A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    ez igazan szomoru :( legalabbis ha arra gondolok, hogy NFen meg miutan leleptem is kint hagytak a weboldalon par altalam felpakolt leirast, koztuk a Seven Signsrol is, amit aztan legalabb 4-5 weboldalon is felhasznaltak... es ezek ellenere se talalt a srac magyar talalatot a googleben...? Vagy ott nem is nezte, mert "WTF is Google"?

btw, talan Sirch kompetens annyira, hogy elmondja nekem, megis, melyik ____________ (jelzok hosszu soranak helye) NF nagyágyúnak volt olyan fontos hogy kivegye a leirasbol a "credit" reszt...? Szarjon sünt, nem bassza el a napomat csak ugye, illene mas munkajat felhasznalva emlitest tenni rola, ki kovette el. Biztos en szulettem rossz csaladba, azert gondolom igy.

MrBruce: keress magyar talalatokat a Googlen "Seven Signs"-ra. Tobbet fogsz megtudni ugy mint ha ide irkalnal. Have fun.