatlakozni, amikor ott semmi szukseg nem lesz ra? Odikee azt irta ugyanis pmben (megkaptam a logot), hogy csak golyofogonak vettek fel Epszit meg Flavit. Golyofogonak kis aranyom, csak akkor minosulsz ha egy atlagos pondro vagy egy nagy klanban/allyban. Mint amilyen a First volt az ICAnak regen. RVGben jelenleg mindenki szamit, mivel 2 partit is alig tudnak osszerakni. (Doka esetete az RM-el teljesen mas, a kezdetektol ott van a Fusion-os multja miatt, Ő is megelte a nehez napokat es kitartott a klan mellett, most Epsziek tarsultak be egy nehez helyzetben levo klanba. Szerintem jobb otlet volt toluk az RVG mint az RMA.)